2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını allahın izniyle bişey olmayacak

Sıkma canını canım bebeğin de etkilenmesin bu durumdan. Bu 2 hafta bol bol su iç ve yat dinlen. Allahın izniyle sezeryan gününe kadar bir sıkıntı yaşamayacaksın Yanına gelen biri oldu mu canım

4 Nisan doğum için gün mü? Çok heyecanlı isalah hersey yolunda gitsin
Spiral hamile kalan var ama cok da değil herhalde. Bizde yaş da geçiyor belki ondan o kadar çabuk tutmaz bebek falan
6 sene sonra ihtimal vermeyince hamileliğimi de geç farkettim kismette varsa oluyor kordon bağlatıp hamile kalanları da duydum ben
Kısmet artık ya gelen hoş gelir diyelim
Dinlen kalçanın altına yastık koy bebek yukarı cikar.
Isallah hersy yolunda gider canim. Şu bir ayı daha atlat isalah ikiniz icinde hersy güzel olsun

3 yaşında bir kızım var çalıştığım içinde daha temizliği mi bile bu hafta yapıcaktım temizlik neysede yemek bulaşık cocuk bakımı hepsi bana bakıyor ne kadar dinlenebilirsem artık
Işler neyse de dediğin gibi cocuk olunca biraz zor olacak ama dinlenmeye çalış cnm kimse yokmu sana yardımcı olabilecek cnm

Yani öyle cnm hemen herkes kalacak diye birşey yok cnm spiral kayması falan olduğu zamanlarda genelde oluyo tabi herşey kısmet Rabbim neyi nasip ederse o cnm

Dun hazırladım bende sanci başlayınca hemen hazırladım çantayı pompayi dezenfekte etmedim sadece onu da yarın yaparım artik
Valla benimki hazırda bi göğüs kediyle kendime ped koymadım başka diğer herşey hazır onlarida daha alamadığım için beklemedeyim

Işler neyse de dediğin gibi cocuk olunca biraz zor olacak ama dinlenmeye çalış cnm kimse yokmu sana yardımcı olabilecek cnm
Dibimde kaynanam var ama oda kendine Müslüman malesef işten gelirim bu halimle bir tas yemeğini bile görmedim bundan sonrada görmem zaten pek rahattır kendisi sıkıntıya gelemez

Cok sağol canım benim Artık tek dileğim şu süreci sağlıkla tamamlamak. Bedenen cok yorgun hissediyorum kendimi bu artık organlarıma da yansımaya başladı. En azından tarihim netleşti bugün 1 aydan az kaldı , insallah öne çekmeden belirlenen vakitte doğar bebeğim

Durur durur annesini üzmeden bekler bebişin
Az kaldı kaldı benimde o tarihler görünüyor.
Bakarsın bebelerimiz aynı gün doğarlar
Gerçekten neden olmasın Hamilelik cok farklı bir süreçmiş gerçekten . Ay sonunda doğurması beklenen ilk doğuruyor , ilk doğurması beklenen en son doğuruyor cok tuhaf bir süreç

Sıkma canını canım bebeğin de etkilenmesin bu durumdan. Bu 2 hafta bol bol su iç ve yat dinlen. Allahın izniyle sezeryan gününe kadar bir sıkıntı yaşamayacaksın Yanına gelen biri oldu mu canım
Sıkmamaya çalışıyorum cok şükür ki bu durum doğuma yakınken başıma geldi . 20 li haftalarımda başıma gelse daha can sıkıcı olabilirdi . Annemin vizesi henüz çıkmadı 1 nisandan itibaren çıkmış olacak , insallah o vakte kadar doğuma almaz doktor beni

Gerçekten neden olmasın Hamilelik cok farklı bir süreçmiş gerçekten . Ay sonunda doğurması beklenen ilk doğuruyor , ilk doğurması beklenen en son doğuruyor cok tuhaf bir süreç

Evet aslında plan yapıyoruz ama hepsi boş çünkü bebişler ne zaman isterse o zaman geliyorlar.
Tabi öncesinde Rabbimin dediği oluyor.
Hep dediğim gibi önemli olan sağlıklı olmaları gerisi bir türlü unutuluyor nasılsa

Evet canım 39+1 e gün verdi muayaneden sonra. Şuan için bir sıkıntı yok dedi. Ama her hafta kontrole devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…