2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evt herkeste olmuyor, ablamda yoktu mesela hiç zorlandigini hatirlamiyorum, onceki gebeligimde de vardi ama ilkini hatırlamiyorum, onda hep yatıyordum zaten. Doktor normal diyor, bebegi tasimakta zorlaniyormus vücut. Maden suyu ve magnezyum içiyorum, onlari rahatlatıyor sanki biraz. Kalsiyum öneren olmadi henuz. Kaslarla daha cok alakali oldugu icin magnezyum daha cok tavsiye ediliyor, magnezyum kaslari gevşettigi icin dogum geciktirici ozelligide bulunuyor, kasilmayi önlüyor

Arkadaslar bu arada refakatçi sorunu olanlar için 24 saatlik hemsire hizmeti veren yerler var, hatta hastaneniz ile de görüşebilirsiniz belki bazılarının boyle hizmeti oluyormuş. Bir yer ile gorusmustum 500-600 tl olarak fiyat vermişlerdi, daha fazla isteyende vardi. Gerekirse, profesyonel yardım almak isterseniz haberiniz olsun böyle bir hizmet var diye bilgi vermek istedim

Hayırlısı olsun canım. Zaten gelişimi büyük ölçüde tamamlanmıştır diye düşünüyorum inşallah kuvoze bile girmez bebeğin. Sen de bebeğinde sağlıklı bir şekilde bugünleri atlatirsiniz inşallah. Hayırlı doğumlar diliyorum.

Merhaba sevgili nisan anneleri las ve eklwm ağrısı bmde de çok yoğun vardı ve 32. Haftadan beri sertleşme var karnımda . nomal doğum düşndğmz için 4 hfta önce magnezyumu bıraktm doğumu etkilemesin diye. Bazen bacağımda çekilme oluyr baya canımı yakıyor özellikşe uyanmaya yakın. Değerlerime baktırdıgmda 1 ay önce mgnezyum seviyem iyiydi o yüzdeen de bırakmıştm şimdi kızımın keyfini bekliyrz. :)

Magnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyor acaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)

Ohh mis gibi cok ozendim sana masallah diyeyim ben artik 2 3 dakikadan fazla sirt ustu yatamiyorum nst ye bile yan yatarak girdim mecburen. En sevdigim rahat ettigim yatistir, yan yatmaktan yanlarim curudu artk kilo da artti tabi

Magnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyor acaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)
Ablam doktor ona sordum, eger dogum yakınsa genelde magnezyum kesiliyor dedi, ama senin daha haftan oldugu icin 2 adet icebilirmissin, 36.haftaya kadar.

Selam kızlar tahlillerim temiz çıktı, tansiyonumda 12 8di. Doktor yatışa gerek yok biraz daha bekleyelim dedi çok şükür çok sevindim. Açılma olmadan suni sancı yemek istemiyordum hiç. Annemde grip gibi gelemicekti o yüzden o da çok sevindi şimdi olmamasına. Haftaya çarşamba doktorum kendisi izinliymiş randevu ayarladı başka bir doktora. Sağolsun ilgilendi bizzat götürdü doktorun yanına falan. Doktorla konuştu dedi hipertansiyon şüphesi var. Çarşamba günü tansiyon, nst ve tuşe yaparsın eğer 2-3 cm açılma varsa yatış yaparsın dedi. Çarşambaya kadar beklemedeyiz yani hurmaya, spor hareketlerine devam

Senin adına sevindim cnmm. Kendi sancinla başlaması daha iyi suni sancı biraz can sıkıcı bende istemiyorum inşallah gerek kalmaz

35+0 dan selamlar. Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
37de catiya gore dogum sekline karar verilecek. Biraz ozel bi durumum var. Ozel durum ve cati sorun cikartmazsa normal dogum yapmani oneririm dedi.
Zynp22 sezeryan olursa 18 nisan iyi olur 39+3 olursun dedi ama ben 15 istiyorum senin gibi hayirlisi artik.
Koca kafali eli hep yuzunde

Eklentiler

• 20220318_161952.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 91

Masallah canim ne kadar tatli bir bebek☺ siz gercek bir nisan annesisiniz daha vaktiniz var gorunuyor hayirlisiyla kavusun insallah ☺

Merhaba. Ben de sizin gibi basligi takip ediyorum pek yazmasam dabana 19.haftamda suyumun sınırda oldugu soylendi.cok sukur su zamana kadar geldim ama cok korktum daha erken bir zamanda erken dogum yaparim diye.dogum icin erzurumdan istanbula ailemin yanina geldim.burdaki doktorum suyumun 37 38 haftaya kadar yetebilecegini soyledi.o kadar sevindim ki.bakalim bundan sonra ne kdr ilerleyecek hamileligim.bebegin hareketleri cok onemli.masallah kizim da kipir kipir kendinizi bunun icin strese sokmayin. Ben de malesef cok korktum simdiye kadar ama icime su serpti doktorum.Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah hepimize
Ben 2. Sezeryani olacagim icin doktorum bana da gunde 2 tane ic dedi. Stres sıkıntıya bile iyi geliyo dedi

Maşalllah demek anne beslenmesi bi yerde önemli yani fark ettiriyor kg alımını. 3 kg yu görüyomuyuz yaklaşıyormuyuz yada, 35.hafta da merak ediyorum:)) benimde haftaya ctesi kontrol

515 gram yanaklarına gitmiş sadece maşallah yumuş yumuş bi bebiş olacak

Ev
Masallah canim ne kadar tatli bir bebek☺ siz gercek bir nisan annesisiniz daha vaktiniz var gorunuyor hayirlisiyla kavusun insallah ☺
Evet canim ben %99 Nisan annesiyim bi supriz yapmazsa Ama yapacagini sanmiyorum. Nst de normal cikti.
Maşalllah demek anne beslenmesi bi yerde önemli yani fark ettiriyor kg alımını. 3 kg yu görüyomuyuz yaklaşıyormuyuz yada, 35.hafta da merak ediyorum:)) benimde haftaya ctesi kontrol
Bugun 35+0da 2kg 665gram ve 48cm cikti. Kilo alimi ayni sekilde devam ederse 37de 3kiloya anca gelir birazcik gecer diye dusunuyorum.

515 gram yanaklarına gitmiş sadece maşallah yumuş yumuş bi bebiş olacak
Aynen aynen koca kafali yanaklinin teki gibi duruyor zaten kafa neredeyse 1bucuk hafta onden gidiyor bi suredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…