- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ah ah bu erkekler ve hayatina karisan 3. Şahıslar yok öncekinde böyleydin şöyleydin gibi laflar sonuçta öncekinde cocuk sayısı daha az ve yaş daha genç her hamilelik bir olmuyo her hamilelikte sorumluluklar daha artık bir yada 2 çocuk fazla oluyo yas ilerliyor haliyle daha çok yoruluyoruzYani aynı dertyeyiz eşimde öyle o kadar sakin ki doğuma aylar var gibi davranıyor benim günlük işlerim bir kadın için zaten yorucu hamilelikle iki katı yoruluyorum daha önce ki hamileliklerimle kıyaslıyor bundan daha yoğun çalışıyordun diye
Ay evet öyleymiş son gidişimde o şekilde bilgi aldım bende ve çok sevdim bu uygulamayı:) önceden bebek ayrı çıkıyodu anne sonra odaya çıkınca bebek geliyodu. Böylesi daha güzel olmuş normal doğumdan çıkar gibiMerhaba hayırlı doğumlar olsun inşallahbn medipolde doğum yaptım
Sezeryan olursa ameliyathane önünde bile beklemiyor baba yasakmış yeni kurallara göre babamız odada beklemişti bn bebiş kucağımda gittim odaya
Doğumdan çıkar çıkmaz emziricrksin bebişini ve çok güzel olmuş bu uygulama koyun koyuna odaya yolculukAy evet öyleymiş son gidişimde o şekilde bilgi aldım bende ve çok sevdim bu uygulamayı:) önceden bebek ayrı çıkıyodu anne sonra odaya çıkınca bebek geliyodu. Böylesi daha güzel olmuş normal doğumdan çıkar gibi
Temizlik yapma diyor nasil yqpma olur mu diyorum olur diyor herhalde dogumu yapınca girip yaparım diye düşünüyor sinirimden gülüyorumYani aynı dertyeyiz eşimde öyle o kadar sakin ki doğuma aylar var gibi davranıyor benim günlük işlerim bir kadın için zaten yorucu hamilelikle iki katı yoruluyorum daha önce ki hamileliklerimle kıyaslıyor bundan daha yoğun çalışıyordun diye
Sagol canim. Doktoru arasam yatırıp hastaneden çıkarmaz biliyorum. Sancıları kontrol edip duruma gore hareket etmek daha iyi diye düşündüm şükür oğlum da kıpır kıpır.Daha iyi olmana sevindim canim. Acil bi durum olursa doktorunu bilgilendir. Erkekler rahatlqr, dogalarimiz farkli. Hepimiz az cok ayni durumdayiz. Ben esimle bu surecte ettigim kavgayi baska zaman etmemisimdir yani. Ama yine sukur merhametliler.
Cok yipratma kendini zaten cocuklar ve karnindaki seni yeteri kadar yoruyodur. Umarim dugun dogumdan hemen sonra degildir. Lohusa halinle birde evde misafir agirlamazsin insallah.
Ben toparlamasam evde heryer boya malzemeli duracak zorla yaptırdım ama ilişkimiz zedeleyecek diye korkuyorum. Erkekler kadinlar gibi degil zora sıkıya gelmiyorlar ne kadar uzduklerinin farkında değiller. Onlara göre ne varya olur yaparız ama ne zaman ? Cevap yokOyle cnm yorma kendini yavas hareket et hic deme ya erkeklerin ve etraftakilerin rahatligi insani cok daha fazla geriyo sınır ediyo
Aynen öyle cnm bende bu halde herkesin arkasını toparliyorum tamam cocuklarim herşeyi yapamaz belki ama en azından onlar odalarını topluyorlar katlettikleri yeri temizliyorlar arkalarını çok kirli bırakmazlar eşim herşeyi benden bekler yine bir tik iyi olmuş ama gorumcemde afedersiniz eşşek kadar kaldığı odayı toplamaz kıyafetlerini öyle atiyi ortaya kitaplar her yerde burnunu sıkıyo peçeteler yerde su şişeleri ortada bizim 2 tuvalet var banyoda klozet ve ayrı alaturka tuvalet biz klozet kullanıyoruz ail3cek alaturka tuvaleti bir tek o kullanıyo afedersiniz özür dileyerek söylüyorum her yer pislik içinde bırakıp cikiyo bende artık yoruldum haftada bir yıkıyorum odasında toplamıyorum hergun aynı şekilde topluyorum yıkıyorum aynı hale getiriyo umrumda değil artık kendi piştiğinde bogulsunTemizlik yapma diyor nasil yqpma olur mu diyorum olur diyor herhalde dogumu yapınca girip yaparım diye düşünüyor sinirimden gülüyorum
Sagol canim. Doktoru arasam yatırıp hastaneden çıkarmaz biliyorum. Sancıları kontrol edip duruma gore hareket etmek daha iyi diye düşündüm şükür oğlum da kıpır kıpır.
Eşler konusunda Allah bize sabır versin. Haftada 1 temizlik yapmak lazımmış fazlası temizlik hastaligimış paşam öyle diyo çıldır resmen
Ben toparlamasam evde heryer boya malzemeli duracak zorla yaptırdım ama ilişkimiz zedeleyecek diye korkuyorum. Erkekler kadinlar gibi degil zora sıkıya gelmiyorlar ne kadar uzduklerinin farkında değiller. Onlara göre ne varya olur yaparız ama ne zaman ? Cevap yok
Maşallah bebişeNst normal çıktı bebek yeri, suyu iyi 3kiloyu geçmiş 49 cm dedi.
17 mart, 23 mart nst kontrole gidicem
28 mart doguma gün verdi sezeryan olucak inşallah
Anestezi için test verdim haftaya gidince rapor vericekler öyle işte
O görümce çok fena ya Allah yardımcın olsun odasının kapısını çek toplama bosver yada abisinin yanında odasının dağınık olduğunu söylemek lazım hamileyim ya yapamıyorum gibi aman valla bekarlık sultanlikmis ama işte yqnliz da olmuyor bak bana 2 kez yine bir erkeğe gönlümü verdim yine evlendimAynen öyle cnm bende bu halde herkesin arkasını toparliyorum tamam cocuklarim herşeyi yapamaz belki ama en azından onlar odalarını topluyorlar katlettikleri yeri temizliyorlar arkalarını çok kirli bırakmazlar eşim herşeyi benden bekler yine bir tik iyi olmuş ama gorumcemde afedersiniz eşşek kadar kaldığı odayı toplamaz kıyafetlerini öyle atiyi ortaya kitaplar her yerde burnunu sıkıyo peçeteler yerde su şişeleri ortada bizim 2 tuvalet var banyoda klozet ve ayrı alaturka tuvalet biz klozet kullanıyoruz ail3cek alaturka tuvaleti bir tek o kullanıyo afedersiniz özür dileyerek söylüyorum her yer pislik içinde bırakıp cikiyo bende artık yoruldum haftada bir yıkıyorum odasında toplamıyorum hergun aynı şekilde topluyorum yıkıyorum aynı hale getiriyo umrumda değil artık kendi piştiğinde bogulsun
Aman seninle günler aynı bizim. Ya 3 kilo olmuş maşallah. Bundan sonra her hafta kontrol olacak. Hayırlı doğumlar olsun isallah. Anestezi için ne testi verdnNst normal çıktı bebek yeri, suyu iyi 3kiloyu geçmiş 49 cm dedi.
17 mart, 23 mart nst kontrole gidicem
28 mart doguma gün verdi sezeryan olucak inşallah
Anestezi için test verdim haftaya gidince rapor vericekler öyle işte
Aynen bı ekmek alıp geldim sanki sırtımda çuval tasidim öyle ki nefesim kesildiValla cnm artık en ufak hareket bile etkiliyo bizi bende kızımı okula götürüp getiriyorum başkada bir yere çıkmıyorum sürekli evin içinde donup duruyorum merdiven inip çıkmak insani çok yoruyo ben ne kadar yurusem merdiven çıktığım zamanki gibi yorulmuyorum
Valla artık hareket bile edemiyoruz kiÖnde ağırlık olunca sağa sola vuruyor ağrısı. Yavaş hareket etmek lazım sanırım
Sağol cnm Allah razı olsun valla bende odasının kapısını kapatmışım hiç temizlemiyorum artık valla öyle bekarlık sultanlık ama bir yerden sonrada olmuyo bende eşimle s3verek evlendim işte insaniz duygularımız bazen bizi ele geciriyo Rabbim herkesin yuvasına huzur versin insAllahO görümce çok fena ya Allah yardımcın olsun odasının kapısını çek toplama bosver yada abisinin yanında odasının dağınık olduğunu söylemek lazım hamileyim ya yapamıyorum gibi aman valla bekarlık sultanlikmis ama işte yqnliz da olmuyor bak bana 2 kez yine bir erkeğe gönlümü verdim yine evlendim
Cok yük alıyoruz üzerimize ondan böyle oluyor amele ruhumuz var bizim keyfimize düşkün değiliz.
Aman seninle günler aynı bizim. Ya 3 kilo olmuş maşallah. Bundan sonra her hafta kontrol olacak. Hayırlı doğumlar olsun isallah. Anestezi için ne testi verdn
Oyle valla bende kızımı okula götürüp geldim dizlerim boşaldı sanki maratona katılmışım da nefes nefese kalmisimAynen bı ekmek alıp geldim sanki sırtımda çuval tasidim öyle ki nefesim kesildi
Allah'ım yardimcimiz olsun inşallah cabim hayirlarla bi dogsalar keşke deOyle valla bende kızımı okula götürüp geldim dizlerim boşaldı sanki maratona katılmışım da nefes nefese kalmisim
Amin cnm inşallah sağlıkla gelsinlerAllah'ım yardimcimiz olsun inşallah cabim hayirlarla bi dogsalar keşke de
Tam 38+0 olacak inşallahMaşallah bebişePeki tam kaçıncı haftada alınmış olacak?
Amin inşallah anestezi için kan aldılar 3 tüp, seninde sezeryan mı ilk dogum muO görümce çok fena ya Allah yardımcın olsun odasının kapısını çek toplama bosver yada abisinin yanında odasının dağınık olduğunu söylemek lazım hamileyim ya yapamıyorum gibi aman valla bekarlık sultanlikmis ama işte yqnliz da olmuyor bak bana 2 kez yine bir erkeğe gönlümü verdim yine evlendim
Cok yük alıyoruz üzerimize ondan böyle oluyor amele ruhumuz var bizim keyfimize düşkün değiliz.
Aman seninle günler aynı bizim. Ya 3 kilo olmuş maşallah. Bundan sonra her hafta kontrol olacak. Hayırlı doğumlar olsun isallah. Anestezi için ne testi verdn
Ayyy az kalmış doğumuna cnm ya hakkında hayırlısı olsun perinatolojiye gittiysen bir sıkıntı olmaz herhalde cnm sağlıkla gelsin bebisinKızlar birkaç şey sormak istiyorum. Ben devlet hastanesine gidiyorum kontrol için genelde 3 haftada bir çağırıyordu bu sefer 10 gün sonra gel demişti tansiyonum arada yükseldiği için(12/8, 13/9). Pazartesi gitmem lazımdı ama gidemedim hala. Geçen perşembe doğum yapacağım hastanede perinatolojide kontrolüm vardı nst de çekildim herhalde onun rahatlığıyla devlete gitmedim. Haftaya perşembe yine perinatolojiye randevum var doğum öncesi son kontrol olur demişti. Şimdi devlete gitmesem bir sorun olur mu sizce? Doğumevindeki kontrollerim arasında 2 hafta olacak yani.
Salı günü de asmde tahlillerim yapıldı. Herşey normal çıkmış sadece demirim düşük ilaç kullanmama rağmen. Her gün demir şurubu içiyorum tek kullanımlıklardan. Aranızda kullanan ve değeri düşük olan var mı?
O kadar yorgunum ki ağrılardan evde zor yürüyorum hiç gidesim gelmiyor
Kasılmalar başladı sanırım karnım ara ara çok sertleşiyor sonra geçiyor. Doğuma hazırlık olarak hurma yiyorum ve eşimle ilişkiye devam zaten hiç ara vermemiştik inşallah faydasını görürüm
Youtube da activating labor diye bir video varmış. Onu yapmak için erken mi sizce?
Ayy evet az kaldı resmen sanki daha yeni cinsiyet öğrenmek için heyecanlanıyordukAyyy az kalmış doğumuna cnm ya hakkında hayırlısı olsun perinatolojiye gittiysen bir sıkıntı olmaz herhalde cnm sağlıkla gelsin bebisinistersen bir hafta sonra falan yap o hareketi mart annelerinde okumuştum onlarda son zamanlarda o videoyu uyguluyorlarmis
Hayırlı olsun canım bebişin. İnşaallah ikinizde sağlıkla kavuşmuşsunuzdur. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz :) Demek sıra nisan annelerine geldi artıkKizlar merhaba, ben bugün suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım, musait bir anda detayları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?