Çok fazla ağrım oluyor hala benim hiç geçmeyecek gibi tam bir gün oldu inşallah Niran önce azalır@pink-jazz canım dün okudum ama yazamadım. Daha iyi misin şimdi dinlenince? Çok yorma kendini sen yine de
H hayat2828 canım sen nasıl oldun? Daha iyi misin bugün?
Hiç öyle düşünüp kendini olumsuza sürükleme canım. Geçecek elbet. Belki biraz zor olacak ama geçecek. Ne ilksin sezeryan olan ne de son olacaksın öyle düşün. Bol bol yürüyüş yapmaya odaklan sen. Daha rahat yürüyebiliyor musun şimdi?Çok fazla ağrım oluyor hala benim hiç geçmeyecek gibi tam bir gün oldu inşallah Niran önce azalır
WC ye gidiyorum yemek yemek için gidiyorum yürüyorum ama zorla çok zormuş şimdi evde ağrı kesici verdi onu kullanacağım kan sulandırıcı kullanacağım birde.Hiç öyle düşünüp kendini olumsuza sürükleme canım. Geçecek elbet. Belki biraz zor olacak ama geçecek. Ne ilksin sezeryan olan ne de son olacaksın öyle düşün. Bol bol yürüyüş yapmaya odaklan sen. Daha rahat yürüyebiliyor musun şimdi?
Iyi yaptın cnm Rabbim sana bağışlasın yavrularınıBiz 2 kardeşiz eşimde öyle, benim yakın akrabalarda bile 3 çocuk yokO yüzden çok görünüyo 3 bizde ama ben yaptım bi delilik :)
Valla eski insanlar getirebiliyorlarmış cnm benim anneannem 15 çocuğu olmuş 5 tanesi ölmüş 10 tanesi duruyo annemle beraber 5 kız 5 erkekler babaannemde 7 çocuk doğurmuş cnm babamla 4 erkek 3 kızlar ki eskiden bayanlar bilincsizdi ve eziliyorlardi cocuk yapmak iş yapmak ve eşlerine hizmet etmek tek gorevleriymis gibi baskı yapılıyordu cnm yinede Allah yardim etmiş hepsineİlk normal doğum oldu. Kızıminda 11 Nisan di günü doğmadı 13 Nisan da suni sancı ile normal doğum yaptim.
8 mi 9 mu kadınların halini düşünemiyorum bedenleri bu kadar dogumu nasil kaldirdi acaba.
Spral taktirdiktan ne kadar sure sonra hamile kaldın.
Bende doğumdan sonra taktırmak istiyorum ama senin yaşadığın durumu yasayanlar da olduğunu biliyorum.
Demir olaylarınınsa etkisi oluyo cnm ben ikizlerde hamileyken doktorum demir ilacımı değişmişti bir haftada hem karin agrisi hem ishal tuvaletten çıkamıyordum sonra doktoruma gidip söyledim oda ilacımı değişti tekrardan ilaç kaynaklı oluyor dedi cnmBende 1 hafta once demir ilacim bitmisti farkli bir ilac aldim ay ondanmidir nedir ishalim gecmiyor bugun okadar karnim agirdiki hep wc deim bir yandanda dogum yaklasti diyemi diye dusunuyorum.
Cantam hazir ama ani birsey olsa sanki hemen hazirlanip evden cikamiycam gibi geliyo
Maşallah cnm ya paşa bu zamana kadar geldi 4 nisan da güzel bir tarih sağlıkla kavuş insAllah bebisineBen de öyle düşünüyordum hatta doktorum 1 ay önce falan 21 Mart haftası en son demişti serklajdan dolayı. O dönem ben de kendimi yormuştum biraz ufak ufak sancılar çıkmıştı
Son günlerde de bel ağrısı alt karın ağrısını çok yaşıyorum. Bugün kontrolüm vardı herşeyin yolunda olduğunu söyleyip 4 Nisan’a gün verdi şaşırdım. Yine her hafta kontrole devam tabi ama bir kendime güven geldi acaba mı demeye başladım
Aa sahimi bende oyle tahmin ettim yoksa ben kolay kolay ishal olmam genelde kabizlik ilaclari kullanirim ozaman eskisine doneyim.... tesekkur ederim canimDemir olaylarınınsa etkisi oluyo cnm ben ikizlerde hamileyken doktorum demir ilacımı değişmişti bir haftada hem karin agrisi hem ishal tuvaletten çıkamıyordum sonra doktoruma gidip söyledim oda ilacımı değişti tekrardan ilaç kaynaklı oluyor dedi cnm
Geçecek cnm korkma hiç geçmeyecekmiş gibi dusunuyo insan ama her şeyi unutuyoruz biz bayanlar aradan zaman geçtikten sonra tekrar cocuk yapmak istiyoruz kadınların doğaları buÇok fazla ağrım oluyor hala benim hiç geçmeyecek gibi tam bir gün oldu inşallah Niran önce azalır
Rica ederim cnm ilaçlar bünyeden bünyeye farklılık gosterebiliyoAa sahimi bende oyle tahmin ettim yoksa ben kolay kolay ishal olmam genelde kabizlik ilaclari kullanirim ozaman eskisine doneyim.... tesekkur ederim canim
Ana maşallah kocaman olmuş piremsesSelam kızlar yazamadım sabahtan beri.
Kontrole gittik benim dana 3 kilo olmuş 49 cm dedi boyuna da
Her şey yolunda hala normal doğum görünüyor.
Haftaya tekrar çağırdı çatıya bakalım dedi bir tırstım valla ama hayırlısı.
Herkes iyi dimi
6 sene sonra ihtimal vermeyince hamileliğimi de geç farkettim kismette varsa oluyor kordon bağlatıp hamile kalanları da duydum benİlk normal doğum oldu. Kızıminda 11 Nisan di günü doğmadı 13 Nisan da suni sancı ile normal doğum yaptim.
8 mi 9 mu kadınların halini düşünemiyorum bedenleri bu kadar dogumu nasil kaldirdi acaba.
Spral taktirdiktan ne kadar sure sonra hamile kaldın.
Bende doğumdan sonra taktırmak istiyorum ama senin yaşadığın durumu yasayanlar da olduğunu biliyorum.
Maşallah cnm prenseseSelam kızlar yazamadım sabahtan beri.
Herkes iyi dimi
Cnm Rabbim.kismet etse her türlü hamile kaliniyo valla ne kadar önlemini alsan da hamile olma ihtimali oluyo6 sene sonra ihtimal vermeyince hamileliğimi de geç farkettim kismette varsa oluyor kordon bağlatıp hamile kalanları da duydum ben
Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindimSelam kızlar yazamadım sabahtan beri.
Herkes iyi dimi
Zamaninda gelmeye karar vermiş nede olsa koç burcu erkeği...... Bugün benim de kontrolüm vardı kâr yağıyor diye erteledim malum üniversite olunca da 10 gün sonra ya bulabildim sırayı sivas merkeze de kar çok yağdı mıBen de öyle düşünüyordum hatta doktorum 1 ay önce falan 21 Mart haftası en son demişti serklajdan dolayı. O dönem ben de kendimi yormuştum biraz ufak ufak sancılar çıkmıştı
Son günlerde de bel ağrısı alt karın ağrısını çok yaşıyorum. Bugün kontrolüm vardı herşeyin yolunda olduğunu söyleyip 4 Nisan’a gün verdi şaşırdım. Yine her hafta kontrole devam tabi ama bir kendime güven geldi acaba mı demeye başladım
WC ye gidiyorum yemek yemek için gidiyorum yürüyorum ama zorla çok zormuş şimdi evde ağrı kesici verdi onu kullanacağım kan sulandırıcı kullanacağım birde.
İnşallah valla canım çok sağolMaşallah cnm ya paşa bu zamana kadar geldi 4 nisan da güzel bir tarih sağlıkla kavuş insAllah bebisine
Maşallah canımSelam kızlar yazamadım sabahtan beri.
Herkes iyi dimi
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canımSelam kızlar yazamadım sabahtan beri.
Herkes iyi dimi
Şimdilik öyle görünüyor bakalım. Gerçekten 39+1 oluyorum o günü beklerseZamaninda gelmeye karar vermiş nede olsa koç burcu erkeği...... Bugün benim de kontrolüm vardı kâr yağıyor diye erteledim malum üniversite olunca da 10 gün sonra ya bulabildim sırayı sivas merkeze de kar çok yağdı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?