2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bugün bı markete gittim geldim ya karnım çok kasildi bı an yuruyemedim aşağıya çok baskı yaptı kızım şimdi de kasılıp duruyor kıpır kıpır kıpırdiyor

Bugün bana da oldu aynısı, giderken çok rahattım ama dönüşte çok kasıldı karnım. Hatta içerden eğim yırtılıyor gibi oldu bi süre. Dinlenince geçti şükür. Senin devam ediyor mu?
Kızlar bende ikindiden beri öyleyim ya karnım yutulacak gibi oluyo ve çok kasılıp sertlesiyo acaba yoruluyoruz ondan mi

Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Gozunuz aydin olsun, buyuyorlar korkmayin. Ben iki bebegi de 1900gr dogurdum 1700gr'a kadar dustuler simdi dogum kilolarina geri donduler, yavas ama buyuyorlar ... Bol bol sut diliyorum, ilk basta damla damla bile gelse insulin ignesine cekip bebege gonderin, kolostrum toparlanmasina cok yardim ediyor.
Solunum ne alemde?
Su icip yurumeyi unutmayin, sezeryan sonrasi bacak odeminiz cok olur sonra aci cekersiniz.

Biraz yürüdüm süt konusunda birşey demediler gece de mi yürümek gerekiyor bir kaç kez yürüdüm sonraki kalkıp yürümem daha rahat oldu süt sağma makinası getirdim ama denemedim ya deneyim olmazsa daha bebeği bile göremedik

O Obayram tabloda bebeklerin dogum tarihini 20 şubat olarak gunceller misin, saat 00:38 ve 00:41'de dogarak resmi olarak balik burcu oldular :)) Tarihe dogru bir iz birakayim :))
Bugun ilk kez kuvozden disari hickirik sesi cikti birinin, 17 gun hic ses duymamis bir anne olarak guzel bir gun . Iyi olacaklar, buyuyecekler, kucagima gelecekler insallah.
Duam yarin kar cok yagmasin, yollar kapanmasin da sut goturebileyim beybilere

Yapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorum

Ara ara yuruyun, en kotu odada bi ufak dolanin, dinlenin cok yormadan gene dolanin. Hem gaz cikar hem siz rahatlarsiniz.

Yapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorum
Yavaş yavaş hareket et cnm esin bilmiyor şimdi o yüzden hemen kalkanı istiyo ama elinden geldiğince yürümeye çalış cnm

Kizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
Maşallah ne bereketli gunlermis bebisler birer ikişer doguyorlar. İnşallah sen de bebeğin de iyisinizdir. Bir an önce toparlanirsinizAllah im anneli babali büyütmek nasip etsin

Kızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten

Canım o da belki kendince seni yüreklendirmek için baskı yapıyordur hissettiğin acıyı düşünmeden. Kol kola üstesinden geleceksiniz inşallah beraber

Kızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Esinden baska yaninda durabilecek kimse varsa onlardan rica et canim. Tek basina zor olabilir. En kotu ihtimal hasta bakicilardan yardim istiyebilirsin. Allah korusun tek basina dusup etme.

Canım yalnız kalkma sen yine de. Narkozdan dolayı Allah korusun ama ani baş dönmesi falan yaşayabilirsin. Hemşirelerden falan yardım istemeyi deme istersen bi

Canım hemşirelerden, hasta bakıcılardan mi yardım istesen acaba ? Eşlerimiz bu durumda ne yapacağını nasıl yardımcı olacağını bilemez bazen, hemşireler veya oradaki diğer sağlık görevlileri daha deneyimli hem bu konularda. Tek basına zorlanabilirsin kuzum

Esinden baska yaninda durabilecek kimse varsa onlardan rica et canim. Tek basina zor olabilir. En kotu ihtimal hasta bakicilardan yardim istiyebilirsin. Allah korusun tek basina dusup etme.
Annemde var ama ilk gün eşim kaldın istedim lavaboya felan gitmeme lazım oluyor diye üstümü de değiştirmem gerekirse eşim yardımcı olsun diye

Annemde var ama ilk gün eşim kaldın istedim lavaboya felan gitmeme lazım oluyor diye üstümü de değiştirmem gerekirse eşim yardımcı olsun diye
Ben de senin gibi dusunurdum ama esin sanirim yardimci olmakta zorluk cekiyor. Bu durumda annenin yaninda olmasi daha iyi olur canim. Dogumdan sonraki birkac gun cok onemli, ne kadar yardim edilirse o kadar cabuk ayaklanirsin.

Ben de senin gibi dusunurdum ama esin sanirim yardimci olmakta zorluk cekiyor. Bu durumda annenin yaninda olmasi daha iyi olur canim. Dogumdan sonraki birkac gun cok onemli, ne kadar yardim edilirse o kadar cabuk ayaklanirsin.
Annemden çok eşim yanımdayken daha rahat hissediyorum ya çünkü tıvalet e gitme konusu ilk gün önemli eşim yardımcı oldu birde değemd almıştım o yardımcı oldu annem de öyle rahat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…