Daha hafif olmasını ya da gecikmesini sağlayabilir belki ama her ilaç herkeste aynı etkiyi de yapmıyor. Bir aya kalmaz öğreniriz du bakalımDoktorum da öyle dedi.
Gerçekten doğum sancısı geldiğinde ne yaparsan yap o sancıyı önleyemezsin dedi.
Zaten istersek amuda kalkalım nasıl ve ne zaman istiyorlarsa öyle geliyorlar
İnşallah bu bebişin kendi sancınla gelir. Suni sancı biraz zor oluyormuş sanırım. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallahProgestani evet kestik şimdi yarından itibaren magnezyumu da icmeyecegim ama bacak kasilmalarina nasıl katlanacagim bilmiyorum.
Muhtemelen ilk senden duyduk bende bugün nette bqktim böyle yaziyor. Magnezyum bebekler için değil bizim agrilarimiz için veriliyordu zaten artık bırakacağım bakalım nasıl olacak
Masallah 2 cm sonrası durdu senin de. Deneme yaptı galiba annesi
Benim oglanda kanala girdi sancıları basladi derken yukarı bir çıktı mideme mideme vuruyor midem acıdı.
Daha hafif olmasını ya da gecikmesini sağlayabilir belki ama her ilaç herkeste aynı etkiyi de yapmıyor. Bir aya kalmaz öğreniriz du bakalım
Yine de araştır için rahat etsin. Bazı konularda doktorlar çok ayrılıyor. Senin ağrıların da vardı zorlanmazsın inşallahBenim de bir kaç tane kaldı paketin bitmesine tekrar almam sanırsam.
Ona gore bakalım neler olacak
Yine de araştır için rahat etsin. Bazı konularda doktorlar çok ayrılıyor. Senin ağrıların da vardı zorlanmazsın inşallah
Adet ağrısı mı? az önce benim de vardı, kahvaltı hazırlarken girdi birden. Şiddetli değil ama rahatsız ediciBu saatde agrilarla uyandım nedir bu şimdi
Belli olmaz sen 20 gün dersin 10 gün sonra gelir Lila piremses:)Son 20 gün saldım çayıra mevlam kayıra
Belli olmaz sen 20 gün dersin 10 gün sonra gelir Lila piremses:)
21 marttan sonra gelsin ne zaman isterse illa koç burcu olsun istiyorum
Şaka maka geliyor çocuklarımız ya nasıl geçti zaman
Evet ama dayanamıyorum gibiydi kalktim salona gittim biraz orda yattım uyuyamadim geri yataga geldim şimdide ayakta çok dolanamiyorum ara ara kasılma oluyor offff yaa erken baslamadikmiAdet ağrısı mı? az önce benim de vardı, kahvaltı hazırlarken girdi birden. Şiddetli değil ama rahatsız edici
Eller qyaklar ne varsa vurup bizi korkutuyorlar.Kandırdı ya resmenbütün çantaları puseti arabaya taşıdık geri de almayin dedi doktor, ciddi ciddi bekliyoruz
Ayaklarıyla vuruyor demekki haylaz
Cok yorulmussun bugün dinlen. Kayinpederin de cabuk iyileşsin isallah.Allahım 9 gün kaldı çok heycanlı korkuyorum insan başına gelecekleri bilince daha kötü oluyomuşhayırlısıyla hepimiz sag salim kavuşalım yavrularımıza... Dün bütün gün hastanelerdeydik ayaklarım şişti ilk defa sabah nst, Anestezi den onay aldım kendi hastanedeyim, sonra robot süpürge aldık, oradan kayınpederim in ameliyatı için hastaneye gittik 5saati gecik sürdü bekle bekle Çıkınca da kayınvaldem yalnız bırakmadık esim yardım etti bikac saat gercekten hastane insanı hasta ediyor iki kişilik odada yalnızdı bereket ama korktum hastalık filan kapmaktan, aneztezici grip nezle olma kendine dikkat et yoksa belden uyumalı olursun dedi bende onu kaldıramıyorum dedim dikkat et o zaman dedi... Sonra eve gelince herseyi makinaya attım kızımı kendim yıkadım Allah ım saclarımı zor topladım yorgunluktan, mubarek gece namazlar vardı ilk defa zor kıldım yatsımı bile oturarak kıldım zar zor kesintisiz uyumuşum sabah nanaza zor kalktım bugünde sadece süpürdü cocugun kendimin karnını doyurdum hersey zor geliyor artık
Maşallah kaç gaftalikken dogdu bebeğin kilosu çok güzel. Sen kaç Nisan da Doğum yapacaktın.Merhaba kızlar yazamadım anca elime geçti,Nisan annesi görünüyordum ama martta Doğum yaptım sezeryan oldum,15 Mart’ta doğdu prensesim 3700 gayet sağlıklıydı fakat aniden kusmaya başladı yarım kilo vermiş tam taburcu olacağım gün yoğun bakıma alındı 4 gündür yoğun bakımdayız beni de bırakmadılar anne otelinde kalıyorum sürekli emziriyorum,kusması durdu çok şükürsezeryan genel anestezi oldu Doğum çok güzel geçti sonrası çok zordu ayılmam için agrı ile uyandırdılar tek hatırladığım "karnım agrıyor,karnım çok agrıyor "diye bağırdığım.Sonra agrı kesici yaptılar biraz iyi geldi çok çabuk ayaklanmak zorunda kaldım sürekli olarak kızım uyanıyor ve emzirmeye gidiyorum.ameliyattan 3 saat sonra yürüdüm ve 2 gün hem uykusuz kaldım hem hiç uzanamadım şükür bugün biraz toparlandım kızım da iyi inşlh yarın taburcu oluruz
Suni sancı verdiler ama epidural de yapıldığı için çok uzun saatler acı çekmedim. Sabah 7.30 da az az sancı verilmeye başlandı epiduralde vardı 12 den sonra epidurel kesildi 14.30 da açılma tamamlandı kızım 10 dk da doğdu. Galiba çatı musaitligi, kas esnekliği önemli. Ben kızımda xok yürüyüş yaptim bunda da evde egzersiz ile kaslari açmaya çalışıyorum isallah ise yararİnşallah bu bebişin kendi sancınla gelir. Suni sancı biraz zor oluyormuş sanırım. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallah
o zaman 21 marttan sonra başla sen egzersizlere, hurmalara falan. Benim de geç gelirse boğa olma ihtimali de oluyor. Hangisi daha iyi koç mu boğa mı? Ona göre tutarım biraz daha
Ayyy bende dr kontrolünde sağ kaburga altımı gösterim Allah aşkına burda hangi uzvu var mahvoldum dedimNe olacak bu kaburga ağrılarıBütün gece sağ göğsümün altından tekme yedim , kaburgam çürüdü bence artık hep aynı yere vuruyor , kemiklerim ağrımaya başladı . Bu hafta kontrolde doktora, alın bu kızı burdan dicem artık cok yoruldum ben
Hemen hemen aynı günlerimiz, dün sabah ben de hafif ağrıyla uyandım ama geçti sonra. Bu kadar uzun sürüyosa bi kontrole gitmende fayda var sankiEvet ama dayanamıyorum gibiydi kalktim salona gittim biraz orda yattım uyuyamadim geri yataga geldim şimdide ayakta çok dolanamiyorum ara ara kasılma oluyor offff yaa erken baslamadikmi
Dayanıcak yerlerim ağrıyorAyyy bende dr kontrolünde sağ kaburga altımı gösterim Allah aşkına burda hangi uzvu var mahvoldum dedimdizleriymiş .. dizleriyle kaburgamı ve ciğerlermi çökertti miniğim :)) ha gayret birazcık daha dayan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?