2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok sagolasin canim şu anda bacak aramdaki kemiklerin tuhaf sızısı hariç bir sıkıntım yok
Of her şey çok zor artık.
Magnezyum günde 1 kez mi alıyosun peki, bana 1 kez dedi doktor ama burda bazen okuyorum günde 2 alan oluyor acaba bizim gibilere 2 doz mu lazım:)
33. Haftada magnezyumu günde bir kere aldığımı ama çok ağrılarım olduğunu söylediğimde iki tane içebilirsin günde dedi doktorum. O gün bugündür iki tane içiyorum ama çok da faydası yok sanki ya

Bencede pazartesi daha mantıklı hem baba doğum izinden daha çok yararlanır ve hafta sonu eşinin dediği gibi dr dinlenir
Haklisin aslinda mantikli. Bakalim artik hayirlisi
Benim doktorum cuma günü yapmisti ameliyati, çoğunlukla artik 1 gun kalınıyor hatta, bende 1 gun kalmıştım:) senin doktorun ozel oldugu icin belki haftasonu hastaneye gidip gelmekle ugrasmak istemiyordur
Bence de haftasonu git gel yapmak istemiyo gibi. Hayirlisi artik

Allah normal dogumu sabirla bekleyenlere yardim etsin daha 38 hafta olacak gezemiyorum 40 lari hayatta bekleyemezdim gibi geliyor....
Bugun dogum oncesi alisveris yaptik erzak dolabini doldurduk annem falan kalacak birsure diye oturup markette aglayasim geldi karnim toplaniyor batiyor yataktan kalkmasam yeridir

Kızlar bende haftaya tekrr kontrole gidecegim artık günler yaklaştığı için doktor haftaya çekti kontrolleri nst ye de bağladı bakalım haftaya ne olacak

Kizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdi dikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu

Bugun itibariyle +14kg dayim. Ac tok gidince 1 kg fark oluyor haklisin. Ben de 2 haftada 2kg almisim Normal kiloda hamile kaldigim icin kizmiyor ama kilo baya almissin dedi. Odem siskinlik var, kendi vucudumu taniyamiyorum. Ust kismimi ozellikle.. Karnim tam bi diyarbakir karpuzu. Cok zorlaniyorum. Insallah dogumdan sonra hizlica veririz. Ilk dogum olacagi icin dikkat edersem verirmisim, etmezsem kalirmis diyolar.

Ben ne yapayım ya canım ben 20 kilo aldım ilk hamileligimde de 20 kilo almistim

37+1 23 kilo aldım ben

Ben maalesef hep çok alıyorum . Birinci ve ikinci de 28-30 almıştım, şuan bunda 17-18 kg dayım diye seviniyorum ama daha 4 haftam var bakalım ne kadar daha alıcam

ozellikle emzirenler cok iyi verebiliyor ama hepsi degil tabi, bence metabolizması hızlı çalışanlar kisa surede veriyor. Kucuk ablam oyleydi, hic bir yemeğini kismadi, acayipte tatli yerdi, sutude cok olurdu ve cok besleyiciydi, ama anlamadan kilo verdi. Ben ilk gebeligimde 12 kg almistim, hastaneden geldiğimde 6 kg kalmıştı, sütumde pek yoktu, olsun diye neler yedim, gebelikten fazla kilo aldım ama yine de süte pek etki etmedi ve bosuna kilo almış aldim tabi yinede dikkat etmek gerekir ama insan sut olsun diye herseyi yiyebiliyor ama sonrasinda emzirme bitince diyet yaptim ve gebelik öncesi kilodan daha altına düştüm yani hic birseyin kesin bir sonucu yok, genelleme yapmak zor, hersey cok kişisel, hatta her bebekte bile durum farklı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…