2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Masallah canim haftaya 38 zaten bakabilirler uygunmusun diye insallah su gibi gecer normal kolay bir dogumla kavusursunuz

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım Benim de yarın kontrolüm var. Kaç kilo oldu oğlum çok merak ediyorum ilk kez nst ye de gircem inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Çıkmaz çıkmaz insan nasıl heyecan yapıyor ama onların rahatlari yerinde
Hadi inşallah güzel haberlerle gel bize
Sev paşayı öp benim içinde

Masallah canim haftaya 38 zaten bakabilirler uygunmusun diye insallah su gibi gecer normal kolay bir dogumla kavusursunuz

Pozisyonu normal dedi inşallah çatı da uygundur bir avaz da çıkar oradan cadı kızım

Bekler canım sen içini ferah tut. Doktorun dediklerini yap uzan sürekli. İnşallah bir sıkıntı olmayacak. Bebeğin aşağıda olduğunu sen hissetmiş miydin peki

Bekler canım sen içini ferah tut. Doktorun dediklerini yap uzan sürekli. İnşallah bir sıkıntı olmayacak. Bebeğin aşağıda olduğunu sen hissetmiş miydin peki
Göbeğim aşağıda ben normal sanıyordum ama bebek baya aşağıdaymış bilemedim ayağa kalktığım an idarım geliyor hafifte sancılarım oluyordu ama ben daha bugun doğum iznine çıktım yorulduğum için oluyor sanıyordum meğerse bebek baya aşağıdaymış

Ben de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minnoş. Evet sezaryene alınmıyor. Peki sezaryen olunca tentene temas yapabilir miyim dedim. Emzireceksin bile, dedi doktorum. Bu beni mutlu etti. Sizin nasıl oldu?

pembemanolya herseyin hayırlısı olsun ama kilo olarak gayet iyi benim ilk kizim hastaneden 2490 la çıkmıştık ve 1 aylıkken toplamıştı maşallah simdi yasitlarindan 2 beden büyük giyor sende işlerini hallettin artik uzat ayaklarını dinlen bol bol inşallah

Devitamini seni çok merak ettim Bir ses versen iyisinizdir inşallah

Yarın benimde kontrolüm var ama kar böyle devam ederse gidemicem galiba

Bebekle ilgili en ufak şüphem yok , gelişimi,kilosu gayet iyi çok şükür . Önemli olan böbreğimi kaybetmeden hamileliğimi tamamlayabilmem . İnsallah olmaz böyle bir şey, ben cok cektim bu böbrekten İnsallah birkaç hafta daha götürür beni de bebek de büyüyebildiği kadar büyür içerde

Moralini yüksek tut canım dualarla 3 hafta daha kalacak bebeğin inşallah sonra o minik pembe yüzü görünce her şey çok güzel olacak ..
Böbreğin için ne yapman gerekeni söylemiştir doktrun ama önemli olan senin moralin .. sizler sezeryan tarihlerini aldıkça ben heyecanlanıyorum

Maalesef yapabileceğim hiçbir şey yokmuş bu saatten sonra . Bol su içmeye devam . Sıkı takip ve en ufak ilerlemede alıcak bebeği işte ben böbreğimi kaybetmeyim diye . Hamilelik sonrası böbrek kendini onarıp yeniliyor bu durum düzeliyor o konuda içim bir nebze rahat 8 ine verdi tarihi bakalım insallah öne çekmek zorunda kalmayız

Canım benim hiç olumsuz düşünme 9 ay yatan insanlar var, bak sonra nasıl geliyor bebekleri.
2 hafta dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…