Evt herkeste olmuyor, ablamda yoktu mesela hiç zorlandigini hatirlamiyorum, onceki gebeligimde de vardi ama ilkini hatırlamiyorum, onda hep yatıyordum zaten. Doktor normal diyor, bebegi tasimakta zorlaniyormus vücut. Maden suyu ve magnezyum içiyorum, onlari rahatlatıyor sanki biraz. Kalsiyum öneren olmadi henuz. Kaslarla daha cok alakali oldugu icin magnezyum daha cok tavsiye ediliyor, magnezyum kaslari gevşettigi icin dogum geciktirici ozelligide bulunuyor, kasilmayi önlüyorYaa bu bendede var herkeste olmuyor amaSebebi ne acaba, önceki hamileliklerimde de oluyordu. Birebir anlattığın gibi ayakta pantolon giymek imkansız mesela . Tutulmalar vs hepsi aynı . Bide son günlerde eklem yerlerimde ağrı başladı dizlerim de falan uyurken tutuluyor zor açıyom bacağımı dizden.kemiklerm ağrıyo, kalsiyum takviyesi verir mi doktor acaba siz kullanıyomusunuz ?
Deneyim de gecsin yoksa oksurmekten erken doğuracamElmalı ihlamur yada ayvalı ihlamur kaynat iç şu içerken bile ılık su iç bogazlarin kurumasin. Öksürmek zor gerçekten. Ben öksürük olduğunda buhar makinesini sabaha kadar calistiririm varsa dene yada şu kaynat bugu yap
Merhabalar, ara sıra başlığınızı takip ediyordum. Mayıs annesi olmayı planlarken sanırım Nisan annesi olacağım. İnşallah Nisan annesi olurum diyeyim gerci, Mart olmayayım da.
Erken doğum riskim var, 30+5te sancım oldu ama acilma yoktu. 1 hafta hastanede yatarak tedavi gordum. Hastaneden çıktıktan 3 gün sonra 32. Hafta çalışamaz raporu almaya gittim. Suyumun az olduğu söylendi ve bir üst hastaneye sevk edildim. Suyum azmis, plasenta bebeği beslemiyormus ama kordondaki kan akışı çok sıkıntılı değilmiş. Şimdi 34. Haftada kontrole gideceğim, sıkıntı yoksa 36ya kadar beklenip 36'da alınacak bebeğim. Sıkıntı varsa 34te alınacak. Umarım 36'ya kadar bekler.
Magnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyorEvt herkeste olmuyor, ablamda yoktu mesela hiç zorlandigini hatirlamiyorum, onceki gebeligimde de vardi ama ilkini hatırlamiyorum, onda hep yatıyordum zaten. Doktor normal diyor, bebegi tasimakta zorlaniyormus vücut. Maden suyu ve magnezyum içiyorum, onlari rahatlatıyor sanki biraz. Kalsiyum öneren olmadi henuz. Kaslarla daha cok alakali oldugu icin magnezyum daha cok tavsiye ediliyor, magnezyum kaslari gevşettigi icin dogum geciktirici ozelligide bulunuyor, kasilmayi önlüyor
Ohh mis gibi cok ozendim sana masallah diyeyimGünaydın herkese❤
Bugün hava çok soğuk burası bile soğuk esiyor. Bugün evde kalmak en güzeli. Bebisler nasıl bakalım geceniz nasıl geçti. Dün gece şükür rahat uyudum ben sırt üstü yatıyorum ve sırtım çok rahat oluyor 4 saat de kesintisiz uyuyunca kendimi dinç hissediyorum.
Ablam doktor ona sordum, eger dogum yakınsa genelde magnezyum kesiliyor dedi, ama senin daha haftan oldugu icin 2 adet icebilirmissin, 36.haftaya kadar.Magnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyoracaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)
Senin adına sevindim cnmm. Kendi sancinla başlaması daha iyi suni sancı biraz can sıkıcıSelam kızlartahlillerim temiz çıktı, tansiyonumda 12 8di. Doktor yatışa gerek yok biraz daha bekleyelim dedi çok şükür çok sevind. Açılma olmadan suni sancı yemek istemiyordum hiç. Annemde grip gibi gelemicekti o yüzden o da çok sevindi şimdi olmamasına. Haftaya çarşamba doktorum kendisi izinliymiş randevu ayarladı başka bir doktora. Sağolsun ilgilendi bizzat götürdü doktorun yanına falan. Doktorla konuştu dedi hipertansiyon şüphesi var. Çarşamba günü tansiyon, nst ve tuşe yaparsın eğer 2-3 cm açılma varsa yatış yaparsın dedi. Çarşambaya kadar beklemedeyiz yani hurmaya, spor hareketlerine devam
İnşallah canım sağolSenin adına sevindim cnmm. Kendi sancinla başlaması daha iyi suni sancı biraz can sıkıcıbende istemiyorum inşallah gerek kalmaz
35+0 dan selamlar.Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
37de catiya gore dogum sekline karar verilecek. Biraz ozel bi durumum var. Ozel durum ve cati sorun cikartmazsa normal dogum yapmani oneririm dedi.
Zynp22 sezeryan olursa 18 nisan iyi olur 39+3 olursun dedi ama ben 15 istiyorum senin gibi hayirlisi artik.
Koca kafali eli hep yuzunde
Merhaba. Ben de sizin gibi basligi takip ediyorum pek yazmasam daMerhabalar, ara sıra başlığınızı takip ediyordum. Mayıs annesi olmayı planlarken sanırım Nisan annesi olacağım. İnşallah Nisan annesi olurum diyeyim gerci, Mart olmayayım da.
Erken doğum riskim var, 30+5te sancım oldu ama acilma yoktu. 1 hafta hastanede yatarak tedavi gordum. Hastaneden çıktıktan 3 gün sonra 32. Hafta çalışamaz raporu almaya gittim. Suyumun az olduğu söylendi ve bir üst hastaneye sevk edildim. Suyum azmis, plasenta bebeği beslemiyormus ama kordondaki kan akışı çok sıkıntılı değilmiş. Şimdi 34. Haftada kontrole gideceğim, sıkıntı yoksa 36ya kadar beklenip 36'da alınacak bebeğim. Sıkıntı varsa 34te alınacak. Umarım 36'ya kadar bekler.
Ben 2. Sezeryani olacagim icin doktorum bana da gunde 2 tane ic dedi. Stres sıkıntıya bile iyi geliyo dediMagnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyoracaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)
Bende 3. Sezeryan olucam kısmetse ozaman bende 2 içeyim sabah akşam gibiBen 2. Sezeryani olacagim icin doktorum bana da gunde 2 tane ic dedi. Stres sıkıntıya bile iyi geliyo dedi
Benim mecburi sezeryan zaten 3. Olcak ozaman içerim teşekkürler bilgi için iyi olduAblam doktor ona sordum, eger dogum yakınsa genelde magnezyum kesiliyor dedi, ama senin daha haftan oldugu icin 2 adet icebilirmissin, 36.haftaya kadar.
Maşalllah demek anne beslenmesi bi yerde önemli yani fark ettiriyor kg alımını. 3 kg yu görüyomuyuz yaklaşıyormuyuz yada, 35.hafta da merak ediyorum:)) benimde haftaya ctesi kontrol35+0 dan selamlar.Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
37de catiya gore dogum sekline karar verilecek. Biraz ozel bi durumum var. Ozel durum ve cati sorun cikartmazsa normal dogum yapmani oneririm dedi.
Zynp22 sezeryan olursa 18 nisan iyi olur 39+3 olursun dedi ama ben 15 istiyorum senin gibi hayirlisi artik.
515 gram yanaklarına gitmiş sadece35+0 dan selamlar.Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
O zaman rahatça içebilirsin canim :)Benim mecburi sezeryan zaten 3. Olcak ozaman içerim teşekkürler bilgi için iyi oldu
Evet canim ben %99 Nisan annesiyim bi supriz yapmazsaMasallah canim ne kadar tatli bir bebek☺ siz gercek bir nisan annesisiniz daha vaktiniz var gorunuyor hayirlisiyla kavusun insallah ☺
Bugun 35+0da 2kg 665gram ve 48cm cikti. Kilo alimi ayni sekilde devam ederse 37de 3kiloya anca gelir birazcik gecer diye dusunuyorum.Maşalllah demek anne beslenmesi bi yerde önemli yani fark ettiriyor kg alımını. 3 kg yu görüyomuyuz yaklaşıyormuyuz yada, 35.hafta da merak ediyorum:)) benimde haftaya ctesi kontrol
Aynen aynen koca kafali yanaklinin teki gibi duruyor515 gram yanaklarına gitmiş sadecemaşallah yumuş yumuş bi bebiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?