- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Ayyy ne güzel hadi maşallah saglikla doğsun bebeğin sonuna yaklaştın çok güzel geçsin doğumun.
Ayyyy çok heyecanlııııı .. sağlıkla atlatırsınız inşallahGunaydin kizlar son kontrolden geldim 24 mart sabah 9 a sezeryani planladik
Bugun anestezi icin tahliller yapildi 1 gun once covit testi verecegim.
Insallah son 6 gunum hamile olarak ve gercekten cok yoruldum zorlaniyorum insallah az agriyla hepimiz kurtulalim
Yaa çok az kalmışGunaydin kizlar son kontrolden geldim 24 mart sabah 9 a sezeryani planladik
Insallah son 6 gunum hamile olarak ve gercekten cok yoruldum zorlaniyorum insallah az agriyla hepimiz kurtulalim
Ben ilk dogimda cati muanesi oldum normal doguma uygun degil diye sezaryen oldum digerleri de sezaryen ondan birdaha cati muanesi yabilmadi hiçİkinci bebek erken olabilir deniliyor. Ayrica ikinci dogumda sancılar arttiysa hastaneye çok da gec kalmamak lazımmış doğum daha hızlı ilerlermiş. 38 de gelsin hava da ısınmış olur güzel olur yoksa iri diye sezeryana alacak benim doktor
Tedbirli git nasıl olsa eşyalarını hazırladın. Ben şunu merak ediyorum ilk dogumum normaldi ve cati muayene yapıldı. Bu ikinci bebekte çatı muanesine gerek yoktur herhalde demi zaten bir kere doğum yapmışım
Bence duruyorsa sıkıntı yoksa 39 hafta bitmesi daha güzel ya.Benim doktorum beklemek istemiyor çünkü 3. Sezeryan diye riske atmayalım dedi dikişler açısından..Yoksa bende 39+1 istiyordumYaa çok az kalmışsağlıkla geçsin bu 6 gün de inşallah
24 Mart ta kaç haftalık oluyor tam? Benim doktorum da 39+1 e gün verdi de. Bir hafta öncesi için konuşmayı düşünüyorum. Ama bir yanda da duracağı varken 38+1 erken mi oluyor diyorum
Gozun aydin az kaldı saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza hayirli haberlerini bekliyorumGunaydin kizlar son kontrolden geldim 24 mart sabah 9 a sezeryani planladik
Yaa çok az kalmışsağlıkla geçsin bu 6 gün de inşallah
24 Mart ta kaç haftalık oluyor tam? Benim doktorum da 39+1 e gün verdi de. Bir hafta öncesi için konuşmayı düşünüyorum. Ama bir yanda da duracağı varken 38+1 erken mi oluyor diyorum
Uyuyamayanlar klübü nerde?
Kızlar ben artık geceleri uyumakta çok zorlanıyorum. Gündüz resmen sızıyorum uykusuzluktan. Gazım çoğaldı ve 3 gündür ishalim hala geçmedi. Sancı giriyo afedersiniz kendimi tuvalete zor atıyorum. Doğumdan önce olur diyorlar. Adet öncesinde olan bacak ağrısı çekiyorum özellikle yatarken. Önceden adet öncesi çok yaşardım bacaklarımı döverdim yani öyle bir ağrı. Parol falan fayda etmiyor. Bel ağrım yok. Çatı kemiklerim çok ağrıyo baya baskı var. Bebeğim hareketli ittirip gerinip duruyo sağa, sola ve yukarı doğru.
Bu akşam 7de kontrolüm var bakalım nstde bir şey çıkacak mı doktor ne diyecek. 38 haftayı bitiriyoruz yarın. Hayırlısıyla doğru zamanda kolayca doğurmak nasip olur inşallah
Gunaydin kizlar son kontrolden geldim 24 mart sabah 9 a sezeryani planladik
Bence duruyorsa sıkıntı yoksa 39 hafta bitmesi daha güzel ya.Benim doktorum beklemek istemiyor çünkü 3. Sezeryan diye riske atmayalım dedi dikişler açısından..Yoksa bende 39+1 istiyordumAnne karnında olması gelişimi açısından en güzeli bebek için.
Canim bana onumuzdeki haftaya gun secelim artik vakit gelmis dedi bende annemler sehirdisindan gelecek persembe istedim 38+3 olacak. Obur hafta 39 artilara gecmek istemedi doktor her an dogum olabilir diye... 38+1 erken degil canim normal ama 1 hafta daha dayanabilirsen tabi kilosu daha fazla olur benim okadar sabrimda kalmadi
Karnımın altında hafif adet ağrısıyla uyandım ben de. Ağrıdan kastın öyle bişey mi? Daha erken benim ya 2 hafta daha dursun istiyorum en azındanBende bu gece çok kötüydüm.
Bildiğin öldüm öldüm dirildim sabaha karşı 4 te uyuyakalmışım artık koltukta.
Karnım kaya gibi ağrıları hiç söylemiyorum bile
Erken degil de normal dogum icin 39 beklemen iyi olurYaa çok az kalmışsağlıkla geçsin bu 6 gün de inşallah
İkiniz için de en güzeli olsun inşallah. Yalnız ağlayıp kendini sıkman hem bebek için hem gözün için iyi olmaz diye düşünüyorum. Rabbim şifa versinMerhaba kizlar. Dün hem göz doktoruna hemde kadın doğuma randevum vardı. Gözümde yaşadığım parlama tarzı görüntüler gördüğüm için kontrol ettirmek istedim. İlk göz randevusuna gittim ve hayatımın şokunu yaşadım maalesef gebelikten kaynaklı bir gözümde göz için de kanama alanı vardı ve acil tedavi gerektiren bir durum oluşmuş. Kadın doğum doktoruma da gittim o da normal doğum olamayacağımı sezeryen olacağımı söyledi. 37. Hafta da muhtemelen doğuma alacak beni. Gözüm ne olacak hiç bilmiyorum o iki haftada daha fazla kanar mı ya da başka bir komplikasyon olur mu? Ya da tedavi olsam olumlu sonuç verir mi hepsi mechul.Duygularım darmadağın bebeğime bile tam manasıyla sevinemiyorum dünden beri ağlamaktan helak oldum. Kimseyle paylasamadim buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. Annelik fedakarliktir derler ya daha dogurmadan tecrübe etmiş oldum.
Üzülme canım gözündeki kanama alanı belkide gebeliğe bağlıdır , doğumdan sonra kolayca iyileşebilir .. sezeryan içinde üzülme her şerde vardır bi hayır belkide böylesi daha hayırlı ikinizde sağlıkla atlatın gerisinin önemi yok ..Merhaba kizlar. Dün hem göz doktoruna hemde kadın doğuma randevum vardı. Gözümde yaşadığım parlama tarzı görüntüler gördüğüm için kontrol ettirmek istedim. İlk göz randevusuna gittim ve hayatımın şokunu yaşadım maalesef gebelikten kaynaklı bir gözümde göz için de kanama alanı vardı ve acil tedavi gerektiren bir durum oluşmuş. Kadın doğum doktoruma da gittim o da normal doğum olamayacağımı sezeryen olacağımı söyledi. 37. Hafta da muhtemelen doğuma alacak beni. Gözüm ne olacak hiç bilmiyorum o iki haftada daha fazla kanar mı ya da başka bir komplikasyon olur mu? Ya da tedavi olsam olumlu sonuç verir mi hepsi mechul.Duygularım darmadağın bebeğime bile tam manasıyla sevinemiyorum dünden beri ağlamaktan helak oldum. Kimseyle paylasamadim buraya yazıp biraz rahatlamak istedim. Allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. Annelik fedakarliktir derler ya daha dogurmadan tecrübe etmiş oldum.
Benim sezeryan olacak canım. Dikiş de alınacak doğum sırasında. Yani normal başlasa da sezeryana dönecekErken degil de normal dogum icin 39 beklemen iyi olur
Bence hem gebeliğin son dönemi olması hem de çok yönlü düşünmemiz ve belirsizlik bizi böyle duygusal yapıyor .. doktorun ve sen en doğrusuna karar verirsinizAnladım kızlar. Ya ben de beklerim bugünlerime şükür yine tabiki de. Eşim çok yanımda olsun istiyorum. Hafta içi Ankara’da. Acil olsa arasak gelmesi 6 saatsanki böyle ileri hafta oldukça da plansız olma ihtimali artıyor gibi geliyor. Allah bilir tabi ama. Bir yandan dikiş var. Şiddetli bir sancı rahim ağzıma kalıcı zarar verebilir. Farkında olamamaktan korkuyorum. Doktorum öyle bir sancıyı hissedersin tabiki rahat ol diyor ama ne bilim. Burda kaç cm açılması olup farketmeyenleri okudukça geriliyorum neyse Cumartesi doktorum ne diyecek bakalım hayırlısı neyse ona karar verelim inşallah
Karnımın altında hafif adet ağrısıyla uyandım ben de. Ağrıdan kastın öyle bişey mi? Daha erken benim ya 2 hafta daha dursun istiyorum en azından
Senin de 10 gün daha dursun en azAdet sancısı ara ara gelip gidiyor bende zaten
Bende daha Dursun istiyorum ama bilmiyorum yani neler olacak
Gece yatarken vajinam bile ağrıyor batma yapıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?