- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ya bu haldeyken bile yardım etmezmiDibimde kaynanam var ama oda kendine Müslüman malesef işten gelirim bu halimle bir tas yemeğini bile görmedim bundan sonrada görmem zaten pek rahattır kendisi sıkıntıya gelemez
Cok gecmis olsun, insallah ikiniz icinde uygun zamanda gerçekleşir dogum, Rabbim sifa versinBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
InsAllah canım benim sıkma canını artık dinlenmene bak prenses annesini yormayacak insAllah sağlıkla tam belirlenen tarihte gelecekCok sağol canım benimArtık tek dileğim şu süreci sağlıkla tamamlamak. Bedenen cok yorgun hissediyorum kendimi bu artık organlarıma da yansımaya başladı. En azından tarihim netleşti bugün 1 aydan az kaldı , insallah öne çekmeden belirlenen vakitte doğar bebeğim
Gerçekten neden olmasınHamilelik cok farklı bir süreçmiş gerçekten . Ay sonunda doğurması beklenen ilk doğuruyor , ilk doğurması beklenen en son doğuruyor cok tuhaf bir süreç
Öyle cnm doğum çok farklı bisey hayat öyle aslında ne planlar yapıyoruz neler düşünüp hesapliyoruz ama herşey uymuyo bizim kafamızdaki planlara yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye çabalıyoruz sürekli Rabbim.saglikla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllahEvet aslında plan yapıyoruz ama hepsi boş çünkü bebişler ne zaman isterse o zaman geliyorlar.
Tabi öncesinde Rabbimin dediği oluyor.
Hep dediğim gibi önemli olan sağlıklı olmaları gerisi bir türlü unutuluyor nasılsa
İnsallah tek dileğim vaktinde gelmesiInsAllah canım benim sıkma canını artık dinlenmene bak prenses annesini yormayacak insAllah sağlıkla tam belirlenen tarihte gelecek
Teşekkür ederimCok gecmis olsun, insallah ikiniz icinde uygun zamanda gerçekleşir dogum, Rabbim sifa versin
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleme olmazBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
Şükür bak bu haftalara geldin 30 lu haftaları görür müyüm diyordun senden önce başkaları ansızın doğum yaptı bu haftalar da geçecek kucağımıza alacağız bebislerimiziEvet canım 39+1 e gün verdi muayaneden sonra. Şuan için bir sıkıntı yok dedi. Ama her hafta kontrole devam
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleme olmaznasıl farkedildi? Ağrın falan mı var? Yoksa idrar testinde mi çıktı?
Hastanede kaldığını hatırlıyorumTeşekkür ederim22.haftamda fark ettik ilk kez. Çok yoğun bel ağrım vardı o acıyı tarif edemem Allah kimseye yaşatmasın . Acile gitmiştim ultrasondan baktılar böbreklerde şişlik gördüler , kan tahlilinde de crp değerim yükselmişti teşhisi öyle koydular . 3 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi uyguladılar . O zaman 1.evreydi, bol bol su içmem gerektiğini söylediler sonra da takip altında tuttular böbreklerimi hep . Bugün tekrar bakınca ilerlemiş olduğunu gördü doktor, son birkaç gündür yine bel ağrılarım vardı, hamileliğin ilerlemesine bağlamıştım ama asıl sebep yine böbrek çıktı maalesef . İnsallah 2-3 hafta daha idare eder beni de bebeğim birazcık daha büyür ,gelişir
Cok geçmiş olsun canım artık haftan güzel tarih öne de çekilse sıkma canını o bebise annesi lazımBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
Pembikcim ben senin yerindr olsam en fazla 1 yada 2 hafta sonra doğumu yapar ve böbreğimin tedavisine başlardım. Çünkü bebeklerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür. 35 haftada doğum yaptı yakınım geçen günlerde küvöze bile girmedi bebeği. Ama senin böbreğin hasar alırsa bebeğin zamanında doğsa bile ilgilenemeyebilirsin. O yüzden öncelik senin sağlığın olmalı şuan. Gerçi eşinin doktor olması büyük avantaj o da yakından takip ediyordur. Umarım bebiş içinde senin içinde en hayırlısı olur canım.Maalesef yapabileceğim hiçbir şey yokmuş bu saatten sonra . Bol su içmeye devam . Sıkı takip ve en ufak ilerlemede alıcak bebeği işte ben böbreğimi kaybetmeyim diye . Hamilelik sonrası böbrek kendini onarıp yeniliyor bu durum düzeliyor o konuda içim bir nebze rahat8 ine verdi tarihi bakalım insallah öne çekmek zorunda kalmayız
Kızlar bu çatı muayenesinin ilişkiden bir farkı yok korkmayın bu kadarBende 36 da dün gittim kontrole, doktor çatı muayenesi yapsak mı haftaya mı yapsak falan diye bana sordu bende siz bilirsiniz dedim. Doğumu başlatacak bir şey olsa neden desin, geleceği varsa geliyordur bence bebişler
Amiiiin insallah en iyisi en hayırlısı olsun hepimiz içinHastanede kaldığını hatırlıyorumbenim de kum var demişti, bu tahlilde eritrosit düşmüş baya ama enfeksiyon hala var. Böbreğime doğru tepince anlık olarak çok ağrıyor. Bazen de sola yatınca sol böbreğim yer çekimine yenik düşüyor gibi hissediyorum. CRP hiç bakılmamış sanırım, hemogramla idrar var sadece tahlillerde.
İnşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırız kalan haftalarımızı. Bugüne kadar geldik fazla birşey kalmadı. Hakkımızda en güzeli en iyisi olsun inşallah
Sıkmıyorum canım cok teşekkür ederimCok geçmiş olsun canım artık haftan güzel tarih öne de çekilse sıkma canını o bebise annesi lazım
Doktorum da bugün aynısını söyledi, sıkı takip edip en ufak ilerleme görürsek alıcaz bebeği , riske atabileceğimiz bir durum değil bu dedi. En azından 2 hafta daha geçirip bağırsak gelişimini de tamamlayıp öyle doğarsa içim cok daha rahat edicekPembikcim ben senin yerindr olsam en fazla 1 yada 2 hafta sonra doğumu yapar ve böbreğimin tedavisine başlardım. Çünkü bebeklerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür. 35 haftada doğum yaptı yakınım geçen günlerde küvöze bile girmedi bebeği. Ama senin böbreğin hasar alırsa bebeğin zamanında doğsa bile ilgilenemeyebilirsin. O yüzden öncelik senin sağlığın olmalı şuan. Gerçi eşinin doktor olması büyük avantaj o da yakından takip ediyordur. Umarım bebiş içinde senin içinde en hayırlısı olur canım.
İnşallahAmiiiin insallah en iyisi en hayırlısı olsun hepimiz içinBenim idrarda temiz çıkmıştı , kanda crp den tespit edildi. Sol böbreğim daha iyi , sağ böbrek perişan olmuş. Crp nin de takip edilmesi lazım olası durumda aklında olsun Gebeliğimiz bu kadar ilerlemişken insallah bir süre daha dişimizi sıkıp sağlıkla tamamlarız hepimiz tek dileğim
İnsallah insallah, her 1 haftamız çok kıymetli şu saatten sonraİnşallahsorabilirsem sorayım kontrolde. Senin de bir sonraki kontrolünde güzel haberler alırız inşallah
Valla bende öyle istiyorum Nisan görünümlü Mart olsun istiyorumMerhabalar arkadaşlar bende nasipse Nisan annesi olucam.. ama içimden bir ses Mart annesi de olabilirim diyor sanki 38+3 +4 gibi dogururum gibi hissediyorumsizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?