Yere bakma hiç elinle karnını destekle karşıya bak kucik küçük adımlarla acilacaksin acicak diye yürümeyi bırakma yürüdükçe daha çabuk toparlarsin ve sütünde çabuk gelir yeniden cok gecmis olsun
Kızlar bebeklerin hıçkırık durumu nasıl? Benim ciğer geliştiriciden beri günde en az 7-8 kez uzun uzun olmaya başladı. Diğer hareketlerinden çok hıçkırık hissetmeye başladım. Bir de iki gündür yüzünü arkaya mı döndü naptı otururken popomda hissediyorum resmen
İnternetten baktım normal olduğu, doğuma yaklaşırken ciğerlerini açtığı yazıyor. Bu kadar sıklaşması doğumun iyice yaklaştığı anlamına mı geliyor diye bir korku heycan sardı
Valla bende 2 3 gündür baya fazla hissediyorum hatta geçen eşim diyo rahat durmuyo yaramaz bende dedim kim diyo beni tepmeliydi güldüm dedim yok hickiriyo
Yere bakma hiç elinle karnını destekle karşıya bak kucik küçük adımlarla acilacaksin acicak diye yürümeyi bırakma yürüdükçe daha çabuk toparlarsin ve sütünde çabuk gelir yeniden cok gecmis olsun
Yürümeye çalış cnm.ki cabuk toparlanasin ben aciyor diye hiç yurumemezlik yapmadım sürekli kalktım hatta birkaç defadan sonra diyordum bırakın ben doğrulmaya çalışayım falan çabala biraz cnm
O ilk gün biraz sıkıntı ama sık sık kalkmaya çalış bol su iç içtikçe wc bahanesiyle kalkarsın zaten ödem oluşmasın fazla hem. Çok geçmiş olsun. Geçicek yarına bile daha iyi olacaksın Allahın izniyle
O ilk gün biraz sıkıntı ama sık sık kalkmaya çalış bol su iç içtikçe wc bahanesiyle kalkarsın zaten ödem oluşmasın fazla hem. Çok geçmiş olsun. Geçicek yarına bile daha iyi olacaksın Allahın izniyle
Bende cok zorlanıyorum her kalktığımda bayılıyodum, büyün organlarım ayaklarıma düşüyor gibi hissediyordum, hiç gecmicek GB geliyor ama geciyor merak etme ilk dogumuma Bi daha hiç yürüyemicem sanmıştım
Geçmiş olsun Allah yavrunu kucana saglık la alıp büyütmeyi nasip etsin
Evet cnm bünyeden bünyeye fark ediyo cnm birilerinin yardımıyla kalk onlara tutunarak yürümeye çalış ki toparlanabilesin cnm bağırsaklarında çalışsın ki gaz falan çıkarabilesin cnm büyük abdestini yapabilesin cnm bol bol sıvı tüket su tüket cnm inşallah toparlanacaksin atlatacaksın cnm çok aşırı agrım olduğun da hemşireler gelip iğne yapar cnm
Canim birinden destek alarak yavas yavas hareket et. Ayrica kimseyle kendini kiyaslama lutfen. Anneler cok guclu varliklar bebegin icin ufak ufak adimlar atmaya calis.
Kızlar bugün bı markete gittim geldim ya karnım çok kasildi bı an yuruyemedim aşağıya çok baskı yaptı kızım şimdi de kasılıp duruyor kıpır kıpır kıpırdiyor
Kızlar bugün bı markete gittim geldim ya karnım çok kasildi bı an yuruyemedim aşağıya çok baskı yaptı kızım şimdi de kasılıp duruyor kıpır kıpır kıpırdiyor
Bugün bana da oldu aynısı, giderken çok rahattım ama dönüşte çok kasıldı karnım. Hatta içerden eğim yırtılıyor gibi oldu bi süre. Dinlenince geçti şükür. Senin devam ediyor mu?