2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Öyle valla daha ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman nasıl bi heyecanım olmuştu sonra cinsiyet heycani falan ama artık çok şükür sonlara yaklaştık ama artık doğsun istiyorum cnm yorgunluktan hayattan hiçbişey anlamıyorum sanki bir yandanda bebiş doğduktan sonra nasıl olacak diye biraz korkuyorum okulumuz var ikizlerim var hiç bilmiyorum valla

Evet artık son zamanlar ağırlaştık doğsun istiyoruz bir yandan da içimde olmasını çok seviyorum hareketlerini özlerim kesin bunu yazarken bile içerden ittiriyo 2. Ya da 3. Çocuğu olanlar için daha zor tabi senin bi de 4. Oluyo dimi 3 kızdan sonra Allah kolaylık versin inşallah böyle görünce diyorum ben 1.yi bi doğuraydım hayırlısıyla

Öyle cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu cnm bir zaman sonra insan bebek ozluyo valla evet cnm 4. Cocuk 3 prensesten sonra bir prens geliyo bakalım nasıl olacak hayatimiz

Öyle cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu cnm bir zaman sonra insan bebek ozluyo valla evet cnm 4. Cocuk 3 prensesten sonra bir prens geliyo bakalım nasıl olacak hayatimiz
Dimi ya özleniyor hakketen, bende diyorum kendi kendime bu son yenidoğan sevişimiz olacak doya doya severiz çünkü sonu yok yeter durmak lazım bi yerde ama birde ne kadar zorlukları yorgunlukları olsada geçiyor gidiyor çok çabuk büyüyo o minik hallerinden eser kalmıyo

Aynı gibi dogumumuz 21 mart ile 25 mart arası kontrol var sonra sezaryen olacağım bende

Senin görümce benim kv aynı gibi oda bir iş yapmaz da yaşı var deyip birşey beklemem bende genç olup da odasını toplamamak da nedir ya

Aynen öyle cnm ozleniyo bebekler dediğin gibi çabucak büyüyorlar oyle cnm bir yerde dur demek gerekiyo valla biz 8 kardeşiz mesela eşim 9 kardeş genel olarak kalabalığına ama ben bakamazdım onlar gibi herhalde ya bazen anneme ve kv me diyorum nasıl baktınız buyuttunuz çok zor valla

ama urfada çok doğum yapıyorlar ben eltimdem 16 doğuma gelip 16 senedir geliyirum sen yenisin diyen birini duymuştum

Senin görümce benim kv aynı gibi oda bir iş yapmaz da yaşı var deyip birşey beklemem bende genç olup da odasını toplamamak da nedir ya
Cnm yine kv deye diyorsun buyugumdur sonuçta çok kirilmiyorsun yada kızmıyorsun ama bu kucuk gorumcelerimin herseye muhalefet olmalarindan nefret ediyorum yanimda kalan lafa gelende bana evlilikle ilgili doğumla ilgili çocukla ilgili işle ilgili her nasihati yapmayı bilir ki benden küçük ve bekârdır ben 26 yaşında 8 yıllık evliyim o 19 yaşında herseyde konuşur o beni daha sınır ediyo ben gelin geldiğimde kucucuktu yani ama mahsustan yapmiyo cnm biliyorum 3 yıllık evli gorumcem var o bunu yonetiyo yapma etme sen okumaya gitmişsin senden iş beklentisi olmasın diye tembihler yapiyo ona valla yine ben kv den raziyim ama görümcelerimden degil

ama urfada çok doğum yapıyorlar ben eltimdem 16 doğuma gelip 16 senedir geliyirum sen yenisin diyen birini duymuştum
Yeni nesil çok doğum yapmiyo artık cnm ama genellikle doğum oranı fazla hele kırsal kesimlerde daha fazla oluyo cnm Rabbim sağlık versin büyük konuşmayayım ama ben artık pek düşünmüyorum bir daha cocuk

Haklısın zor gerçekten en iyi ben anlarım seni ben 16 yaşında evlendim kalabalık bir ailede eltiler kayınlar ama görümceler evliydi ve uzaktı bana karışmadılar hiç

Ben iki çocuktan sonra istemiyordum 6 sene sonra spral le kızıma hamile kaldım sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedim

Haklısın zor gerçekten en iyi ben anlarım seni ben 16 yaşında evlendim kalabalık bir ailede eltiler kayınlar ama görümceler evliydi ve uzaktı bana karışmadılar hiç
Valla benim 6 görümce ve 2kaynim var ben evlendigimde 4 gorumcem evliydi 2 gorumcem ve 2 kaynım bekardı şimdi bir kaynım birde gorumcem bekar var 2 büyük gorumcem karışmaz bize Allah var ama son 2 gorumcem felaket laflarla msj vermelerle her şeyi yapıyorlar

Ben iki çocuktan sonra istemiyordum spral le kızıma hamile kaldım 6 sene sonunda sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedim
Seninde 4. Cocuk Rabbim bağışlasın hepsini sana cnm benim arada ikizler var diye bu 4. Cocuk cnm kısmetinizde varmış ikiz çocukta çok güzel ama yorucu biraz cnm herşeyleri beraber oluyo tuvalet yeme içme her türlü ihtiyaçları aynı anda oluyo cnm ki aynı yaş grubu oldukları için tartışmalarında çok oluyo tabi birbirlerini savunuyorlar tek kalınca sıkılıyorlar her şeyi beraber yapıyorlar oda güzel bisey

Biz 2 kardeşiz eşimde öyle, benim yakın akrabalarda bile 3 çocuk yok O yüzden çok görünüyo 3 bizde ama ben yaptım bi delilik :)

Tam 38+0 olacak inşallah

Amin inşallah anestezi için kan aldılar 3 tüp, seninde sezeryan mı ilk dogum mu
İlk normal doğum oldu. Kızıminda 11 Nisan di günü doğmadı 13 Nisan da suni sancı ile normal doğum yaptim.
8 mi 9 mu kadınların halini düşünemiyorum bedenleri bu kadar dogumu nasil kaldirdi acaba.
Ben iki çocuktan sonra istemiyordum 6 sene sonra spral le kızıma hamile kaldım sonra 4 yü de yapıp kordon bağlatmak istedim
Spral taktirdiktan ne kadar sure sonra hamile kaldın.
Bende doğumdan sonra taktırmak istiyorum ama senin yaşadığın durumu yasayanlar da olduğunu biliyorum.

P pink-jazz canım dün okudum ama yazamadım. Daha iyi misin şimdi dinlenince? Çok yorma kendini sen yine de
H hayat2828 canım sen nasıl oldun? Daha iyi misin bugün?
Dun annem bendeydi yemekleri o yaptı topladi ben dinlendim yavaş yavaş sancilar seyreklesti ve şükür gece olmadi. Yorulunca oluyor fark ediyorum biraz hareketlendim mi sancı oluyor yada aşağı iniyor. Mart ayını tamamlayabilecek miyiz acaba diye düşünüyorum

Bende 1 hafta once demir ilacim bitmisti farkli bir ilac aldim ay ondanmidir nedir ishalim gecmiyor bugun okadar karnim agirdiki hep wc deim bir yandanda dogum yaklasti diyemi diye dusunuyorum.
Cantam hazir ama ani birsey olsa sanki hemen hazirlanip evden cikamiycam gibi geliyo

Ben de öyle düşünüyordum hatta doktorum 1 ay önce falan 21 Mart haftası en son demişti serklajdan dolayı. O dönem ben de kendimi yormuştum biraz ufak ufak sancılar çıkmıştı
Son günlerde de bel ağrısı alt karın ağrısını çok yaşıyorum. Bugün kontrolüm vardı herşeyin yolunda olduğunu söyleyip 4 Nisan’a gün verdi şaşırdım. Yine her hafta kontrole devam tabi ama bir kendime güven geldi acaba mı demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…