2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Senin de 10 gün daha dursun en az iğne gibi minik minik değil mi zamanında gelsinler inşallah ya nasıl olacak bakalım

Bu ay sonuna kadar dayanırız inşallah zaten sonra 8 9 günüm kalmış oluyor.
Dun otururken bir anda kasığımdan bacağıma ağrı girdi oha dedim
Evet iğne batması gibi oluyor yavrum

Bu ay sonuna kadar dayanırız inşallah zaten sonra 8 9 günüm kalmış oluyor.
Dun otururken bir anda kasığımdan bacağıma ağrı girdi oha dedim
Evet iğne batması gibi oluyor yavrum
Ay otururken olmuş ama onun dışında yavaş hareket et aman diyeyim. İnşallah ya bu ay bitse en azından ben de daha rahat olcam. Şimdiye kadar hiç sorun olmadı inşallah sonra da olmaz

Ay otururken olmuş ama onun dışında yavaş hareket et aman diyeyim. İnşallah ya bu ay bitse en azından ben de daha rahat olcam. Şimdiye kadar hiç sorun olmadı inşallah sonra da olmaz

İnşallah kuzum bu ayı bitirirsek zaten bizden iyisi yok
Şimdi çamaşır astım soluk soluğa kaldım

İnşallah canım ama pek iç açıcı konuşmadı doktor. Gebelik durumu tedavi için şuan da en büyük engel dedi, elimiz kolumuz bağlı dedi. Doğumdan sonra anca tedavi edilebilirmis. Keşke senin dediğin gibi geçici bişey olsa. Allah sonumu hayır etsin demekten başka elimden bişey gelmiyor. Güzel mesajın için teşekkür ederim. Zynp22

İkiniz için de en güzeli olsun inşallah. Yalnız ağlayıp kendini sıkman hem bebek için hem gözün için iyi olmaz diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin
Amin inşallah. Aynen soz verdim kendime daha fazla aglamiycam sonuçta ne yaparsam.yapayim zamanı geri getiremem. Dün o anki şaşkınlıkla çok ağladım ama bugün biraz daha sakinim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için

Tanı olarak episelerit mi dedi.

Evt dondum canim, annem hala hastanede ama bende fırsat buldukça bakiyorum, insallah sende bebisine zamanında saglikla kavuşursun

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey olmaz az kaldı dogumlara hayırlısıyla sende bwbeginde iyi olursunuz

Insallah canim cogumuz sonuna geldik 1 haftaya beni sollayan cok kisi cikar eminim
Çıkar doğru diyorsun.
Ben ilk dogimda cati muanesi oldum normal doguma uygun degil diye sezaryen oldum digerleri de sezaryen ondan birdaha cati muanesi yabilmadi
Bende ikinci doğum diye yapmaz diyorum
16415390278Fırında köfte patates pilav salata hepimiz bugün bu menüyü yapalım
Bende de aynı menu var
Yemek yaptığımıza sukretsinler.
Benim bebek geçen haftaki gibi bu hafta da kilo almamış. Doktor yarın sabah sezaryenle almaya karar verdi arkadaşlar. Hepimizden hayırlı haberler inşallah her şey yolunda gitsin
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…