- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Kızlar bugün bı markete gittim geldim ya karnım çok kasildi bı an yuruyemedim aşağıya çok baskı yaptı kızım şimdi de kasılıp duruyor kıpır kıpır kıpırdiyor
Kızlar bende ikindiden beri öyleyim ya karnım yutulacak gibi oluyo ve çok kasılıp sertlesiyo acaba yoruluyoruz ondan miBugün bana da oldu aynısı, giderken çok rahattım ama dönüşte çok kasıldı karnım. Hatta içerden eğim yırtılıyor gibi oldu bi süre. Dinlenince geçti şükür. Senin devam ediyor mu?
Gozunuz aydin olsun, buyuyorlar korkmayin. Ben iki bebegi de 1900gr dogurdum 1700gr'a kadar dustuler simdi dogum kilolarina geri donduler, yavas ama buyuyorlarAmeliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Bu Nisan bebeleri çok sürprizli çıktıKizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
Biraz yürüdüm süt konusunda birşey demediler gece de mi yürümek gerekiyor bir kaç kez yürüdüm sonraki kalkıp yürümem daha rahat oldu süt sağma makinası getirdim ama denemedim ya deneyim olmazsa daha bebeği bile göremedikGozunuz aydin olsun, buyuyorlar korkmayin. Ben iki bebegi de 1900gr dogurdum 1700gr'a kadar dustuler simdi dogum kilolarina geri donduler, yavas ama buyuyorlar... Bol bol sut diliyorum, ilk basta damla damla bile gelse insulin ignesine cekip bebege gonderin, kolostrum toparlanmasina cok yardim ediyor.
Solunum ne alemde?
Su icip yurumeyi unutmayin, sezeryan sonrasi bacak odeminiz cok olur sonra aci cekersiniz.
Yapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorumEvet cnm bünyeden bünyeye fark ediyo cnm birilerinin yardımıyla kalk onlara tutunarak yürümeye çalış ki toparlanabilesin cnm bağırsaklarında çalışsın ki gaz falan çıkarabilesin cnm büyük abdestini yapabilesin cnm bol bol sıvı tüket su tüket cnm inşallah toparlanacaksin atlatacaksın cnm çok aşırı agrım olduğun da hemşireler gelip iğne yapar cnm
Ara ara yuruyun, en kotu odada bi ufak dolanin, dinlenin cok yormadan gene dolanin. Hem gaz cikar hem siz rahatlarsiniz.Biraz yürüdüm süt konusunda birşey demediler gece de mi yürümek gerekiyor bir kaç kez yürüdüm sonraki kalkıp yürümem daha rahat oldu süt sağma makinası getirdim ama denemedim ya deneyim olmazsa daha bebeği bile göremedik
Tamam inşallah yapayım ne zor Muş ama sanırım bir iki kez kalkınca ağrıya alışılıyorAra ara yuruyun, en kotu odada bi ufak dolanin, dinlenin cok yormadan gene dolanin. Hem gaz cikar hem siz rahatlarsiniz.
Yavaş yavaş hareket et cnm esin bilmiyor şimdi o yüzden hemen kalkanı istiyo ama elinden geldiğince yürümeye çalış cnmYapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorum
Maşallah ne bereketli gunlermis bebisler birer ikişer doguyorlar.Kizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
Öyle yapayım peki oturmak zararlı mı ya yatmak ya da yürümek mi gerekiyorYavaş yavaş hareket et cnm esin bilmiyor şimdi o yüzden hemen kalkanı istiyo ama elinden geldiğince yürümeye çalış cnm
Canım o da belki kendince seni yüreklendirmek için baskı yapıyordur hissettiğin acıyı düşünmeden. Kol kola üstesinden geleceksiniz inşallah beraberYapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorum
Esinden baska yaninda durabilecek kimse varsa onlardan rica et canim. Tek basina zor olabilir. En kotu ihtimal hasta bakicilardan yardim istiyebilirsin. Allah korusun tek basina dusup etme.Kızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Canım yalnız kalkma sen yine de. Narkozdan dolayı Allah korusun ama ani baş dönmesi falan yaşayabilirsin. Hemşirelerden falan yardım istemeyi deme istersen biKızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Canım hemşirelerden, hasta bakıcılardan mi yardım istesen acaba ? Eşlerimiz bu durumda ne yapacağını nasıl yardımcı olacağını bilemez bazen, hemşireler veya oradaki diğer sağlık görevlileri daha deneyimli hem bu konularda. Tek basına zorlanabilirsin kuzumKızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Annemde var ama ilk gün eşim kaldın istedim lavaboya felan gitmeme lazım oluyor diye üstümü de değiştirmem gerekirse eşim yardımcı olsun diyeEsinden baska yaninda durabilecek kimse varsa onlardan rica et canim. Tek basina zor olabilir. En kotu ihtimal hasta bakicilardan yardim istiyebilirsin. Allah korusun tek basina dusup etme.
Ben de senin gibi dusunurdum ama esin sanirim yardimci olmakta zorluk cekiyor. Bu durumda annenin yaninda olmasi daha iyi olur canim. Dogumdan sonraki birkac gun cok onemli, ne kadar yardim edilirse o kadar cabuk ayaklanirsin.Annemde var ama ilk gün eşim kaldın istedim lavaboya felan gitmeme lazım oluyor diye üstümü de değiştirmem gerekirse eşim yardımcı olsun diye
Annemden çok eşim yanımdayken daha rahat hissediyorum ya çünkü tıvalet e gitme konusu ilk gün önemli eşim yardımcı oldu birde değemd almıştım o yardımcı oldu annem de öyle rahat edememBen de senin gibi dusunurdum ama esin sanirim yardimci olmakta zorluk cekiyor. Bu durumda annenin yaninda olmasi daha iyi olur canim. Dogumdan sonraki birkac gun cok onemli, ne kadar yardim edilirse o kadar cabuk ayaklanirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?