2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
36+5 15 kg aldım. Doktorum herhangi birşey söyleniyor, odemim olmadığı icin cok şiş durmuyorum
Bu hafta göbeğimi çok büyüdüğünü hissediyorum. Diyarbakır karpuzundan bir tane de bende var. Haftaya cuma kontrole içince kac kg çıkar acaba

38+3 üm toplam 13 kilo aldim, dogurana kadar 15 olur heralde diyorum çünkü odem olmaya başladım. Uygulamanın dünkü bilgilerinde rahim ağırlığı, amniyon suyu, bebek ağırlığı, plasenta toplamda 7 kilo civarı ağırlık var vucudunda yaziyordu. İnşallah öyledir gerçekten doğum sonu ilk haftada kac gidecek merakla bekliyorum

34+6 an itibariyle 80 kiloyum. 71 ile hamile kalmıştım. Tahminimce en fazla 12 kilo ile falan bitiririm. Diyarbakır karpuzundan bende de var artık çoooookkk ağırlaştı kilosunu cok merak ediyorum çarsamba randevumuz var bakalım bir de kan idrar tahlili istedi onları da yaptıracağım umarım kanım yükseltmiştir artık.

36+6 ben şuan 5 kilo aldım göbegimde delik filan kalmadı gergin gergin baya zorlanıyorum artık 28 mart dogum zaten bakalım az kaldı

Evet canim emzirme doneminde istah daha cok artiyormus ve sut yapsin diye cok yemekten kilo alinabiliyormus. Ayni zamanda emzirerek kilo atan da cokmus.
55kg ile hamile kaldigim icin, hani hepsini vermesem bile 60kgda kalirim diyip kendimi teselli ediyorum.
Yaz donemine girecegiz cok agir seyler yenmiyor zaten ve bol yuruyus yapabiliriz. Kilo vermede bizler icin buyuk avantaj
QBu hafta göbeğimi çok büyüdüğünü hissediyorum. Diyarbakır karpuzundan bir tane de bende var. Haftaya cuma kontrole içince kac kg çıkar acaba
Canim aramizda 11 gun var, o zaman benim gobek daha da buyuyecek desene Allah yardimcimiz olsun hareket etmek zorlasti. Uzerimi giyip evden cikana dek yoruluyorum ve cikmaktan vazgeciyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz. Beni de artik her hafta cagirdi, cuma randevum var. Nst normal cikiyor ama artik riske atamayiz 1 saat 1 saati tutmaz en ufak suphede geleceksin dedi.

Emzirdikce insan çok acıkıyor birde bebekten dolayı yiyemedigimiz herseyi artık bulantı yok sıkıntı yok yiyoruz çok güzel oluyor. Ben kızımda 24 kilo aldım ama 30 kilo verdim yavaş yavaş oldu ama hepsi gitti hatta fazlası gitti 34 bedene geri düştüm. Ama yemekten kesmedim kendimi sütüm oldukça kızımda sağlıklı gelişti karnı dogdu isallah bunda da sütüm bol olur bebeğim beslendikce bizler onların peşinde koşarken kilo veririz zaten.
Şu son bir haftada karnım çok büyüdü ve inanılmaz kaşınıyor Rum gün evde karnim açıkta krem yag ne varsa sürüyorum isallah catlamaz aman dikkat edin şimdi bol bol krem yag sürün kasinmasa bile sürün ben son günlerde az sürdüm şimdi karnımı kapatamıyorum kiyafetler canımı acıtıyor. Kilo alımlar artmaya devam ettikçe bebislerimiz de tombik oluyormuş yağları artiyormus bizlerde şişiyoruz

Gunaydin kizlarr kilolardan konusulmus ben sanirim 3 haftadir tartilmadim ilk hamilelikte 12 kilo aldim 6 kilo eksi ile hastaneden ciktim ve cok yedigim halde 15 kiloya yakin verdim emzirerek
Bunda en son 9 kiloda biraktim tartiyi doguma giderken tartilicam ama yine 12 dir.
Safagim 3 kaldi bacaklarimi vs almam lazim usenmezsem bugun onlari halledecegim

Benim bacaklarımda biraz var, onlar da normal dedi, 2 haftada 3 kg almis gibi gözüktüm ona takti biraz aslinda

Bence kolay verirsin canim, az kilo ile başlayanlar, önceki kilosunun altına bile dusebiliyor, en önemlisi emzirebilmek. Ben 2-3 ay ancak emzirebildigim icin Ve o arada cok yedigim icin hep daha fazlasıyla çıktım bu dönemden ama yemekten cok bol sıvı almak gerekiyor, ben onu yapamadim, simdi bile 1 lt civari su içebiliyorum, ablamin elinden su ve bitki çayları eksik olmazdı, ozellikle rezene, bu sefer biraz daha zorliycam kendimi :)

Evet çok kişi de aynisi oluyor ama kilit nokta emzirebilmek, ben 2-3 ay civari ancak emzirebildim 2 kizimida, cok sey denedim, sut yapıcı ne kadar sey varsa kullandim, profesyonel makina kiraladim vs, ama olmayınca olmuyor, bakalim bu sefer nasıl olcak

Aynen beni tarif etmişsin canm. İki hamilelikte de 13 kilo aldm. Birazı gitti doğumda ama sütüm azdı artsın diye bol bol yedim. Sonra çok şükür verdim dikkat ederk. Şimdi de 10 kilo civarı aldm bakalım. Doktor tartmıyor bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…