2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Normal doğum heran olabilir dedi olursa daha riskli dedi sezeryanla alıcam dedi o yüzden küçük haftada normal doğum çok riskliymiş
Evet benim ilk kizim 35+1 de normal dogdu, doktorum eger 34.hafta da olsaydı sezeryan olurdu dedi. Yeter ki saglikli olsunlar dogum sekli hic onemli degil canim, seninde gozun aydin, Allah analı babalı büyütsün, yakında alirsin inşallah kucagina bebisini

Yapmaya çalışayım eşim yanımda onun yardımıyla yürüyorum o da hemen kalkmamı felan istiyor iyice stres oluyorum
Ben ilk saatler tek başıma wc ye giderken ayaklı serum askısı varya onu tutuyodum destek olarak . Ama tabi Asıl yardım oturur vaziyetten kalkmaya lazım oluyor bir el tutup kaldırınca rahat kalkılıyor insan karnından güç alamadığı için zaten kalkınca kendi yürüyo insan, eşler de sabırlı olacak artık

Canım sık sık yaz bizlere, doğum yapanları merak ediyoruz, siz biz artık iyiyiz evimizdeyiz diyene kadar da hep merak edicez. Zman bulduğunuzda habersiz koymayın. Bebeklerini en kısa zmanda huzurla doya doya kokla inşallah

Bugün bana da oldu aynısı, giderken çok rahattım ama dönüşte çok kasıldı karnım. Hatta içerden eğim yırtılıyor gibi oldu bi süre. Dinlenince geçti şükür. Senin devam ediyor mu?
Yere eğilince falan oluyor. Birde bende sandalyede falan oturunca popom ağrıyor belim ağrıyor

Şükür haftası iyi artık bekleyip yaşayıp göreceğiz

Isallah biraz daha bekler bebeğim ama vakit geldiyse yapacak birsey olmaz tabi. Sagol canim
Sağlıkla gelsinde cnm elbet doğduktan sonra toparlaniyorlar çünkü bebekleeimiz çok güçlüler hakkımızda hayırlısı olsun

Valla ben bı iş yapmadım ki komşuma gittim merdiven çıktım indim o yani başka yok
Valla cnm artık en ufak hareket bile etkiliyo bizi bende kızımı okula götürüp getiriyorum başkada bir yere çıkmıyorum sürekli evin içinde donup duruyorum merdiven inip çıkmak insani çok yoruyo ben ne kadar yurusem merdiven çıktığım zamanki gibi yorulmuyorum

Merdiven gerçekten yoruyor benim yatak odam üst katta doğuma yakın alt kat odalardan birin de kalmaya karar verdim zaten doğum sonrası da bir süre merdiven çıkamam

Günaydın,
Şükür iyiyiz ve gece 1 kez şiddetli sancı oldu ama kısa sürdü geçti. Sonra hafif ağrı oldu sakinledi. Bugun kendime dikkat edeceğim biraz daha beklerse bebeğim iyi olacak büyümüş olacak.
Eşim yoğun çalıştığı için yardım fazla edemiyor herseyi kendim yaptığım için yoruldum ve sancılar başladı. Oğlumun odası boyandı sadece, yatagi halısı hazır değil bu beni geriyor erkekler çok rahat bizlerse onların rahatlığından evhamli oluyoruz sinir oluyorum.

Yani aynı dertyeyiz eşimde öyle o kadar sakin ki doğuma aylar var gibi davranıyor benim günlük işlerim bir kadın için zaten yorucu hamilelikle iki katı yoruluyorum daha önce ki hamileliklerimle kıyaslıyor bundan daha yoğun çalışıyordun diye

Valla masallah Ben bugun yarim kilo ispanak yikadim ve pisirdim diye kendimle gurur duyuyodum yani o kadar tembellestim. Sen mantilar kofteler masallah 21 Marta ne kaldi sunun surasinda
Yok canım bizimki daha çok düğün için evde kalacak eş dost akraba olacak kalabalık bir şekilde yaptık yinede yorulmuşum bugün dinlenince fark ediyorum

Daha iyi olmana sevindim canim. Acil bi durum olursa doktorunu bilgilendir. Erkekler rahatlqr, dogalarimiz farkli. Hepimiz az cok ayni durumdayiz. Ben esimle bu surecte ettigim kavgayi baska zaman etmemisimdir yani. Ama yine sukur merhametliler.

Yok canım bizimki daha çok düğün için evde kalacak eş dost akraba olacak kalabalık bir şekilde yaptık yinede yorulmuşum bugün dinlenince fark ediyorum
Cok yipratma kendini zaten cocuklar ve karnindaki seni yeteri kadar yoruyodur. Umarim dugun dogumdan hemen sonra degildir. Lohusa halinle birde evde misafir agirlamazsin insallah.

Merhaba hayırlı doğumlar olsun inşallah bn medipolde doğum yaptım
Sezeryan olursa ameliyathane önünde bile beklemiyor baba yasakmış yeni kurallara göre babamız odada beklemişti bn bebiş kucağımda gittim odaya

Merdiven gerçekten yoruyor benim yatak odam üst katta doğuma yakın alt kat odalardan birin de kalmaya karar verdim zaten doğum sonrası da bir süre merdiven çıkamam
Evet cnm merdiven çok yoruyo kaç km yürü yorulmuyor insan ama iki merdiven çıksak baya yoruluyoruz

Oyle cnm yorma kendini yavas hareket et hic deme ya erkeklerin ve etraftakilerin rahatligi insani cok daha fazla geriyo sınır ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…