2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çıkar doğru diyorsun.

Bende ikinci doğum diye yapmaz diyorum

Bende de aynı menu var
Yemek yaptığımıza sukretsinler.

Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebegin

Valla yemek işi hiç kolay değil.
Hem makarna da yapmıyoruz baya yemek o yüzden şükretsinler

Benim sezeryan olacak canım. Dikiş de alınacak doğum sırasında. Yani normal başlasa da sezeryana dönecek
38 + öncesi sezaryen de onermiyor doktorlar hayirlısı olsun pilanli olsa da bebekler istedigi zaman gelebiliyor kızım öyle yaptiydi sezaryen tarihi de belli olmuyor bazen

Hamikelikte göz ve böbrek birde mide sorunlari cok oluyor dogumdan sonra tedavini olusun sıkma canini bebegi ni düşün

Benim de arada kb hallediyor yemek işini ne pisiriyim desem buluyor yada kendi yabiyor

Adet sancısı ara ara gelip gidiyor bende zaten
Bende daha Dursun istiyorum ama bilmiyorum yani neler olacak
Gece yatarken vajinam bile ağrıyor batma yapıyor sürekli
Forevermorrenk, sizin kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Ben bugün çok kasılınca dr a gittim, şansıma dr um kovid oldu. Asistanları baktı, yalancı kasılma ama bebek biraz aşağıda dediler. Erken kasılması olup 37ye kadar dayanan örneklere ihtiyacım var da

Yani pazartesiden beri gelip gidiyor ama öyle sık sık değil Kuşum.
Eğer senin sancılar fazlaysa zaten mutlaka doktor kontrolünde ol.
Senin kaçıncı haftan

Bendede oluyordu ama ogün kendimi yormus oluyordum

Anladım, benim 32 malesef...

Her gebelik kendine has hikaye oluşturuyor inan bana.
32.haftada 1.5 kilo doğurup şuan yaşıtlarından daha gelişmiş olan arkadaşımın bebeği var.
Yani erken doğması yada geç doğması da örnek değil.
İnan bana vakti gelince sen ne yap ne et doğuyorlar.
O yüzden ben hep pozitif düşünceyi savundum.
32 de doğursan da bebeğin sağlıklıysa sorun yok bence öyle düşün tatlım

Benim de arada kb hallediyor yemek işini ne pisiriyim desem buluyor yada kendi yabiyor
Biz hastalıktan korkup kimseye pek gitmiyoruz sadece eşimin kardeşine ya da ailesine. Geçen yemeğe çağırdılar hazır yemek olunca nasıl sevindim anlatamam. Ev işi yapmak zorlasa bile yemek kadar canımı sıkmıyor

Oruc ile dogum zamani icin dondurucuyu yemekle doldurdum..yoksa yemek işi yorucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…