2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok gecmis olsun, insallah ikiniz icinde uygun zamanda gerçekleşir dogum, Rabbim sifa versin

InsAllah canım benim sıkma canını artık dinlenmene bak prenses annesini yormayacak insAllah sağlıkla tam belirlenen tarihte gelecek

Gerçekten neden olmasın Hamilelik cok farklı bir süreçmiş gerçekten . Ay sonunda doğurması beklenen ilk doğuruyor , ilk doğurması beklenen en son doğuruyor cok tuhaf bir süreç

Öyle cnm doğum çok farklı bisey hayat öyle aslında ne planlar yapıyoruz neler düşünüp hesapliyoruz ama herşey uymuyo bizim kafamızdaki planlara yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye çabalıyoruz sürekli Rabbim.saglikla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleme olmaz nasıl farkedildi? Ağrın falan mı var? Yoksa idrar testinde mi çıktı?

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleme olmaz nasıl farkedildi? Ağrın falan mı var? Yoksa idrar testinde mi çıktı?
Teşekkür ederim 22.haftamda fark ettik ilk kez. Çok yoğun bel ağrım vardı o acıyı tarif edemem Allah kimseye yaşatmasın . Acile gitmiştim ultrasondan baktılar böbreklerde şişlik gördüler , kan tahlilinde de crp değerim yükselmişti teşhisi öyle koydular . 3 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi uyguladılar . O zaman 1.evreydi, bol bol su içmem gerektiğini söylediler sonra da takip altında tuttular böbreklerimi hep . Bugün tekrar bakınca ilerlemiş olduğunu gördü doktor, son birkaç gündür yine bel ağrılarım vardı, hamileliğin ilerlemesine bağlamıştım ama asıl sebep yine böbrek çıktı maalesef . İnsallah 2-3 hafta daha idare eder beni de bebeğim birazcık daha büyür ,gelişir

Hastanede kaldığını hatırlıyorum benim de kum var demişti, bu tahlilde eritrosit düşmüş baya ama enfeksiyon hala var. Böbreğime doğru tepince anlık olarak çok ağrıyor. Bazen de sola yatınca sol böbreğim yer çekimine yenik düşüyor gibi hissediyorum. CRP hiç bakılmamış sanırım, hemogramla idrar var sadece tahlillerde.
İnşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırız kalan haftalarımızı. Bugüne kadar geldik fazla birşey kalmadı. Hakkımızda en güzeli en iyisi olsun inşallah

Cok geçmiş olsun canım artık haftan güzel tarih öne de çekilse sıkma canını o bebise annesi lazım

Pembikcim ben senin yerindr olsam en fazla 1 yada 2 hafta sonra doğumu yapar ve böbreğimin tedavisine başlardım. Çünkü bebeklerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür. 35 haftada doğum yaptı yakınım geçen günlerde küvöze bile girmedi bebeği. Ama senin böbreğin hasar alırsa bebeğin zamanında doğsa bile ilgilenemeyebilirsin. O yüzden öncelik senin sağlığın olmalı şuan. Gerçi eşinin doktor olması büyük avantaj o da yakından takip ediyordur. Umarım bebiş içinde senin içinde en hayırlısı olur canım.
Bende 36 da dün gittim kontrole, doktor çatı muayenesi yapsak mı haftaya mı yapsak falan diye bana sordu bende siz bilirsiniz dedim. Doğumu başlatacak bir şey olsa neden desin, geleceği varsa geliyordur bence bebişler
Kızlar bu çatı muayenesinin ilişkiden bir farkı yok korkmayın bu kadar Sonuçta afedersiniz aynı yere girip çıkıyor

Amiiiin insallah en iyisi en hayırlısı olsun hepimiz için Benim idrarda temiz çıkmıştı , kanda crp den tespit edildi. Sol böbreğim daha iyi , sağ böbrek perişan olmuş. Crp nin de takip edilmesi lazım olası durumda aklında olsun Gebeliğimiz bu kadar ilerlemişken insallah bir süre daha dişimizi sıkıp sağlıkla tamamlarız hepimiz tek dileğim

Cok geçmiş olsun canım artık haftan güzel tarih öne de çekilse sıkma canını o bebise annesi lazım
Sıkmıyorum canım cok teşekkür ederim en azından takip altındayım hem de artık nerdeyse 35 haftalık olduk o yönden içim rahat. Şu an doğursam bebeğimle ilgili cok büyük bir problemle karşılaşmayacağımı bilmek içimi rahatlatıyor

Ya kızlar ben de kasılma hala devam ediyor alt bölgeye baskı hafifledi Allah'tan. Ayağa kalkınca hem baskı hem diken diken batma hem kasılma ucu bir arada beni bayağı zorladı bugün. Dedim herhalde doğacak bugün. Kontrolün de haftaya

Doktorum da bugün aynısını söyledi, sıkı takip edip en ufak ilerleme görürsek alıcaz bebeği , riske atabileceğimiz bir durum değil bu dedi. En azından 2 hafta daha geçirip bağırsak gelişimini de tamamlayıp öyle doğarsa içim cok daha rahat edicek Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler bekliyor bizi bu süreçte, doktor 8 nisan diyince bi heyecan da basmadı değil baktığımızda 1 ay bile kalmadı o tarihe bile kalmaması muhtemel, büyük ihtimal öne çekicek tarihi

İnşallah sorabilirsem sorayım kontrolde. Senin de bir sonraki kontrolünde güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…