Aa sona ben kaldım sanıyordumBen daha hazirlayamadim
Bende hazırlayamadım dahaBen daha hazirlayamadim
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını allahın izniyle bişey olmayacakGöbeğim aşağıda ben normal sanıyordum ama bebek baya aşağıdaymış bilemedim ayağa kalktığım an idarım geliyor hafifte sancılarım oluyordu ama ben daha bugun doğum iznine çıktım yorulduğum için oluyor sanıyordum meğerse bebek baya aşağıdaymış
Sıkma canını canım bol bol uzan yat mecburi olmadıkça kalkm
Sıkma canını canım bebeğin de etkilenmesin bu durumdan. Bu 2 hafta bol bol su iç ve yat dinlen. Allahın izniyle sezeryan gününe kadar bir sıkıntı yaşamayacaksınBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
4 Nisan doğum için gün mü? Çok heyecanlı isalah hersey yolunda gitsinBen de öyle düşünüyordum hatta doktorum 1 ay önce falan 21 Mart haftası en son demişti serklajdan dolayı. O dönem ben de kendimi yormuştum biraz ufak ufak sancılar çıkmıştı
Son günlerde de bel ağrısı alt karın ağrısını çok yaşıyorum. Bugün kontrolüm vardı herşeyin yolunda olduğunu söyleyip 4 Nisan’a gün verdi şaşırdım. Yine her hafta kontrole devam tabi ama bir kendime güven geldi acaba mı demeye başladım
Spiral hamile kalan var ama cok da değil herhalde. Bizde yaş da geçiyor belki ondan o kadar çabuk tutmaz bebek falanValla eski insanlar getirebiliyorlarmış cnm benim anneannem 15 çocuğu olmuş 5 tanesi ölmüş 10 tanesi duruyo annemle beraber 5 kız 5 erkekler babaannemde 7 çocuk doğurmuş cnm babamla 4 erkek 3 kızlar ki eskiden bayanlar bilincsizdi ve eziliyorlardi cocuk yapmak iş yapmak ve eşlerine hizmet etmek tek gorevleriymis gibi baskı yapılıyordu cnm yinede Allah yardim etmiş hepsinebenim gorumcemde spiralle hamile kaldı su anda benden 1 ay küçük karnı cnm bende korkuyorum o yüzden spiralden falan eşim görünüyo surekli
Kısmet artık ya gelen hoş gelir diyelim6 sene sonra ihtimal vermeyince hamileliğimi de geç farkettim kismette varsa oluyor kordon bağlatıp hamile kalanları da duydum ben
Dinlen kalçanın altına yastık koy bebek yukarı cikar.Selam kızlar çok yazamasamda takipteyim hep bugun bizimde Kontrolümüz vardı 34+0 olduk 2300 kilo bebek çok aşağıdaymış doktor heran doğum olabilir dedi yat dinlen kalkma dedi inşallah biraz daha bekler bebeğim
Isallah hersy yolunda gider canim. Şu bir ayı daha atlat isalah ikiniz icinde hersy güzel olsunBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
Hahaha olur mu olur, inatci bir koç olacagini düşünürsek neden olmasin gelmemekte inat ederSende nisan da doğuruyormuşsun
Ben daha hazirlayamadim
Valla ağrılarım çoğalınca tırstım hepsi hazirdi yıkanmış utulenmisti valize koydum sadece
Dun hazırladım bendeBende hazırlayamadım daha
Hahaha olur mu olur, inatci bir koç olacagini düşünürsek neden olmasin gelmemekte inat eder
Işler neyse de dediğin gibi cocuk olunca biraz zor olacak ama dinlenmeye çalış cnm kimse yokmu sana yardımcı olabilecek cnm3 yaşında bir kızım var çalıştığım içinde daha temizliği mi bile bu hafta yapıcaktım temizlik neysede yemek bulaşık cocuk bakımı hepsi bana bakıyor ne kadar dinlenebilirsem artık
Yani öyle cnm hemen herkes kalacak diye birşey yok cnm spiral kayması falan olduğu zamanlarda genelde oluyo tabi herşey kısmet Rabbim neyi nasip ederse o cnm4 Nisan doğum için gün mü? Çok heyecanlı isalah hersey yolunda gitsin
Spiral hamile kalan var ama cok da değil herhalde. Bizde yaş da geçiyor belki ondan o kadar çabuk tutmaz bebek falan
Kısmet artık ya gelen hoş gelir diyelim
Dinlen kalçanın altına yastık koy bebek yukarı cikar.
Isallah hersy yolunda gider canim. Şu bir ayı daha atlat isalah ikiniz icinde hersy güzel olsun
Valla benimki hazırda bi göğüs kediyle kendime ped koymadım başka diğer herşey hazır onlarida daha alamadığım için beklemedeyimDun hazırladım bendesanci başlayınca hemen hazırladım çantayı pompayi dezenfekte etmedim sadece onu da yarın yaparım artik
Dibimde kaynanam var ama oda kendine Müslüman malesef işten gelirim bu halimle bir tas yemeğini bile görmedim bundan sonrada görmem zaten pek rahattır kendisi sıkıntıya gelemezIşler neyse de dediğin gibi cocuk olunca biraz zor olacak ama dinlenmeye çalış cnm kimse yokmu sana yardımcı olabilecek cnm
8 Nisana kadar durur içerde insallah, tarihi öne almamıza hiç gerek kalmazCanım benim hiç olumsuz düşünme 9 ay yatan insanlar var, bak sonra nasıl geliyor bebekleri.
2 hafta dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer
8 Nisana kadar durur içerde insallah, tarihi öne almamıza hiç gerek kalmaz
Cok sağol canım benimÇok çok g3cmis olsun cnm sıkma canını bebiste etkilenmesin yorma artık kendinide insAllah prenseste annesinin yardımcısı olacak hayırlısıyla 2 hafta daha bekleyeceksiniz dualarımız sizinle cnm Allah yardımcınız olsun cnm benim
Gerçekten neden olmasınDurur durur annesini üzmeden bekler bebişin
Az kaldı kaldı benimde o tarihler görünüyor.
Bakarsın bebelerimiz aynı gün doğarlar
Sıkmamaya çalışıyorum cok şükür ki bu durum doğuma yakınken başıma geldi . 20 li haftalarımda başıma gelse daha can sıkıcı olabilirdi . Annemin vizesi henüz çıkmadı 1 nisandan itibaren çıkmış olacak , insallah o vakte kadar doğuma almaz doktor beniSıkma canını canım bebeğin de etkilenmesin bu durumdan. Bu 2 hafta bol bol su iç ve yat dinlen. Allahın izniyle sezeryan gününe kadar bir sıkıntı yaşamayacaksınYanına gelen biri oldu mu canım
Gerçekten neden olmasınHamilelik cok farklı bir süreçmiş gerçekten . Ay sonunda doğurması beklenen ilk doğuruyor , ilk doğurması beklenen en son doğuruyor cok tuhaf bir süreç
Evet canım 39+1 e gün verdi muayaneden sonra. Şuan için bir sıkıntı yok dedi. Ama her hafta kontrole devam4 Nisan doğum için gün mü? Çok heyecanlı isalah hersey yolunda gitsin
Spiral hamile kalan var ama cok da değil herhalde. Bizde yaş da geçiyor belki ondan o kadar çabuk tutmaz bebek falan
Kısmet artık ya gelen hoş gelir diyelim
Dinlen kalçanın altına yastık koy bebek yukarı cikar.
Isallah hersy yolunda gider canim. Şu bir ayı daha atlat isalah ikiniz icinde hersy güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?