Maşallah çabuk gelmiş. Kışa denk gelince çıkıp yürümek çok zor oldu. Evde de canım istemiyor bişey yapmak. Bakalım bizim nasıl olacakEller qyaklar ne varsa vurup bizi korkutuyorlar.
Benim oğlan 3-4 gündür sakin yavas hareketler yapıyor daha çok uyuyor sanki. Mideme baskı yapiyordu dün onu bıraktı rahatladım midem çok yanıyordu ama yukarı çıktı baya bir yukarıda gobegim hayırlısı bakalım ne zaman gelecek
Cok yorulmussun bugün dinlen. Kayinpederin de cabuk iyileşsin isallah.
İlk dogumda ne yaşayacağını bilmediğin için heyecan, korku daha az ama ikincide bende de heyecan ve korku daha fazla Allahim ikinci Doğum olacağı için kolayca çıksın diye dua ediyorum.
Maşallah kaç gaftalikken dogdu bebeğin kilosu çok güzel. Sen kaç Nisan da Doğum yapacaktın.
Rabbım kızını seni korusun hayırlı iyi bir evlat olsun. Evinize gidince dinlenirsinjz. Güzel günler bunlar
Suni sancı verdiler ama epidural de yapıldığı için çok uzun saatler acı çekmedim. Sabah 7.30 da az az sancı verilmeye başlandı epiduralde vardı 12 den sonra epidurel kesildi 14.30 da açılma tamamlandı kızım 10 dk da doğdu. Galiba çatı musaitligi, kas esnekliği önemli. Ben kızımda xok yürüyüş yaptim bunda da evde egzersiz ile kaslari açmaya çalışıyorum isallah ise yarar
Ne olacak bu kaburga ağrılarıBütün gece sağ göğsümün altından tekme yedim , kaburgam çürüdü bence artık hep aynı yere vuruyor , kemiklerim ağrımaya başladı . Bu hafta kontrolde doktora, alın bu kızı burdan dicem artık cok yoruldum ben
Oglusuma, kızıma aldığım set geldi çok beğendim. Oglusum bunları giyecek düşününce çok mutlu oluyorum. Şükür bu vakitlere geldik
Yok ya senin beklemez o kadar. Kızlar erken gelir diyolar zaten. Kızlara nazlı derler bi de adımız çıkmış bi kereO kadar sıkamam ya kendim çatlarım koç olsun
Yok ya senin beklemez o kadar. Kızlar erken gelir diyolar zaten. Kızlara nazlı derler bi de adımız çıkmış bi kere
Hapşırırken kaçırıveriyorum bi deBana da öksürmek hapşırmak ölüm geliyor.
Nasil batıyor öyle olunca
Kuduruklar artık iyice coştular
Hapşırırken kaçırıveriyorum bi dedoğumdan korkuyorum diye erteliyordum hep ama gerçekten 39.haftayı falan bekleyemicem gibi artık her şey çok zor olmaya başladı
Bencede pazartesi daha mantıklı hem baba doğum izinden daha çok yararlanırKonus bakalim onlar ne dusunecek ben de merak ettim, p.tesi olmasi mi daha mantikli diyeBen de ona gore israr edeyim veya etmeyeyim.
İkinci ihtimal çok mantıksızmışKimisi erken gelir diyor kimisi de ilk doğum geç olur diyor.
Kafayı yedirtecekler bize
İkinci ihtimal çok mantıksızmışamaaan çoğu gitti idare ederiz biraz daha napalım
Benim 3. Olacak o açıdan riske atmıyor bakalım öyle böyle son 1 aya girdik 18 nisana göreSenin sanirim 2.gebelik o yuzden pek beklemek istemiyodur. Ilk gebeliklerde 39a kadar bekliyolarmis.Hayirlisi olsun ayni gun dogabilirler
Her doktorun farkli bir ekolü var, dogrudurBende kendi doktoruma sordum öyle bir şeyin olmadığını söyledi.
Ne diyeyim bilemedim
Maden suyu içebilirsin yine onda ki miktarı azdırProgestani evet kestik şimdi yarından itibaren magnezyumu da icmeyecegim ama bacak kasilmalarina nasıl katlanacagim bilmiyorum.
Muhtemelen ilk senden duyduk bende bugün nette bqktim böyle yaziyor. Magnezyum bebekler için değil bizim agrilarimiz için veriliyordu zaten artık bırakacağım bakalım nasıl olacak
Masallah 2 cm sonrası durdu senin de. Deneme yaptı galiba annesi
Benim oglanda kanala girdi sancıları basladi derken yukarı bir çıktı mideme mideme vuruyor midem acıdı.
Benim doktorum cuma günü yapmisti ameliyati, çoğunlukla artik 1 gun kalınıyor hatta, bende 1 gun kalmıştım:) senin doktorun ozel oldugu icin belki haftasonu hastaneye gidip gelmekle ugrasmak istemiyordurYaa evet bizim oglanlarin huylari benziyormus
Bilmiyorum 15 nisan diyince 18 dedi. Acaba cuma gunu olmasini mi istemiyor, haftasonu araya giriyo diyeSezeryanda 2 gece kaliniyor ya acaba dogumdan sonraki gunler kadin doktoru kontrole geliyor mu? Tecrubeli anneler aydinlatirsa sevinirim
Ben de annemden dolayi 15i olsun istiyorum, bu noktada da ortagiz.
İlk kizimda hastaneye gittiğimde ebe 4 cm acilman var demisti, saat 10 du sabah, bakalim benim mesaiye yetişir mi dedi, sonra ki kontrollerde fişek gibi geliyor dedi, 3 saatte dogdu, yani cidden hiç belli olmuyorKimisi erken gelir diyor kimisi de ilk doğum geç olur diyor.
Kafayı yedirtecekler bize
O kaçırma dogumdan sonrada devam ediyor bi sure malesefHapşırırken kaçırıveriyorum bi dedoğumdan korkuyorum diye erteliyordum hep ama gerçekten 39.haftayı falan bekleyemicem gibi artık her şey çok zor olmaya başladı
Tesekkur ederim sagol canim bende çok beğendim.Maşallah çabuk gelmiş. Kışa denk gelince çıkıp yürümek çok zor oldu. Evde de canım istemiyor bişey yapmak. Bakalım bizim nasıl olacak
Aminn sagol canim.Adıyla yaşasın maşallah ne güzel olmuş hepsi
İlk kizimda hastaneye gittiğimde ebe 4 cm acilman var demisti, saat 10 du sabah, bakalim benim mesaiye yetişir mi dedi, sonra ki kontrollerde fişek gibi geliyor dedi, 3 saatte dogdu, yani cidden hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?