2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sezeryan olanlar nasıl yürüdünüz siz ya çok kötü oldum ben bünyem de zayıf
Yere bakma hiç elinle karnını destekle karşıya bak kucik küçük adımlarla acilacaksin acicak diye yürümeyi bırakma yürüdükçe daha çabuk toparlarsin ve sütünde çabuk gelir yeniden cok gecmis olsun

Valla bende 2 3 gündür baya fazla hissediyorum hatta geçen eşim diyo rahat durmuyo yaramaz bende dedim kim diyo beni tepmeliydi güldüm dedim yok hickiriyo

Ben yürüyemeyeceğim sanırım çok kötü oldum
Yürümeye çalış cnm.ki cabuk toparlanasin ben aciyor diye hiç yurumemezlik yapmadım sürekli kalktım hatta birkaç defadan sonra diyordum bırakın ben doğrulmaya çalışayım falan çabala biraz cnm

İnşallah ya ben normalde de böyleyim gerçi kan aldırırken bayılacak gibi olurum

Kizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
Hayırlı olsun canım Allah saglık la sıhatle büyütmeyi nasip etsin
Sezeryan olanlar nasıl yürüdünüz siz ya çok kötü oldum ben bünyem de zayıf

Kızlar bu arada ben dayanıklı biri değilim yani hastanede benle doğum yapanlar rahat rahat yürüyor
Bende cok zorlanıyorum her kalktığımda bayılıyodum, büyün organlarım ayaklarıma düşüyor gibi hissediyordum, hiç gecmicek GB geliyor ama geciyor merak etme ilk dogumuma Bi daha hiç yürüyemicem sanmıştım

Geçmiş olsun Allah yavrunu kucana saglık la alıp büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bu arada ben dayanıklı biri değilim yani hastanede benle doğum yapanlar rahat rahat yürüyor
Evet cnm bünyeden bünyeye fark ediyo cnm birilerinin yardımıyla kalk onlara tutunarak yürümeye çalış ki toparlanabilesin cnm bağırsaklarında çalışsın ki gaz falan çıkarabilesin cnm büyük abdestini yapabilesin cnm bol bol sıvı tüket su tüket cnm inşallah toparlanacaksin atlatacaksın cnm çok aşırı agrım olduğun da hemşireler gelip iğne yapar cnm

Kızlar bugün bı markete gittim geldim ya karnım çok kasildi bı an yuruyemedim aşağıya çok baskı yaptı kızım şimdi de kasılıp duruyor kıpır kıpır kıpırdiyor
Bugün bana da oldu aynısı, giderken çok rahattım ama dönüşte çok kasıldı karnım. Hatta içerden eğim yırtılıyor gibi oldu bi süre. Dinlenince geçti şükür. Senin devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…