2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bende ikindiden beri öyleyim ya karnım yutulacak gibi oluyo ve çok kasılıp sertlesiyo acaba yoruluyoruz ondan mi
Olabilir canım, benim giderken yoktu mesela dönüşte zorladı. Normalde de çok yumuşak değil karnım ama iyice aşağı toplandı bebe ve acımaya başladı. Şimdi iyiyim şükür. Maden suyu içip dinlenme bakalım biraz belki hafifler

Öğlen kizimi okula almaya giderken hafif ağrı girdi ve saat 3 den sonra 2 saat 15-20 dk da bir sanci girmeye başladı. Hemen çantamı hazırladım. Bebeğin odası hazırladım değil, cantam bile hazır değildi hemen toparladık annemle. Şimdi sancılar aralıklı olmaya basladi doktora haber vermedim yalanci sancidir diye düşünüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Suyum gelmedi sancı şiddeti de artmadı ara ara şiddetleniyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Gerçekten bütün gün delinecek GB iktiriyor benim oğlumda burda herkes yazmasa hergün doguryrum diye doktora giderdim herelde herkes aynı diyip öyle bekliyorum, yarın kontrol var bakalım nasıl boyu posu, bursa İstanbul kar alarmı verildi bursadayım bakalım yollar kapanmaz inşallah

Senin normal mi olucak sat aynıymış ikimizin sakın doguma çok heyecanlıyım benim sezeryan mart sonu gibi olur diyorum ama bakalım

Öyle yapayım peki oturmak zararlı mı ya yatmak ya da yürümek mi gerekiyor
Cnm zararlı değil ama oturdugun zaman canım daha fazla ağrır ameliyat yerine baskı yapiyo diye oturur duruma gelmek için yatağını ayarlayabilirsin cnm zaten bugünü atlatsan biraz daha rahatlarsin

Ya son haftalarda sayılırız artık cnm o yüzden hareket ne kadar fazla.olsa o kadar çok kasılma falan oluyo cnm

Kızlar bende baya yoruldum bu ara mantı ile köfte yaptık bitti şükür şimdi dinlenip bebeğimi bekliyeceğim yarın da peynir yapıyım 21 mart doğum yaparım büyük ihtimalle
Valla masallah Ben bugun yarim kilo ispanak yikadim ve pisirdim diye kendimle gurur duyuyodum yani o kadar tembellestim. Sen mantilar kofteler masallah 21 Marta ne kaldi sunun surasinda

Yaa birkac saat bakmadim doguranlar sancisi gelenler hicc beklemiyordum daha nisana cok varken Allah yardim etsin cabucak toparlanin insallahh sezeryandan sonra en zoru ilk kalkis yarin daha iyi olursun insallah canim
Artik sabah baktigmizda gece doguranlar olursa sasirmayacagim

Kızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Cnm senin için bir sıkıntı olmuyorda tek başına kalkıp yürüyebilirsin ama daha ilk gün ya biraz zorlanızın hemşire falan yardım.edebilirse onlar yardımcı olsun zaten yarın biraz daha iyi olursun cnm

Ciddi misin
Nisan annesi olalım derken marta mı kayacağız ya
Bende sancı falan yokta çok zorlanıyorum arada diyorum keşke doğursam diye

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim belkide yoruldun diye fazla oldu sancıların kendini dinle bakalım ne msj veriyo bebiş sana

Bence doktorunu bilgilendir canim. P.tesi gunu doktoruma gitmistim ve artik en ufak bi supheden haberim olacak ve cikip geleceksin riske girmeye gerek yok demisti.

Senin normal mi olucak sat aynıymış ikimizin sakın doguma çok heyecanlıyım benim sezeryan mart sonu gibi olur diyorum ama bakalım
Normal doğum olacak canim. Bende mart olacağını düşünmezdim ama sancılar hafif hafif vuruyor.
Ciddi misin
Nisan annesi olalım derken marta mı kayacağız ya
Bende sancı falan yokta çok zorlanıyorum arada diyorum keşke doğursam diye

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim belkide yoruldun diye fazla oldu sancıların kendini dinle bakalım ne msj veriyo bebiş sana

Bence doktorunu bilgilendir canim. P.tesi gunu doktoruma gitmistim ve artik en ufak bi supheden haberim olacak ve cikip geleceksin riske girmeye gerek yok demisti.
İki gecedir sabaha karşı hafif sancı ile uyaniyordum ama tuvalete gidince bu hqfifliyordu geçiyordu. Hüzün daha farklı doktoru arasam hastaneye yatıracak oraya gidince de sanci korkudan duruyor diye bekleyeyim saat takibi yaptım dedim. Bu gece ki duruma göre haftaya kontrol vardı yarın gidebilirim. Brokilo nün doğum yaptığını duyunca hepten korktum.

Korkma yavrum doğuyor demek ki gelişimini tamamladı artık gelmek istiyor
Böyle düşün yani biz ne dersek diyelim onlar ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Sağlıkla gelsin yeter ki

Korkma cnm hakkımda hayırlısı olsun haftanda iyi eğer bebiş dogacaksada sağlıkla gelsin insAllah cnm hiç üzülme sıkıntı yapma strese girme elbet doğacak bebiş demekki bu zamanlar onun ıçın daha iyi

Korkma yavrum doğuyor demek ki gelişimini tamamladı artık gelmek istiyor
Böyle düşün yani biz ne dersek diyelim onlar ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Sağlıkla gelsin yeter ki
Şükür haftası iyi artık bekleyip yaşayıp göreceğiz
Isallah biraz daha bekler bebeğim ama vakit geldiyse yapacak birsey olmaz tabi. Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…