Olabilir canım, benim giderken yoktu mesela dönüşte zorladı. Normalde de çok yumuşak değil karnım ama iyice aşağı toplandı bebe ve acımaya başladı. Şimdi iyiyim şükür. Maden suyu içip dinlenme bakalım biraz belki hafiflerKızlar bende ikindiden beri öyleyim ya karnım yutulacak gibi oluyo ve çok kasılıp sertlesiyo acaba yoruluyoruz ondan mi
Hayırlısı olsun bebisin sağlıklı büyüsün isallah.Kizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
Senin normal mi olucak sat aynıymış ikimizinÖğlen kizimi okula almaya giderken hafif ağrı girdi ve saat 3 den sonra 2 saat 15-20 dk da bir sanci girmeye başladı. Hemen çantamı hazırladım. Bebeğin odası hazırladım değil, cantam bile hazır değildi hemen toparladık annemle. Şimdi sancılar aralıklı olmaya basladi doktora haber vermedim yalanci sancidir diye düşünüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Suyum gelmedi sancı şiddeti de artmadı ara ara şiddetleniyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm zararlı değil ama oturdugun zaman canım daha fazla ağrır ameliyat yerine baskı yapiyo diye oturur duruma gelmek için yatağını ayarlayabilirsin cnm zaten bugünü atlatsan biraz daha rahatlarsinÖyle yapayım peki oturmak zararlı mı ya yatmak ya da yürümek mi gerekiyor
Ya son haftalarda sayılırız artık cnm o yüzden hareket ne kadar fazla.olsa o kadar çok kasılma falan oluyo cnmOlabilir canım, benim giderken yoktu mesela dönüşte zorladı. Normalde de çok yumuşak değil karnım ama iyice aşağı toplandı bebe ve acımaya başladı. Şimdi iyiyim şükür. Maden suyu içip dinlenme bakalım biraz belki hafifler
Valla masallahKızlar bende baya yoruldum bu ara mantı ile köfte yaptık bitti şükür şimdi dinlenip bebeğimi bekliyeceğim yarın da peynir yapıyım 21 mart doğum yaparım büyük ihtimalle
Cnm senin için bir sıkıntı olmuyorda tek başına kalkıp yürüyebilirsin ama daha ilk gün ya biraz zorlanızın hemşire falan yardım.edebilirse onlar yardımcı olsun zaten yarın biraz daha iyi olursun cnmKızlar tek başıma kalkmak dikişlere zarar verir mi eşim biraz zorlanıyor da sürekli beni kaldırıp yürütmekten
Öğlen kizimi okula almaya giderken hafif ağrı girdi ve saat 3 den sonra 2 saat 15-20 dk da bir sanci girmeye başladı. Hemen çantamı hazırladım. Bebeğin odası hazırladım değil, cantam bile hazır değildi hemen toparladık annemle. Şimdi sancılar aralıklı olmaya basladi doktora haber vermedim yalanci sancidir diye düşünüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Suyum gelmedi sancı şiddeti de artmadı ara ara şiddetleniyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim belkide yoruldun diye fazla oldu sancıların kendini dinle bakalım ne msj veriyo bebiş sanaÖğlen kizimi okula almaya giderken hafif ağrı girdi ve saat 3 den sonra 2 saat 15-20 dk da bir sanci girmeye başladı. Hemen çantamı hazırladım. Bebeğin odası hazırladım değil, cantam bile hazır değildi hemen toparladık annemle. Şimdi sancılar aralıklı olmaya basladi doktora haber vermedim yalanci sancidir diye düşünüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Suyum gelmedi sancı şiddeti de artmadı ara ara şiddetleniyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bence doktorunu bilgilendir canim. P.tesi gunu doktoruma gitmistim ve artik en ufak bi supheden haberim olacak ve cikip geleceksin riske girmeye gerek yok demisti.Öğlen kizimi okula almaya giderken hafif ağrı girdi ve saat 3 den sonra 2 saat 15-20 dk da bir sanci girmeye başladı. Hemen çantamı hazırladım. Bebeğin odası hazırladım değil, cantam bile hazır değildi hemen toparladık annemle. Şimdi sancılar aralıklı olmaya basladi doktora haber vermedim yalanci sancidir diye düşünüyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Suyum gelmedi sancı şiddeti de artmadı ara ara şiddetleniyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bende de bugun markete gittik geldik kızıma gelene Karnım Kasildi ayakta durmadı kalkınca agri oldu şimdi biraz hafiflediBence doktorunu bilgilendir canim. P.tesi gunu doktoruma gitmistim ve artik en ufak bi supheden haberim olacak ve cikip geleceksin riske girmeye gerek yok demisti.
Normal doğum olacak canim. Bende mart olacağını düşünmezdim ama sancılar hafif hafif vuruyor.Senin normal mi olucak sat aynıymış ikimizinsakın doguma çok heyecanlıyım benim sezeryan mart sonu gibi olur diyorum ama bakalım
Ciddi misin
Nisan annesi olalım derken marta mı kayacağız ya
Bende sancı falan yokta çok zorlanıyorum arada diyorum keşke doğursam diye
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim belkide yoruldun diye fazla oldu sancıların kendini dinle bakalım ne msj veriyo bebiş sana
İki gecedir sabaha karşı hafif sancı ile uyaniyordum ama tuvalete gidince bu hqfifliyordu geçiyordu. Hüzün daha farklı doktoru arasam hastaneye yatıracak oraya gidince de sanci korkudan duruyor diye bekleyeyim saat takibi yaptım dedim. Bu gece ki duruma göre haftaya kontrol vardı yarın gidebilirim. Brokilo nün doğum yaptığını duyunca hepten korktum.Bence doktorunu bilgilendir canim. P.tesi gunu doktoruma gitmistim ve artik en ufak bi supheden haberim olacak ve cikip geleceksin riske girmeye gerek yok demisti.
Normal doğum olacak canim. Bende mart olacağını düşünmezdim ama sancılar hafif hafif vuruyor.
İki gecedir sabaha karşı hafif sancı ile uyaniyordum ama tuvalete gidince bu hqfifliyordu geçiyordu. Hüzün daha farklı doktoru arasam hastaneye yatıracak oraya gidince de sanci korkudan duruyor diye bekleyeyim saat takibi yaptım dedim. Bu gece ki duruma göre haftaya kontrol vardı yarın gidebilirim. Brokilo nün doğum yaptığını duyunca hepten korktum.
Korkma cnm hakkımda hayırlısı olsun haftanda iyi eğer bebiş dogacaksada sağlıkla gelsin insAllah cnm hiç üzülme sıkıntı yapma strese girme elbet doğacak bebiş demekki bu zamanlar onun ıçın daha iyiNormal doğum olacak canim. Bende mart olacağını düşünmezdim ama sancılar hafif hafif vuruyor.
İki gecedir sabaha karşı hafif sancı ile uyaniyordum ama tuvalete gidince bu hqfifliyordu geçiyordu. Hüzün daha farklı doktoru arasam hastaneye yatıracak oraya gidince de sanci korkudan duruyor diye bekleyeyim saat takibi yaptım dedim. Bu gece ki duruma göre haftaya kontrol vardı yarın gidebilirim. Brokilo nün doğum yaptığını duyunca hepten korktum.
Şükür haftası iyi artık bekleyip yaşayıp göreceğizKorkma yavrum doğuyor demek ki gelişimini tamamladı artık gelmek istiyor
Böyle düşün yani biz ne dersek diyelim onlar ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Sağlıkla gelsin yeter ki
Isallah biraz daha bekler bebeğim ama vakit geldiyse yapacak birsey olmaz tabi. Sagol canimKorkma cnm hakkımda hayırlısı olsun haftanda iyi eğer bebiş dogacaksada sağlıkla gelsin insAllah cnm hiç üzülme sıkıntı yapma strese girme elbet doğacak bebiş demekki bu zamanlar onun ıçın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?