2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah çabuk gelmiş. Kışa denk gelince çıkıp yürümek çok zor oldu. Evde de canım istemiyor bişey yapmak. Bakalım bizim nasıl olacak

Bana da öksürmek hapşırmak ölüm geliyor.
Nasil batıyor öyle olunca
Kuduruklar artık iyice coştular

Bana da öksürmek hapşırmak ölüm geliyor.
Nasil batıyor öyle olunca
Kuduruklar artık iyice coştular
Hapşırırken kaçırıveriyorum bi de doğumdan korkuyorum diye erteliyordum hep ama gerçekten 39.haftayı falan bekleyemicem gibi artık her şey çok zor olmaya başladı

Hapşırırken kaçırıveriyorum bi de doğumdan korkuyorum diye erteliyordum hep ama gerçekten 39.haftayı falan bekleyemicem gibi artık her şey çok zor olmaya başladı

Kesinlikle yavrum git gide zorlaşıyor her şey.
Arada benim de kaçıyor ne yapalım
Doğuralım artık bende çok yoruldum valla

M mllen önce çok güldüm ama düşününce de aşırı mantıklı geldi :))). Hemen eşimle ve kaynımla konuşup tarih konusunu revize edebilirim :) ayyyy
Konus bakalim onlar ne dusunecek ben de merak ettim, p.tesi olmasi mi daha mantikli diye Ben de ona gore israr edeyim veya etmeyeyim.

Maden suyu içebilirsin yine onda ki miktarı azdır

Benim doktorum cuma günü yapmisti ameliyati, çoğunlukla artik 1 gun kalınıyor hatta, bende 1 gun kalmıştım:) senin doktorun ozel oldugu icin belki haftasonu hastaneye gidip gelmekle ugrasmak istemiyordur

Kimisi erken gelir diyor kimisi de ilk doğum geç olur diyor.
Kafayı yedirtecekler bize
İlk kizimda hastaneye gittiğimde ebe 4 cm acilman var demisti, saat 10 du sabah, bakalim benim mesaiye yetişir mi dedi, sonra ki kontrollerde fişek gibi geliyor dedi, 3 saatte dogdu, yani cidden hiç belli olmuyor

O kaçırma dogumdan sonrada devam ediyor bi sure malesef ozellikle normal dogum sonrasi daha uzun sürüyor

Maşallah çabuk gelmiş. Kışa denk gelince çıkıp yürümek çok zor oldu. Evde de canım istemiyor bişey yapmak. Bakalım bizim nasıl olacak
Tesekkur ederim sagol canim bende çok beğendim.
Bugun dışarı çıktım ama kafam dondu resmen güneş olsa bile soğuk var eve geri döndüm.

Adıyla yaşasın maşallah ne güzel olmuş hepsi
Aminn sagol canim.

İlk kizimda hastaneye gittiğimde ebe 4 cm acilman var demisti, saat 10 du sabah, bakalim benim mesaiye yetişir mi dedi, sonra ki kontrollerde fişek gibi geliyor dedi, 3 saatte dogdu, yani cidden hiç belli olmuyor

İstediğim doğum modeli valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…