Teşekkür ederim, çok tatlısınHer gebelik kendine has hikaye oluşturuyor inan bana.
32.haftada 1.5 kilo doğurup şuan yaşıtlarından daha gelişmiş olan arkadaşımın bebeği var.
Yani erken doğması yada geç doğması da örnek değil.
İnan bana vakti gelince sen ne yap ne et doğuyorlar.
O yüzden ben hep pozitif düşünceyi savundum.
32 de doğursan da bebeğin sağlıklıysa sorun yok bence öyle düşün tatlım
Kizlar buarada dogum yapan arkadasimin tavsiyelerinu yazayim. Standart hastane cantasi haric odanizda bircok seye ihtiyac olabiliyormus. Su karton bardak rulo kagit havlu sallama cay kahve seker hatta varsa ketil getir dedi. Yoksa hep kantinden inip almak gerekiyor odada cok lazim oluyor dedi.
Bende 2 gece annemle kalicam bunlarida ekleyecegim
Özel hastanede bunların çoğu oluyor, ama karton bardak refaketçi için mantıklı. Bir de epiduralı atmak için bol su lazım, geceye su bitip kantin kapanınca, gece yarısı su aramamak için 5lt lik su şartKizlar buarada dogum yapan arkadasimin tavsiyelerinu yazayim. Standart hastane cantasi haric odanizda bircok seye ihtiyac olabiliyormus. Su karton bardak rulo kagit havlu sallama cay kahve seker hatta varsa ketil getir dedi. Yoksa hep kantinden inip almak gerekiyor odada cok lazim oluyor dedi.
Bende 2 gece annemle kalicam bunlarida ekleyecegim
Valla Medipol megada doğum yaptım ilaçlarımı içmek için bile eşimi koridordaki su sebiline gönderip durdular kendileri bile getirmediler :)) en son markete inip su aldı bes litrelik yoksa sürekli koridorun sonundan başına bardak bardak su tasitiyolar :) hastanede en saçma bulduğum şey buydu..Özel hastanede bunların çoğu oluyor, ama karton bardak refaketçi için mantıklı. Bir de epiduralı atmak için bol su lazım, geceye su bitip kantin kapanınca, gece yarısı su aramamak için 5lt lik su şart
Oda medicalparkta dogum yapti ama odada bunlar yokmus biz gene yanimiza alalimdaÖzel hastanede bunların çoğu oluyor, ama karton bardak refaketçi için mantıklı. Bir de epiduralı atmak için bol su lazım, geceye su bitip kantin kapanınca, gece yarısı su aramamak için 5lt lik su şart
Yok canım öyle bişey söylemedi. Göz içindeki damarlarda kanama meydana gelmiş senin dediğin hastalık sanırım gözün ak kısmındaki(dış) damarlarda oluşan bisey.Tanı olarak episelerit mi dedi.
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey olmaz az kaldı dogumlara hayırlısıyla sende bwbeginde iyi olursunuz
Selam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤
Ayyy çok heyecanlıSelam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤
Aynen öyle arada yapmadığım oluyor haydi bugjn makarna partisi diyorum bayiliyorlarValla yemek işi hiç kolay değil.
Hem makarna da yapmıyoruz baya yemek o
Evlatlar için hersey feda olsun anneler kendine kıyar onlara kıyamaz.Benm eşim bugün yemek istemedi. Niyetliydi orda yerim dedi gitti işe. Amaaa gelin görün ki ben yine de yemek yapıyorum. İki bebe var malum, onları geçiştiremem . Doğurana kadar pişirmeye devam, hatta doğurunca da devam kısmetse . Allah sağlık versin hepimize inşallah.
Benim senin gibi oldu bebek aşağı inmişti dümdüz yattım kalçanın altına yastık koydum popo yukarıda 10 dk yattı sonra dümdüz yattım bu haftalara kadar geldim şükür. O Obayram Sende galiba benim.bu yastık koymati yapmıştın sende de ise yaradı diye hatırlıyorum. Şükür ki boz bu haftalara gelebildik ev işi yapıp yorulduysan ondan olmuştur dinlen düzelir.Forevermorrenk, sizin kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Ben bugün çok kasılınca dr a gittim, şansıma dr um kovid oldu. Asistanları baktı, yalancı kasılma ama bebek biraz aşağıda dediler. Erken kasılması olup 37ye kadar dayanan örneklere ihtiyacım var da
Hayırlısı olsun senin bebis de geliyor yani hadi hayırlısı sağlıkla doğsunSelam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤
Aynen öyle arada yapmadığım oluyor haydi bugjn makarna partisi diyorum bayiliyorlar
Ben menüyü son dakika değiştirdim. Yine patates kıyma kullandım ama patatesleri oturtma yaptım değişik güzel oldu
Evlatlar için hersey feda olsun anneler kendine kıyar onlara kıyamaz.
Benim senin gibi oldu bebek aşağı inmişti dümdüz yattım kalçanın altına yastık koydum popo yukarıda 10 dk yattı sonra dümdüz yattım bu haftalara kadar geldim şükür. O Obayram Sende galiba benim.bu yastık koymati yapmıştın sende de ise yaradı diye hatırlıyorum. Şükür ki boz bu haftalara gelebildik ev işi yapıp yorulduysan ondan olmuştur dinlen düzelir.
Hayırlısı olsun senin bebis de geliyor yani hadi hayırlısı sağlıkla doğsun
Aylardır şu midemin çektiğini kimse çekmedi. 25 hafta kustum şimdi de içimde hep volkanlar.. bir yanıyor bir yanıyor ki..Böbrek ve mide
Tahlilde neye bakacak acaba canım bizi de haberdar et sağlıkla gelsin kuzucukSelam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤
Amin canım inşallah❤Ay hadi inşallah bir bebişimiz daha geliyor.
Hayırlı haberler inşallah
Birde bana sor ağladım korkudanAyyy çok heyecanlıDualarımız seninle, bizi de haberdar et gelişmelerden canım . Hemencecik kolayca alırsın kucağına inşallah
Amin sağlıklı olsun yeter ki❤Hayırlısı olsun senin bebis de geliyor yani hadi hayırlısı sağlıkla doğsun
Herşeye bakacak sanırım bende tam anlamadım yarın görücezTahlilde neye bakacak acaba canım bizi de haberdar et sağlıkla gelsin kuzucuk
Canım sancı vücut ağrısı gibi nasıl desem arada bebek hareket edince vajinada batma oluyor yada sağın solun sırtın agriyor . Sancı da bebek taş gibi oluyor toplanıyor o an adet sancısı gibi bir ağrı oluyor belde kasıkta sonra gevsiyor. Doğum sancısı olunca o zaten kendini gayet belli ediyor. Farklı olduğunu anlıyorsun. Tabi kiminde su önce geliyor ağrı olmuyor her doğum farklı ..ama sancı olunca o farkı anliyorsunKızlar bu sancı dediğiniz kasılma dediğiniz nasıl bir şey tam olarak? Mesela bacağımı kaldırdığımda falan genital bölgedeki kemiklerim sızlıyor. Karnım çoğunlukla içinde beton var gibi taş resmen. Bir de sağımdan soluma dönerken bazen beni bağırtacak şiddette sol kasigima ağrı giriyor ama cok nadir oluyor bu da
Tansiyon yüksek mi çıkıyor cnm ondan mi beklemek istemiyor doktorSelam kızlar. Bugün kontrol başta gayet iyiydi 3350 gram olmuş. 4 gün öndeydi şuan gününe uygun gidiyor. Ancak tansiyon olduğu için artık doğsa iyi olur dedi. Alttan muayene yaptı yumuşama var çok az açıklık başlamış. Yarın sabah tahlile gidicem eğer sıkıntı görürse yatış verip suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Sıkıntı yoksa bekleriz dedi. Yarın ne olacağı belli olacak yani. Duanızı bekliyoruz❤
Evet canım bugün nstden önce 13 9 çıktı biraz bekleyip tekrar ölçtüler 12 7 çıktı. Genel olarak bu civarlarda çıkıyor.Tansiyon yüksek mi çıkıyor cnm ondan mi beklemek istemiyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?