- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
Mide yanmasına bir yudum süt iyi geliyor. Onun dışında yemekte su içmemek yemekten 2 saat sonra su içmek işe yarıyor dene bir istersen cnm.Kızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Cnm bebeğin büyümesi ile tekmeleri hareketleri daha güçlü cann acitici olabiliyor. Sancı bebeğin karnında taş gibi olup kasılıp gevşemesi adet sancısı gibi beldende girdiği oluyor. Bunlar daha çok bebeğin hareketlerinden kaynaklaniyor.Canlar bu yalancı sancı ya da sancı dediğimiz şey tam olarak nasıl nir his? 36.haftama girdim, yani haala makat duruşu bizim bebiş, vajina kısmına doğru anlık böyle batma mı desem elektrik çarpması gibi mi desem o şekil çakılıyor gibi bir ağrı oluyor ama dediğim gibi anlık çok kısa süreli.. acaba ayaklarıyla mı itiyor ya da sancı kasılma gibi bişiy mi bu , hiç bilemiyorm merak ediyorumm
Aaa kramp gibi yani daha çok, anladımm çok teşekkür ederimm canımmm.. evet bu anlık acıma hissi hareketle daha ilgili gibii ,teşekkürlerrCnm bebeğin büyümesi ile tekmeleri hareketleri daha güçlü cann acitici olabiliyor. Sancı bebeğin karnında taş gibi olup kasılıp gevşemesi adet sancısı gibi beldende girdiği oluyor. Bunlar daha çok bebeğin hareketlerinden kaynaklaniyor.
Benm 2. Bebe 38 i doldurduğum günlerde döndü canm. Zaten 3 gün sonra falan doğduBakalım sağlık olsun öncelikleDoktor bu pozisyonda bebeği taşımak zordur ağrılıdır dedi. Mesanemin üstünde tepiniyor sürekli dedim zor tutuyorum bazen tuvaletimi
Yine sizin eşlerin bulduğu isimler güzel, benimki pusat olsun dedi yaTrt1 mi izliyo eşinbenimki de diyo Muhammet Alparslan koyalım diye
Sagol canim alıp deneyeceğim. Renie duzenli içmedim belki ondan iyi gelmedi yada yediklerimden oldu anlamadım ama oğlan da mideme çok vuruyor dayanamıyorum artık. Akşamları oturamıyorum son ay zor geçecek hele son haftalar 38 sonrası daha da zor oluyor.
Şükür kuveze girmemiş. Minicik kuş gibi yavrum. Saglikli sıhhatli büyüsün isallah. Isalah bizlerin de kolay dogumlarimiz olur
Son iki hafta daha da beter oluyor çünkü kilo olarak 3 kiloyu geçiyorlar ve daha güçlü vuruyorlar. Yandık vallahi
Ahh kaç gece ağladımcok zor cok düzelecez inşallah be
Ben Bedirhan ismini çok beğenmiştim ama kızım olacağı için Umay olacak
Yok kızıma uygun oluyor tuğçe buda tuğra olsun dedim ikna edemedim ama haklı adam hiç birinin ismini o koymadı dördüncüye ismi kendi koyacak
İyi geceler kızlar benim bugün kontrolüm vardı kontorlde tansiyonum biraz yüksek çıktığı için yatış verdi doktor tansiyonum normale döndü bu seferde sancim çıkıyor ve bırakmıyorlar dua istiyorum sizlerden daha erken şekerde olunca ciğerleri gelişmemiş olabilir diyorlar iğne yaptılar ama umarım sancim durur ve çıkarırlar beklemek insanı çok yoruyormus serum taktılar bakalım gece bizi ne bekliyor
Aynen canım sancı çıkıyor nst de ilk gebelik olsa sorun değil ama 2. Gebelik ilki sezaryen olduğu için riskli diyorlar sanmıyor doktor 1 cm de açıklık oluşmuş gece acil sezaryen olabilirsin dedilerAnaaa düzelmezse doğum mu yapacaksın şimdi?
Üzülme kuzum ya bunda da vardır bir hayır.
Niye kötü düşünüp şimdiden kendini de bebeğini de üzüyorsun
Aynen canım sancı çıkıyor nst de ilk gebelik olsa sorun değil ama 2. Gebelik ilki sezaryen olduğu için riskli diyorlar sanmıyor doktor 1 cm de açıklık oluşmuş gece acil sezaryen olabilirsin dediler
Kendimi hazır hissetmiyordum ya izne çıkıp dinlenecektim güya ben planlar tutuyormuş demek ki inşallah sağlıcakla gelir küveze girmez diye dua ediyorum artık
Hayırlısı bakalım canım bakalım bizi ne bekliyor yaşayıp göreceğiz sanırım ne desem boş çünküKötü düşünme vardır bunda da hayır
Hem hep diyorum her kuvoze giren bebek sağlıksız bebek değildir ki.
Bende girdim doğunca.
Onlar nasıl sağlıklı olacaklarsa öyle düşün kendini üzme lütfen bazen ne yaparsak yapalım alnımızda ne yazıyorsa o oluyor.
Hayırlısını dile kuzum biliyorum zor ama belki de yarın sabah çıkıp evine gideceksin öyle düşün
Hayırlısı bakalım canım bakalım bizi ne bekliyor yaşayıp göreceğiz sanırım ne desem boş çünkü
Umay güzel ona doğum tablosu yapmak istiyorum kanaviçe ama nasıl bilemedimUmay çok güzel
Canım tesettürlü olsan bile kendin için saçların açık çekilebilirsin yani. Normalde hiç açık foto çekmezmisin kendi telinle. Kızçen o kadar heves etmiş bence güzelce süslen çekil annesi :) Hastane odasında sana özel bi kaç pozunda olmasın mı yani :)Teşekkkür ederim kızım benden çok düşünüyor gerçektende sürekli internetten aaa şöyle fotoğraf çekiyim şundan alalım bundan yapalım 2 tanede kardeşi var üstelik sıkılmadı halen
Canım haftan çok çok iyi korkma bu kadar 32de doğum yapan arkadaşlar bile sıkıntı yaşamadı. Benim yakınım 35te doğum yaptı hiç küvoze bile girmedi bebiş 2500kg doğdu. O da şeker yüzünden suyu fazla çıkınca hemen aldılar yani önden müdahale bile edilmedi. 2 gün sonra evinde kızçesini emziriyordu.İyi geceler kızlar benim bugün kontrolüm vardı kontorlde tansiyonum biraz yüksek çıktığı için yatış verdi doktor tansiyonum normale döndü bu seferde sancim çıkıyor ve bırakmıyorlar dua istiyorum sizlerden daha erken şekerde olunca ciğerleri gelişmemiş olabilir diyorlar iğne yaptılar ama umarım sancim durur ve çıkarırlar beklemek insanı çok yoruyormus serum taktılar bakalım gece bizi ne bekliyor
Valla benim ki namaz esnasında secdeye varırken döndü muhtemelen. Çünkü namazdan sonra kasılma oldu yoğun şekilde ertesi gün korktum doktora gittim doğum pozisyonu almış korkma dedi. Günü yaklaşanlar yapabilir yani :)Benm 2. Bebe 38 i doldurduğum günlerde döndü canm. Zaten 3 gün sonra falan doğdu. İnternetten dönmesi için yapılan harektlere bakmıştım en kolayını yapmıştım ama neydi hatırlamıyorm . O gece döndüğünü hissetmiştim. İnşallah kendiliğinden döner
Ah canım ya valla benim ağlama hikayemin üstünden neredeyse 1.5 ay geçti şimdi gülüyorum. Seninkine de güleceğiz ama o eşine söyle azıcık anlayış ve şefkat lütfen ben daha ne saçma şeylere ağladım ohooSicagi sicagina goz yaslarim kurumadan bi aglama hikayesi de benden. Aksam 10da uyudum. 1e dogru uyandim. Tekrar uyuyamiyorum ve tum vucudum agriyor. Basladim ahlamaya vahlamaya agridan inlemeye. Esim sesime uyanmis. Neyin var diye soruyor. Cok kotuyum ben yapamiyorum 37 oldugu gibi doktora soyleyelim bebegi alsin benden hicbir sey olmaz bu dunyada bu kadar aciz beceriksiz bi insanim diye hungur hungur aglamaya basladim. Sagolsun cok guzel teselli etti sen ne gerizekali bi insansin biraz sukret ne durumda olan insanlar var, 10da uyuyup 1de uyanmissin ac biseyler izle tekrar uykun gelir uyursun diye azarladi. Tabi ben daha cok aglamaya basladim. Su an hala daha agliyorum. Cok aciz, sukkredemeyen biriyim cok hakliHamilelik cok zormus heleki son ay Ben daha baska cocuk yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?