2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Deneyim de gecsin yoksa oksurmekten erken doğuracam
Dene bakalım ılık suya azıcık bal koy iç böyle yumuşatsın bagozlarini.
Ohh mis gibi cok ozendim sana masallah diyeyim ben artik 2 3 dakikadan fazla sirt ustu yatamiyorum nst ye bile yan yatarak girdim mecburen. En sevdigim rahat ettigim yatistir, yan yatmaktan yanlarim curudu artk kilo da artti tabi
Dizlerinin altına yastık koy karnın gerilmez ve belki böyle sırtını biraz dinlendirirsin. Bel yastığı bacak arama veya bacağımın altına koyarak öyle yatıyorum gece
Ablam doktor ona sordum, eger dogum yakınsa genelde magnezyum kesiliyor dedi, ama senin daha haftan oldugu icin 2 adet icebilirmissin, 36.haftaya kadar.
Bende şimdi sen yazınca nette arastirdim evet haklısın yarından itibaren bende içmeyecegim kızım 41. Hafta da suni sancı ile dogdu belki de bu magnezyum yüzünden böyle oldu.

Yaaaaa benim oğlanında kafası büyükmüş ve eli hep yüzünde hiç açmadı :)) benziyor huyları
3 gün neden bekletmek istedi acaba ? Bana iki dr da 39 iyi dedi belki kilo alımına göre değiştirir ama ben annemi çağırcam falan diye ısrar etmiş olabilirim

Yaa evet bizim oglanlarin huylari benziyormus
Bilmiyorum 15 nisan diyince 18 dedi. Acaba cuma gunu olmasini mi istemiyor, haftasonu araya giriyo diye Sezeryanda 2 gece kaliniyor ya acaba dogumdan sonraki gunler kadin doktoru kontrole geliyor mu? Tecrubeli anneler aydinlatirsa sevinirim
Ben de annemden dolayi 15i olsun istiyorum, bu noktada da ortagiz.

Evt canim magnezyumun dogum geciktirici ozelligi var, kaslari gevsettigi icin sancıyı önlüyor biraz. Birde yine ayni şekilde progestan kullanıyorsan onuda yine 36.haftada kesmek gerekiyor en geç

Yok yaa, yanaklı duruyor sadece. Ölçümler yanıltıcı olabiliyor deme öyle çocuğa

Bunu ben de mart annelerinden görüp yazmıştım buraya. Demek ki doğruluğu varmış. İki hafta sonra ben de bırakayım. Maden suyu içiyorum zaten yeterli olur herhalde.

Evt canim magnezyumun dogum geciktirici ozelligi var, kaslari gevsettigi icin sancıyı önlüyor biraz. Birde yine ayni şekilde progestan kullanıyorsan onuda yine 36.haftada kesmek gerekiyor en geç
forevermorrenk bak canım magnezyumla ilgili konuşmuştuk. Böyle bi bilgi geldi Normale engel yoksa iki hafta sonra ben de bırakmayı düşünüyorum.

Olabilir ama cumartesi de çalışıyorlar diye biliyorum..pazar günü de acil durumlarda geliyorlar aksi halde nöbetçi dr var .. ama tabi ne düşündüğünü bilemem ..

Bizim doktorda 18 dedi öyle gün aldık daha geç istedim olmuyor bekletmek istemiyor. Sizinde öyle olursa aynı gün olmuş olcaz :)

Olabilir ama cumartesi de çalışıyorlar diye biliyorum..pazar günü de acil durumlarda geliyorlar aksi halde nöbetçi dr var .. ama tabi ne düşündüğünü bilemem ..
Benimki c.tesi pazar calismiyor acil bisey olursa tabi geliyor. Esim aklimi karistirdi. Cuma haftanin son gunu doktor yorgun olur, haftasonu dinlenir ve p.tesi senin dogumunla baslar ince temiz iscilik cikarir diyor. Kendimi kaza yapmis parcasi degisecek araba gibi hissettim Haftasonuda annenle bi carsi pazar yaparsin seni hamileyken birkac gun gormus olur diyor. Aklimi iyi karistirdi.

Bizim doktorda 18 dedi öyle gün aldık daha geç istedim olmuyor bekletmek istemiyor. Sizinde öyle olursa aynı gün olmuş olcaz :)
Senin sanirim 2.gebelik o yuzden pek beklemek istemiyodur. Ilk gebeliklerde 39a kadar bekliyolarmis. Hayirlisi olsun ayni gun dogabilirler

İçine hangisi siniyorsa canım bi şekilde gelecekler tabi de zaman yaklaştıkça kafalarda deli sorular

Doktorum da öyle dedi.
Gerçekten doğum sancısı geldiğinde ne yaparsan yap o sancıyı önleyemezsin dedi.
Zaten istersek amuda kalkalım nasıl ve ne zaman istiyorlarsa öyle geliyorlar

Ya cok tatli güzel yanak maşallah sana

Progestani evet kestik şimdi yarından itibaren magnezyumu da icmeyecegim ama bacak kasilmalarina nasıl katlanacagim bilmiyorum.
Bunu ben de mart annelerinden görüp yazmıştım buraya. Demek ki doğruluğu varmış. İki hafta sonra ben de bırakayım. Maden suyu içiyorum zaten yeterli olur herhalde.
Muhtemelen ilk senden duyduk bende bugün nette bqktim böyle yaziyor. Magnezyum bebekler için değil bizim agrilarimiz için veriliyordu zaten artık bırakacağım bakalım nasıl olacak
Günlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecek ilk bebek olduğu nasil belli demi pazartesi tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak geliyorum diye bi fake attı durdu şimdi inatciii kiz
Masallah 2 cm sonrası durdu senin de. Deneme yaptı galiba annesi

Benim oglanda kanala girdi sancıları basladi derken yukarı bir çıktı mideme mideme vuruyor midem acıdı.

Kandırdı ya resmen bütün çantaları puseti arabaya taşıdık geri de almayin dedi doktor, ciddi ciddi bekliyoruz
Ayaklarıyla vuruyor demekki haylaz

Allahım 9 gün kaldı çok heycanlı korkuyorum insan başına gelecekleri bilince daha kötü oluyomuş hayırlısıyla hepimiz sag salim kavuşalım yavrularımıza... Dün bütün gün hastanelerdeydik ayaklarım şişti ilk defa sabah nst, Anestezi den onay aldım kendi hastanedeyim, sonra robot süpürge aldık, oradan kayınpederim in ameliyatı için hastaneye gittik 5saati gecik sürdü bekle bekle Çıkınca da kayınvaldem yalnız bırakmadık esim yardım etti bikac saat gercekten hastane insanı hasta ediyor iki kişilik odada yalnızdı bereket ama korktum hastalık filan kapmaktan, aneztezici grip nezle olma kendine dikkat et yoksa belden uyumalı olursun dedi bende onu kaldıramıyorum dedim dikkat et o zaman dedi... Sonra eve gelince herseyi makinaya attım kızımı kendim yıkadım Allah ım saclarımı zor topladım yorgunluktan, mubarek gece namazlar vardı ilk defa zor kıldım yatsımı bile oturarak kıldım zar zor kesintisiz uyumuşum sabah nanaza zor kalktım bugünde sadece süpürdü cocugun kendimin karnını doyurdum hersey zor geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…