Dene bakalım ılık suya azıcık bal koy iç böyle yumuşatsın bagozlarini.Deneyim de gecsin yoksa oksurmekten erken doğuracam
Dizlerinin altına yastık koy karnın gerilmez ve belki böyle sırtını biraz dinlendirirsin. Bel yastığı bacak arama veya bacağımın altına koyarak öyle yatıyorum geceOhh mis gibi cok ozendim sana masallah diyeyimben artik 2 3 dakikadan fazla sirt ustu yatamiyorum nst ye bile yan yatarak girdim mecburen. En sevdigim rahat ettigim yatistir, yan yatmaktan yanlarim curudu artk kilo da artti tabi
Bende şimdi sen yazınca nette arastirdim evet haklısın yarından itibaren bende içmeyecegim kızım 41. Hafta da suni sancı ile dogdu belki de bu magnezyum yüzünden böyle oldu.Ablam doktor ona sordum, eger dogum yakınsa genelde magnezyum kesiliyor dedi, ama senin daha haftan oldugu icin 2 adet icebilirmissin, 36.haftaya kadar.
Yaaaaa35+0 dan selamlar.Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
37de catiya gore dogum sekline karar verilecek. Biraz ozel bi durumum var. Ozel durum ve cati sorun cikartmazsa normal dogum yapmani oneririm dedi.
Zynp22 sezeryan olursa 18 nisan iyi olur 39+3 olursun dedi ama ben 15 istiyorum senin gibi hayirlisi artik.
Koca kafali eli hep yuzunde
Yaa evet bizim oglanlarin huylari benziyormusYaaaaabenim oğlanında kafası büyükmüş ve eli hep yüzünde hiç açmadı :)) benziyor huyları
3 gün neden bekletmek istedi acaba ? Bana iki dr da 39 iyi dedi belki kilo alımına göre değiştirir ama ben annemi çağırcam falan diye ısrar etmiş olabilirim
Evt canim magnezyumun dogum geciktirici ozelligi var, kaslari gevsettigi icin sancıyı önlüyor biraz. Birde yine ayni şekilde progestan kullanıyorsan onuda yine 36.haftada kesmek gerekiyor en geçDene bakalım ılık suya azıcık bal koy iç böyle yumuşatsın bagozlarini.
Dizlerinin altına yastık koy karnın gerilmez ve belki böyle sırtını biraz dinlendirirsin. Bel yastığı bacak arama veya bacağımın altına koyarak öyle yatıyorum gece
Bende şimdi sen yazınca nette arastirdim evet haklısın yarından itibaren bende içmeyecegim kızım 41. Hafta da suni sancı ile dogdu belki de bu magnezyum yüzünden böyle oldu.
Yok yaa, yanaklı duruyor sadece. Ölçümler yanıltıcı olabiliyor deme öyle çocuğaEv
Evet canim ben %99 Nisan annesiyim bi supriz yapmazsaAma yapacagini sanmiyorum. Nst de normal cikti.
Bugun 35+0da 2kg 665gram ve 48cm cikti. Kilo alimi ayni sekilde devam ederse 37de 3kiloya anca gelir birazcik gecer diye dusunuyorum.
Aynen aynen koca kafali yanaklinin teki gibi duruyorzaten kafa neredeyse 1bucuk hafta onden gidiyor bi suredir.
Bunu ben de mart annelerinden görüp yazmıştım buraya. Demek ki doğruluğu varmış. İki hafta sonra ben de bırakayım. Maden suyu içiyorum zaten yeterli olur herhalde.Dene bakalım ılık suya azıcık bal koy iç böyle yumuşatsın bagozlarini.
Dizlerinin altına yastık koy karnın gerilmez ve belki böyle sırtını biraz dinlendirirsin. Bel yastığı bacak arama veya bacağımın altına koyarak öyle yatıyorum gece
Bende şimdi sen yazınca nette arastirdim evet haklısın yarından itibaren bende içmeyecegim kızım 41. Hafta da suni sancı ile dogdu belki de bu magnezyum yüzünden böyle oldu.
Evt canim magnezyumun dogum geciktirici ozelligi var, kaslari gevsettigi icin sancıyı önlüyor biraz. Birde yine ayni şekilde progestan kullanıyorsan onuda yine 36.haftada kesmek gerekiyor en geç
Olabilir ama cumartesi de çalışıyorlar diye biliyorum..pazar günü de acil durumlarda geliyorlar aksi halde nöbetçi dr var .. ama tabi ne düşündüğünü bilemem ..Yaa evet bizim oglanlarin huylari benziyormus
Bilmiyorum 15 nisan diyince 18 dedi. Acaba cuma gunu olmasini mi istemiyor, haftasonu araya giriyo diyeSezeryanda 2 gece kaliniyor ya acaba dogumdan sonraki gunler kadin doktoru kontrole geliyor mu? Tecrubeli anneler aydinlatirsa sevinirim
Ben de annemden dolayi 15i olsun istiyorum, bu noktada da ortagiz.
Bizim doktorda 18 dedi öyle gün aldık daha geç istedim olmuyor bekletmek istemiyor. Sizinde öyle olursa aynı gün olmuş olcaz :)Yaa evet bizim oglanlarin huylari benziyormus
Bilmiyorum 15 nisan diyince 18 dedi. Acaba cuma gunu olmasini mi istemiyor, haftasonu araya giriyo diyeSezeryanda 2 gece kaliniyor ya acaba dogumdan sonraki gunler kadin doktoru kontrole geliyor mu? Tecrubeli anneler aydinlatirsa sevinirim
Ben de annemden dolayi 15i olsun istiyorum, bu noktada da ortagiz.
Benimki c.tesi pazar calismiyor acil bisey olursa tabi geliyor. Esim aklimi karistirdi. Cuma haftanin son gunu doktor yorgun olur, haftasonu dinlenir ve p.tesi senin dogumunla baslar ince temiz iscilik cikarir diyor.Olabilir ama cumartesi de çalışıyorlar diye biliyorum..pazar günü de acil durumlarda geliyorlar aksi halde nöbetçi dr var .. ama tabi ne düşündüğünü bilemem ..
Senin sanirim 2.gebelik o yuzden pek beklemek istemiyodur. Ilk gebeliklerde 39a kadar bekliyolarmis.Bizim doktorda 18 dedi öyle gün aldık daha geç istedim olmuyor bekletmek istemiyor. Sizinde öyle olursa aynı gün olmuş olcaz :)
forevermorrenk bak canım magnezyumla ilgili konuşmuştuk. Böyle bi bilgi geldi Normale engel yoksa iki hafta sonra ben de bırakmayı düşünüyorum.
Benim gebeliklerim hep riskli oldugu icin Ve erken doğum ihtimalimde oldugu icin bana böyle söylediler, bir degil bir kaç doktor hemdeKuşum ben doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama bilemem doğruluğu da vardır
Benim gebeliklerim hep riskli oldugu icin Ve erken doğum ihtimalimde oldugu icin bana böyle söylediler, bir degil bir kaç doktor hemde
İçine hangisi siniyorsa canımKuşum ben doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama bilemem doğruluğu da vardır
İçine hangisi siniyorsa canımbi şekilde gelecekler tabi de zaman yaklaştıkça kafalarda deli sorular
Ya cok tatli güzel yanak maşallah sana35+0 dan selamlar.Kontrolum vardi hersey yolunda. Bi suredir 2 haftada bi gidiyodum ama artik her hafta gidecekmisim. Kilo alimi yavas gibiydi baya protein ve sebze agirlikli beslendim. Son kontrolden bu gune yani 12 -13 gunde 515 gram almis. Tabi ultrason olcumlerinde yanilma payi olabiliyor, onemli olan saglikli olmasi. Ultrason muayenesinde hickirik tuttu oglumu, doktorum akcigerlerinin gelisiminin iyi oldugunu gosterir dedi.
37de catiya gore dogum sekline karar verilecek. Biraz ozel bi durumum var. Ozel durum ve cati sorun cikartmazsa normal dogum yapmani oneririm dedi.
Zynp22 sezeryan olursa 18 nisan iyi olur 39+3 olursun dedi ama ben 15 istiyorum senin gibi hayirlisi artik.
Koca kafali eli hep yuzunde
Progestani evet kestik şimdi yarından itibaren magnezyumu da icmeyecegim ama bacak kasilmalarina nasıl katlanacagim bilmiyorum.Evt canim magnezyumun dogum geciktirici ozelligi var, kaslari gevsettigi icin sancıyı önlüyor biraz. Birde yine ayni şekilde progestan kullanıyorsan onuda yine 36.haftada kesmek gerekiyor en geç
Muhtemelen ilk senden duyduk bende bugün nette bqktim böyle yaziyor. Magnezyum bebekler için değil bizim agrilarimiz için veriliyordu zaten artık bırakacağım bakalım nasıl olacakBunu ben de mart annelerinden görüp yazmıştım buraya. Demek ki doğruluğu varmış. İki hafta sonra ben de bırakayım. Maden suyu içiyorum zaten yeterli olur herhalde.
Masallah 2 cm sonrası durdu senin de. Deneme yaptı galiba annesiGünlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecekilk bebek olduğu nasil belli demi pazartesi tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak geliyorum diye bi fake attı durdu şimdi inatciii kiz
Kandırdı ya resmenProgestani evet kestik şimdi yarından itibaren magnezyumu da icmeyecegim ama bacak kasilmalarina nasıl katlanacagim bilmiyorum.
Muhtemelen ilk senden duyduk bende bugün nette bqktim böyle yaziyor. Magnezyum bebekler için değil bizim agrilarimiz için veriliyordu zaten artık bırakacağım bakalım nasıl olacak
Masallah 2 cm sonrası durdu senin de. Deneme yaptı galiba annesi
Benim oglanda kanala girdi sancıları basladi derken yukarı bir çıktı mideme mideme vuruyor midem acıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?