2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar yazamadım anca elime geçti,Nisan annesi görünüyordum ama martta Doğum yaptım sezeryan oldum,15 Mart’ta doğdu prensesim 3700 gayet sağlıklıydı fakat aniden kusmaya başladı yarım kilo vermiş tam taburcu olacağım gün yoğun bakıma alındı 4 gündür yoğun bakımdayız beni de bırakmadılar anne otelinde kalıyorum sürekli emziriyorum,kusması durdu çok şükür sezeryan genel anestezi oldu Doğum çok güzel geçti sonrası çok zordu ayılmam için agrı ile uyandırdılar tek hatırladığım "karnım agrıyor,karnım çok agrıyor "diye bağırdığım.Sonra agrı kesici yaptılar biraz iyi geldi çok çabuk ayaklanmak zorunda kaldım sürekli olarak kızım uyanıyor ve emzirmeye gidiyorum.ameliyattan 3 saat sonra yürüdüm ve 2 gün hem uykusuz kaldım hem hiç uzanamadım şükür bugün biraz toparlandım kızım da iyi inşlh yarın taburcu oluruz

Doktorum da öyle dedi.
Gerçekten doğum sancısı geldiğinde ne yaparsan yap o sancıyı önleyemezsin dedi.
Zaten istersek amuda kalkalım nasıl ve ne zaman istiyorlarsa öyle geliyorlar
Daha hafif olmasını ya da gecikmesini sağlayabilir belki ama her ilaç herkeste aynı etkiyi de yapmıyor. Bir aya kalmaz öğreniriz du bakalım

İnşallah bu bebişin kendi sancınla gelir. Suni sancı biraz zor oluyormuş sanırım. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallah

21 marttan sonra gelsin ne zaman isterse illa koç burcu olsun istiyorum
Şaka maka geliyor çocuklarımız ya nasıl geçti zaman
o zaman 21 marttan sonra başla sen egzersizlere, hurmalara falan. Benim de geç gelirse boğa olma ihtimali de oluyor. Hangisi daha iyi koç mu boğa mı? Ona göre tutarım biraz daha

Kandırdı ya resmen bütün çantaları puseti arabaya taşıdık geri de almayin dedi doktor, ciddi ciddi bekliyoruz
Ayaklarıyla vuruyor demekki haylaz
Eller qyaklar ne varsa vurup bizi korkutuyorlar.
Benim oğlan 3-4 gündür sakin yavas hareketler yapıyor daha çok uyuyor sanki. Mideme baskı yapiyordu dün onu bıraktı rahatladım midem çok yanıyordu ama yukarı çıktı baya bir yukarıda gobegim hayırlısı bakalım ne zaman gelecek
Cok yorulmussun bugün dinlen. Kayinpederin de cabuk iyileşsin isallah.
İlk dogumda ne yaşayacağını bilmediğin için heyecan, korku daha az ama ikincide bende de heyecan ve korku daha fazla Allahim ikinci Doğum olacağı için kolayca çıksın diye dua ediyorum.
Maşallah kaç gaftalikken dogdu bebeğin kilosu çok güzel. Sen kaç Nisan da Doğum yapacaktın.
Rabbım kızını seni korusun hayırlı iyi bir evlat olsun. Evinize gidince dinlenirsinjz. Güzel günler bunlar
İnşallah bu bebişin kendi sancınla gelir. Suni sancı biraz zor oluyormuş sanırım. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallah
Suni sancı verdiler ama epidural de yapıldığı için çok uzun saatler acı çekmedim. Sabah 7.30 da az az sancı verilmeye başlandı epiduralde vardı 12 den sonra epidurel kesildi 14.30 da açılma tamamlandı kızım 10 dk da doğdu. Galiba çatı musaitligi, kas esnekliği önemli. Ben kızımda xok yürüyüş yaptim bunda da evde egzersiz ile kaslari açmaya çalışıyorum isallah ise yarar

Ne olacak bu kaburga ağrıları Bütün gece sağ göğsümün altından tekme yedim , kaburgam çürüdü bence artık hep aynı yere vuruyor , kemiklerim ağrımaya başladı . Bu hafta kontrolde doktora, alın bu kızı burdan dicem artık cok yoruldum ben

M mllen önce çok güldüm ama düşününce de aşırı mantıklı geldi :))). Hemen eşimle ve kaynımla konuşup tarih konusunu revize edebilirim :) ayyyy

Ayyy bende dr kontrolünde sağ kaburga altımı gösterim Allah aşkına burda hangi uzvu var mahvoldum dedim dizleriymiş .. dizleriyle kaburgamı ve ciğerlermi çökertti miniğim :)) ha gayret birazcık daha dayan ..

Evet ama dayanamıyorum gibiydi kalktim salona gittim biraz orda yattım uyuyamadim geri yataga geldim şimdide ayakta çok dolanamiyorum ara ara kasılma oluyor offff yaa erken baslamadikmi
Hemen hemen aynı günlerimiz, dün sabah ben de hafif ağrıyla uyandım ama geçti sonra. Bu kadar uzun sürüyosa bi kontrole gitmende fayda var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…