2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar buarada dogum yapan arkadasimin tavsiyelerinu yazayim. Standart hastane cantasi haric odanizda bircok seye ihtiyac olabiliyormus. Su karton bardak rulo kagit havlu sallama cay kahve seker hatta varsa ketil getir dedi. Yoksa hep kantinden inip almak gerekiyor odada cok lazim oluyor dedi.
Bende 2 gece annemle kalicam bunlarida ekleyecegim

Teşekkür ederim, çok tatlısın

Evet bende koydum onları lazım oluyormuş.
Özellikle de kahve falan

Özel hastanede bunların çoğu oluyor, ama karton bardak refaketçi için mantıklı. Bir de epiduralı atmak için bol su lazım, geceye su bitip kantin kapanınca, gece yarısı su aramamak için 5lt lik su şart

Özel hastanede bunların çoğu oluyor, ama karton bardak refaketçi için mantıklı. Bir de epiduralı atmak için bol su lazım, geceye su bitip kantin kapanınca, gece yarısı su aramamak için 5lt lik su şart
Valla Medipol megada doğum yaptım ilaçlarımı içmek için bile eşimi koridordaki su sebiline gönderip durdular kendileri bile getirmediler :)) en son markete inip su aldı bes litrelik yoksa sürekli koridorun sonundan başına bardak bardak su tasitiyolar :) hastanede en saçma bulduğum şey buydu..

Oda medicalparkta dogum yapti ama odada bunlar yokmus biz gene yanimiza alalimda

Selam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤

Ay hadi inşallah bir bebişimiz daha geliyor.
Hayırlı haberler inşallah

Ayyy çok heyecanlı Dualarımız seninle, bizi de haberdar et gelişmelerden canım . Hemencecik kolayca alırsın kucağına inşallah

Valla yemek işi hiç kolay değil.
Hem makarna da yapmıyoruz baya yemek o
Aynen öyle arada yapmadığım oluyor haydi bugjn makarna partisi diyorum bayiliyorlar
Ben menüyü son dakika değiştirdim. Yine patates kıyma kullandım ama patatesleri oturtma yaptım değişik güzel oldu
Evlatlar için hersey feda olsun anneler kendine kıyar onlara kıyamaz.
Benim senin gibi oldu bebek aşağı inmişti dümdüz yattım kalçanın altına yastık koydum popo yukarıda 10 dk yattı sonra dümdüz yattım bu haftalara kadar geldim şükür. O Obayram Sende galiba benim.bu yastık koymati yapmıştın sende de ise yaradı diye hatırlıyorum. Şükür ki boz bu haftalara gelebildik ev işi yapıp yorulduysan ondan olmuştur dinlen düzelir.
Hayırlısı olsun senin bebis de geliyor yani hadi hayırlısı sağlıkla doğsun

Ellerine sağlık yavrum bende yarın makarna yapacağım inşallah

Aylardır şu midemin çektiğini kimse çekmedi. 25 hafta kustum şimdi de içimde hep volkanlar.. bir yanıyor bir yanıyor ki..
Tahlilde neye bakacak acaba canım bizi de haberdar et sağlıkla gelsin kuzucuk

Kızlar bu sancı dediğiniz kasılma dediğiniz nasıl bir şey tam olarak? Mesela bacağımı kaldırdığımda falan genital bölgedeki kemiklerim sızlıyor. Karnım çoğunlukla içinde beton var gibi taş resmen. Bir de sağımdan soluma dönerken bazen beni bağırtacak şiddette sol kasigima ağrı giriyor ama cok nadir oluyor bu da

Ay hadi inşallah bir bebişimiz daha geliyor.
Hayırlı haberler inşallah
Amin canım inşallah❤
Ayyy çok heyecanlı Dualarımız seninle, bizi de haberdar et gelişmelerden canım . Hemencecik kolayca alırsın kucağına inşallah
Birde bana sor ağladım korkudan suni sancıdan korkuyorum yoksa doğsun istiyorum artık. İnşallah❤
Hayırlısı olsun senin bebis de geliyor yani hadi hayırlısı sağlıkla doğsun
Amin sağlıklı olsun yeter ki❤
Tahlilde neye bakacak acaba canım bizi de haberdar et sağlıkla gelsin kuzucuk
Herşeye bakacak sanırım bende tam anlamadım yarın görücez amin inşallah❤

Canım sancı vücut ağrısı gibi nasıl desem arada bebek hareket edince vajinada batma oluyor yada sağın solun sırtın agriyor . Sancı da bebek taş gibi oluyor toplanıyor o an adet sancısı gibi bir ağrı oluyor belde kasıkta sonra gevsiyor. Doğum sancısı olunca o zaten kendini gayet belli ediyor. Farklı olduğunu anlıyorsun. Tabi kiminde su önce geliyor ağrı olmuyor her doğum farklı ..ama sancı olunca o farkı anliyorsun

Tansiyon yüksek mi çıkıyor cnm ondan mi beklemek istemiyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…