Insallah daha da kolay olurİstediğim doğum modeli valla
Insallah daha da kolay olurburada tum hamileligim yatarak geçmişti, yürüyüş spor yoga vs hic birsey yapmisligim yok, ne yaparsan yap, yine olacak olan oluyor
Cok sagolasin canim şu anda bacak aramdaki kemiklerin tuhaf sızısı hariç bir sıkıntım yokMerhabalar,
Bir dış gebelik bir kendinden başlayan doğum ve 2 hamilelikte hepsini yaşamış oldum. Dış gebelik en zoru, dayanılmaz acılar oluyor. Orda ambulanslık oluyorsunuz.
Doğum sancıları kasıklarda ve belde oluyor. Adet sancısını şiddetlisi. Ağrı daha aşağıda oluyor, ve baya rahatsız edici.
Kasılma ise karın ağrısı gibi, rahatsızlık veriyor. Bebek toplanıyor gibi. Karın taş gibi oluyor. Ağrıdan çok rahatsızlık yaratıyor.
Ani gelen sancı da gaz sancısı olabilir.
Of her şey çok zor artık.Bende de aynisi varbacagimi yuksek bir yere bile kadiramiyorum, elimle tutup kaldırıyorum, yatakta dönemiyorum tam işkence, ilk kalktigim zaman yürümekte zorlanıyorum, sol ayağıma tam basamıyorum, kasiktaki agri yuzunden, ama bu sanci degil tabi normal ağrılar, bebegin aşağıya yaptığı baskı ve tutucu bağların zorlanması sonucu oluyor genelde, sancı daha cok belden vuruyor. Bebek arada toplaniyor sonra bırakıyor ama cok uzun sürerse doktora gitmek gerekebilir
33. Haftada magnezyumu günde bir kere aldığımı ama çok ağrılarım olduğunu söylediğimde iki tane içebilirsin günde dedi doktorum. O gün bugündür iki tane içiyorum ama çok da faydası yok sanki yaMagnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyoracaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)
Haklisin aslinda mantikli. Bakalim artik hayirlisiBencede pazartesi daha mantıklı hem baba doğum izinden daha çok yararlanırve hafta sonu eşinin dediği gibi dr dinlenir
Bence de haftasonu git gel yapmak istemiyo gibi. Hayirlisi artikBenim doktorum cuma günü yapmisti ameliyati, çoğunlukla artik 1 gun kalınıyor hatta, bende 1 gun kalmıştım:) senin doktorun ozel oldugu icin belki haftasonu hastaneye gidip gelmekle ugrasmak istemiyordur
Canım ben böyle bir liste yapmıştım fikir olsunKızlar ,hastane çantası listesi hazırlamış biri.Nerde bulabilirim
Maşallah tatlı yanak çok güzel çıkmış. Sağlıkla doğsun gelsin isallah
Toplanıp kalıyor, kasılma gibi oluyor sancida.Kızlar eğer sancımız gelirse bebek hareket ediyor mu o sıralar yoksa hareketsiz mi kalıyor
Ayyy çok teşekkür ederim canımCanım ben böyle bir liste yapmıştım fikir olsun
Bugun itibariyle +14kg dayim. Ac tok gidince 1 kg fark oluyor haklisin. Ben de 2 haftada 2kg almisimKizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Ben ne yapayım ya canım ben 20 kilo aldım ilk hamileligimde de 20 kilo almistimKizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Kizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Ben maalesef hep çok alıyorum . Birinci ve ikinci de 28-30 almıştım, şuan bunda 17-18 kg dayım diye seviniyorumKizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
ozellikle emzirenler cok iyi verebiliyor ama hepsi degil tabi, bence metabolizması hızlı çalışanlar kisa surede veriyor. Kucuk ablam oyleydi, hic bir yemeğini kismadi, acayipte tatli yerdi, sutude cok olurdu ve cok besleyiciydi, ama anlamadan kilo verdi. Ben ilk gebeligimde 12 kg almistim, hastaneden geldiğimde 6 kg kalmıştı, sütumde pek yoktu, olsun diye neler yedim, gebelikten fazla kilo aldım ama yine de süte pek etki etmedi ve bosuna kilo almış aldimBugun itibariyle +14kg dayim. Ac tok gidince 1 kg fark oluyor haklisin. Ben de 2 haftada 2kg almisimNormal kiloda hamile kaldigim icin kizmiyor ama kilo baya almissin dedi. Odem siskinlik var, kendi vucudumu taniyamiyorum. Ust kismimi ozellikle.. Karnim tam bi diyarbakir karpuzu. Cok zorlaniyorum. Insallah dogumdan sonra hizlica veririz. Ilk dogum olacagi icin dikkat edersem verirmisim, etmezsem kalirmis diyolar.
Son kontrole kadar iyiydi ama iste bi anda 3 kg farkedince biraz sorun olduBen ne yapayım ya canım ben 20 kilo aldım ilk hamileligimde de 20 kilo almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?