2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayyyy çok heyecanlııııı .. sağlıkla atlatırsınız inşallah
Güzel haberlerle gelirsiniz inş

Yaa çok az kalmış sağlıkla geçsin bu 6 gün de inşallah
24 Mart ta kaç haftalık oluyor tam? Benim doktorum da 39+1 e gün verdi de. Bir hafta öncesi için konuşmayı düşünüyorum. Ama bir yanda da duracağı varken 38+1 erken mi oluyor diyorum

Ben ilk dogimda cati muanesi oldum normal doguma uygun degil diye sezaryen oldum digerleri de sezaryen ondan birdaha cati muanesi yabilmadi hiç

Bence duruyorsa sıkıntı yoksa 39 hafta bitmesi daha güzel ya.Benim doktorum beklemek istemiyor çünkü 3. Sezeryan diye riske atmayalım dedi dikişler açısından..Yoksa bende 39+1 istiyordum Anne karnında olması gelişimi açısından en güzeli bebek için.

Gozun aydin az kaldı saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza hayirli haberlerini bekliyorum

Canim bana onumuzdeki haftaya gun secelim artik vakit gelmis dedi bende annemler sehirdisindan gelecek persembe istedim 38+3 olacak. Obur hafta 39 artilara gecmek istemedi doktor her an dogum olabilir diye... 38+1 erken degil canim normal ama 1 hafta daha dayanabilirsen tabi kilosu daha fazla olur benim okadar sabrimda kalmadi

Bende bu gece çok kötüydüm.
Bildiğin öldüm öldüm dirildim sabaha karşı 4 te uyuyakalmışım artık koltukta.
Karnım kaya gibi ağrıları hiç söylemiyorum bile

Hadi kuzu sen doğur bende rahatlayacağım
Çok zor geçiyor artık gunler rabbim hepimizi kurtarsın

Anladım kızlar. Ya ben de beklerim bugünlerime şükür yine tabiki de. Eşim çok yanımda olsun istiyorum. Hafta içi Ankara’da. Acil olsa arasak gelmesi 6 saat sanki böyle ileri hafta oldukça da plansız olma ihtimali artıyor gibi geliyor. Allah bilir tabi ama. Bir yandan dikiş var. Şiddetli bir sancı rahim ağzıma kalıcı zarar verebilir. Farkında olamamaktan korkuyorum. Doktorum öyle bir sancıyı hissedersin tabiki rahat ol diyor ama ne bilim. Burda kaç cm açılması olup farketmeyenleri okudukça geriliyorum neyse Cumartesi doktorum ne diyecek bakalım hayırlısı neyse ona karar verelim inşallah

Merhaba kizlar. Dün hem göz doktoruna hemde kadın doğuma randevum vardı. Gözümde yaşadığım parlama tarzı görüntüler gördüğüm için kontrol ettirmek istedim. İlk göz randevusuna gittim ve hayatımın şokunu yaşadım maalesef gebelikten kaynaklı bir gözümde göz için de kanama alanı vardı ve acil tedavi gerektiren bir durum oluşmuş. Kadın doğum doktoruma da gittim o da normal doğum olamayacağımı sezeryen olacağımı söyledi. 37. Hafta da muhtemelen doğuma alacak beni. Gözüm ne olacak hiç bilmiyorum o iki haftada daha fazla kanar mı ya da başka bir komplikasyon olur mu? Ya da tedavi olsam olumlu sonuç verir mi hepsi mechul.Duygularım darmadağın bebeğime bile tam manasıyla sevinemiyorum dünden beri ağlamaktan helak oldum. Kimseyle paylasamadim buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. Annelik fedakarliktir derler ya daha dogurmadan tecrübe etmiş oldum.

Bende bu gece çok kötüydüm.
Bildiğin öldüm öldüm dirildim sabaha karşı 4 te uyuyakalmışım artık koltukta.
Karnım kaya gibi ağrıları hiç söylemiyorum bile
Karnımın altında hafif adet ağrısıyla uyandım ben de. Ağrıdan kastın öyle bişey mi? Daha erken benim ya 2 hafta daha dursun istiyorum en azından

Erken degil de normal dogum icin 39 beklemen iyi olur

İkiniz için de en güzeli olsun inşallah. Yalnız ağlayıp kendini sıkman hem bebek için hem gözün için iyi olmaz diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin

Üzülme canım gözündeki kanama alanı belkide gebeliğe bağlıdır , doğumdan sonra kolayca iyileşebilir .. sezeryan içinde üzülme her şerde vardır bi hayır belkide böylesi daha hayırlı ikinizde sağlıkla atlatın gerisinin önemi yok ..

Bence hem gebeliğin son dönemi olması hem de çok yönlü düşünmemiz ve belirsizlik bizi böyle duygusal yapıyor .. doktorun ve sen en doğrusuna karar verirsiniz

Karnımın altında hafif adet ağrısıyla uyandım ben de. Ağrıdan kastın öyle bişey mi? Daha erken benim ya 2 hafta daha dursun istiyorum en azından

Adet sancısı ara ara gelip gidiyor bende zaten
Bende daha Dursun istiyorum ama bilmiyorum yani neler olacak
Gece yatarken vajinam bile ağrıyor batma yapıyor sürekli

Adet sancısı ara ara gelip gidiyor bende zaten
Bende daha Dursun istiyorum ama bilmiyorum yani neler olacak
Gece yatarken vajinam bile ağrıyor batma yapıyor sürekli
Senin de 10 gün daha dursun en az iğne gibi minik minik değil mi zamanında gelsinler inşallah ya nasıl olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…