2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dikkat et cnm uzan dinlen hayırlısıyla 37. Haftaya gelsen bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla al bebisini kucağına

Çok çok g3cmis olsun cnm sıkma canını bebiste etkilenmesin yorma artık kendinide insAllah prenseste annesinin yardımcısı olacak hayırlısıyla 2 hafta daha bekleyeceksiniz dualarımız sizinle cnm Allah yardımcınız olsun cnm benim

Maşallah kuzum, sağlıkla kavuşalim inşallah
Doktorun dediği tarihte 37+3 falan olacağım yavrum normal değil mi artık bakması?
Benim sali kontrolum, çatı muayenesi yapilacak ayni zamanda 37+4 olcam bende. Ki ben sıklıkla alttan da muayene oluyorum rahim ağzına bakılması için bir olumsuzluk olmaması adina.
İnşallah gönlümüzden geçen saglikla nasip olur, normal doğumla alırız kucağımıza

ve genelde bu alttan muayenede doğumu başlatıyolr sanki tetkleniyor yakınımda bi kaç kişide o muayenenin ertesi günü yada gecesi doğumları başladı. Bencede 38 den önce bakılmaması daha iyi
Evet cnm doğumu tetiklediği için 38 den sonra bakiliyo cnm o yüzden bende şaşırdım

Dünden beri adet olacakmış gibi bel ağrılarım baya baya arttı kendini hissettiyor, bugün bi parça ağladım hatta kendimi mi kastım naptim rahatladim ağlayınca
Ananas ve kivi yiyorum her gün birde swuat ve activation labor hareketleri mi etkili oldu noldu biraz başladı ağrılarım. Salı kontrole kadar birsey olmazsa ogrencem bakalım açılma vs var mi

İnşallah canım benim.
Hep diyorum nasıl sağlıklı gelecekse öyle gelsin tabi önceki istediğim o ama bana sorarsa normal gelsin zilli kızım
Ben hiç vajinal olmadım daha bir tırsmadım da değil hani

Sıkma canını canım sen suyu yine bol bol tüket insAllah hicbir sıkıntı cikmayacak bol bol dinlen artik

Mart annelerinden birisi o hareketlerle normal doğumu tetiklemiş.
Sen yap hurma da ye sonra pırt diye doğurursun

Cnm ananas bildiğim kadarıyla doğumu tetikliyor

Bende 36 da dün gittim kontrole, doktor çatı muayenesi yapsak mı haftaya mı yapsak falan diye bana sordu bende siz bilirsiniz dedim. Doğumu başlatacak bir şey olsa neden desin, geleceği varsa geliyordur bence bebişler
Kaç kez çatı muayenesine girdim bazilari gerçekten acayip acıtıyor . Gelinimizin doktoru çatı muayenesinde suyunu patlattı ertesi gün sancısi başladı ama bebek hazır olmadığı için o sancıdan sonra sezeryana girdi üstelik doktor itiraf etti kendi aslında risk erken çatı muayenesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…