- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Öyle valla daha ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman nasıl bi heyecanım olmuştu sonra cinsiyet heycani falan ama artık çok şükür sonlara yaklaştıkAyy evet az kaldı resmen sanki daha yeni cinsiyet öğrenmek için heyecanlanıyordukilk tekmeleri falan hey gidi şimdi tekmeye yer yok sağa sola kıçını yaslıyo evet haftaya başlamak daha mantıklı sanırım zaten hepsini birden yapamam yavaş yavaş başlarım sanırım
Evet artık son zamanlar ağırlaştık doğsun istiyoruz bir yandan da içimde olmasını çok seviyorum hareketlerini özlerim kesinÖyle valla daha ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman nasıl bi heyecanım olmuştu sonra cinsiyet heycani falan ama artık çok şükür sonlara yaklaştıkama artık doğsun istiyorum cnm yorgunluktan hayattan hiçbişey anlamıyorum sanki bir yandanda bebiş doğduktan sonra nasıl olacak diye biraz korkuyorum okulumuz var ikizlerim var hiç bilmiyorum valla
Öyle cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu cnm bir zaman sonra insan bebek ozluyo vallaEvet artık son zamanlar ağırlaştık doğsun istiyoruz bir yandan da içimde olmasını çok seviyorum hareketlerini özlerim kesinbunu yazarken bile içerden ittiriyo 2. Ya da 3. Çocuğu olanlar için daha zor tabi senin bi de 4. Oluyo dimi 3 kızdan sonra Allah kolaylık versin inşallah böyle görünce diyorum ben 1.yi bi doğuraydım hayırlısıyla
Dimi ya özleniyor hakketen, bende diyorum kendi kendime bu son yenidoğan sevişimiz olacak doya doya severizÖyle cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu cnm bir zaman sonra insan bebek ozluyo vallaevet cnm 4. Cocuk 3 prensesten sonra bir prens geliyo bakalım nasıl olacak hayatimiz
Aynı gibi dogumumuz 21 mart ile 25 mart arası kontrol var sonra sezaryen olacağım bendeNst normal çıktı bebek yeri, suyu iyi 3kiloyu geçmiş 49 cm dedi.
17 mart, 23 mart nst kontrole gidicem
28 mart doguma gün verdi sezeryan olucak inşallah
Anestezi için test verdim haftaya gidince rapor vericekler öyle işte
Senin görümce benim kv aynı gibi oda bir iş yapmaz da yaşı var deyip birşey beklemem bende genç olup da odasını toplamamak da nedir yaAynen öyle cnm bende bu halde herkesin arkasını toparliyorum tamam cocuklarim herşeyi yapamaz belki ama en azından onlar odalarını topluyorlar katlettikleri yeri temizliyorlar arkalarını çok kirli bırakmazlar eşim herşeyi benden bekler yine bir tik iyi olmuş ama gorumcemde afedersiniz eşşek kadar kaldığı odayı toplamaz kıyafetlerini öyle atiyi ortaya kitaplar her yerde burnunu sıkıyo peçeteler yerde su şişeleri ortada bizim 2 tuvalet var banyoda klozet ve ayrı alaturka tuvalet biz klozet kullanıyoruz ail3cek alaturka tuvaleti bir tek o kullanıyo afedersiniz özür dileyerek söylüyorum her yer pislik içinde bırakıp cikiyo bende artık yoruldum haftada bir yıkıyorum odasında toplamıyorum hergun aynı şekilde topluyorum yıkıyorum aynı hale getiriyo umrumda değil artık kendi piştiğinde bogulsun
Aynen öyle cnm ozleniyo bebekler dediğin gibi çabucak büyüyorlarDimi ya özleniyor hakketen, bende diyorum kendi kendime bu son yenidoğan sevişimiz olacak doya doya severizçünkü sonu yok yeter durmak lazım bi yerde ama birde ne kadar zorlukları yorgunlukları olsada geçiyor gidiyor çok çabuk büyüyo o minik hallerinden eser kalmıyo
ama urfada çok doğum yapıyorlar ben eltimdem 16 doğuma gelip 16 senedir geliyirum sen yenisin diyen birini duymuştumAynen öyle cnm ozleniyo bebekler dediğin gibi çabucak büyüyorlaroyle cnm bir yerde dur demek gerekiyo valla biz 8 kardeşiz mesela eşim 9 kardeş genel olarak kalabalığına ama ben bakamazdım onlar gibi herhalde ya bazen anneme ve kv me diyorum nasıl baktınız buyuttunuz çok zor valla
Cnm yine kv deye diyorsun buyugumdur sonuçta çok kirilmiyorsun yada kızmıyorsun ama bu kucuk gorumcelerimin herseye muhalefet olmalarindan nefret ediyorum yanimda kalan lafa gelende bana evlilikle ilgili doğumla ilgili çocukla ilgili işle ilgili her nasihati yapmayı bilir ki benden küçük ve bekârdır ben 26 yaşında 8 yıllık evliyim o 19 yaşında herseyde konuşur o beni daha sınır ediyo ben gelin geldiğimde kucucuktu yani ama mahsustan yapmiyo cnm biliyorum 3 yıllık evli gorumcem var o bunu yonetiyo yapma etme sen okumaya gitmişsin senden iş beklentisi olmasın diye tembihler yapiyo ona valla yine ben kv den raziyim ama görümcelerimden degilSenin görümce benim kv aynı gibi oda bir iş yapmaz da yaşı var deyip birşey beklemem bende genç olup da odasını toplamamak da nedir ya
Yeni nesil çok doğum yapmiyo artık cnm ama genellikle doğum oranı fazla hele kırsal kesimlerde daha fazla oluyo cnm Rabbim sağlık versin büyük konuşmayayım ama ben artık pek düşünmüyorum bir daha cocukama urfada çok doğum yapıyorlar ben eltimdem 16 doğuma gelip 16 senedir geliyirum sen yenisin diyen birini duymuştum
Haklısın zor gerçekten en iyi ben anlarım seni ben 16 yaşında evlendim kalabalık bir ailede eltiler kayınlar ama görümceler evliydi ve uzaktı bana karışmadılar hiçCnm yine kv deye diyorsun buyugumdur sonuçta çok kirilmiyorsun yada kızmıyorsun ama bu kucuk gorumcelerimin herseye muhalefet olmalarindan nefret ediyorum yanimda kalan lafa gelende bana evlilikle ilgili doğumla ilgili çocukla ilgili işle ilgili her nasihati yapmayı bilir ki benden küçük ve bekârdır ben 26 yaşında 8 yıllık evliyim o 19 yaşında herseyde konuşur o beni daha sınır ediyo ben gelin geldiğimde kucucuktu yani ama mahsustan yapmiyo cnm biliyorum 3 yıllık evli gorumcem var o bunu yonetiyo yapma etme sen okumaya gitmişsin senden iş beklentisi olmasın diye tembihler yapiyo ona valla yine ben kv den raziyim ama görümcelerimden degil
Ben iki çocuktan sonra istemiyordum 6 sene sonra spral le kızıma hamile kaldım sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedimYeni nesil çok doğum yapmiyo artık cnm ama genellikle doğum oranı fazla hele kırsal kesimlerde daha fazla oluyo cnm Rabbim sağlık versin büyük konuşmayayım ama ben artık pek düşünmüyorum bir daha cocuk
Valla benim 6 görümce ve 2kaynim var ben evlendigimde 4 gorumcem evliydi 2 gorumcem ve 2 kaynım bekardı şimdi bir kaynım birde gorumcem bekar var 2 büyük gorumcem karışmaz bize Allah var ama son 2 gorumcem felaket laflarla msj vermelerle her şeyi yapıyorlarHaklısın zor gerçekten en iyi ben anlarım seni ben 16 yaşında evlendim kalabalık bir ailede eltiler kayınlar ama görümceler evliydi ve uzaktı bana karışmadılar hiç
Seninde 4. Cocuk Rabbim bağışlasın hepsini sana cnm benim arada ikizler var diye bu 4. Cocuk cnm kısmetinizde varmış ikiz çocukta çok güzel ama yorucu biraz cnm herşeyleri beraber oluyo tuvalet yeme içme her türlü ihtiyaçları aynı anda oluyo cnm ki aynı yaş grubu oldukları için tartışmalarında çok oluyo tabi birbirlerini savunuyorlar tek kalınca sıkılıyorlar her şeyi beraber yapıyorlar oda güzel biseyBen iki çocuktan sonra istemiyordum spral le kızıma hamile kaldım 6 sene sonunda sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedim
Biz 2 kardeşiz eşimde öyle, benim yakın akrabalarda bile 3 çocuk yokAynen öyle cnm ozleniyo bebekler dediğin gibi çabucak büyüyorlaroyle cnm bir yerde dur demek gerekiyo valla biz 8 kardeşiz mesela eşim 9 kardeş genel olarak kalabalığına ama ben bakamazdım onlar gibi herhalde ya bazen anneme ve kv me diyorum nasıl baktınız buyuttunuz çok zor valla
İlk normal doğum oldu. Kızıminda 11 Nisan di günü doğmadı 13 Nisan da suni sancı ile normal doğum yaptim.Tam 38+0 olacak inşallah
Amin inşallah anestezi için kan aldılar 3 tüp, seninde sezeryan mı ilk dogum mu
8 mi 9 mu kadınların halini düşünemiyorum bedenleri bu kadar dogumu nasil kaldirdi acaba.Aynen öyle cnm ozleniyo bebekler dediğin gibi çabucak büyüyorlaroyle cnm bir yerde dur demek gerekiyo valla biz 8 kardeşiz mesela eşim 9 kardeş genel olarak kalabalığına ama ben bakamazdım onlar gibi herhalde ya bazen anneme ve kv me diyorum nasıl baktınız buyuttunuz çok zor valla
Spral taktirdiktan ne kadar sure sonra hamile kaldın.Ben iki çocuktan sonra istemiyordum 6 sene sonra spral le kızıma hamile kaldım sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedim
Dun annem bendeydi yemekleri o yaptı topladi ben dinlendim yavaş yavaş sancilar seyreklesti ve şükür gece olmadi. Yorulunca oluyor fark ediyorum biraz hareketlendim mi sancı oluyor yada aşağı iniyor. Mart ayını tamamlayabilecek miyiz acaba diye düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyordum hatta doktorum 1 ay önce falan 21 Mart haftası en son demişti serklajdan dolayı. O dönem ben de kendimi yormuştum biraz ufak ufak sancılar çıkmıştıDun annem bendeydi yemekleri o yaptı topladi ben dinlendim yavaş yavaş sancilar seyreklesti ve şükür gece olmadi. Yorulunca oluyor fark ediyorum biraz hareketlendim mi sancı oluyor yada aşağı iniyor. Mart ayını tamamlayabilecek miyiz acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?