Baslangic kilosu zayif olanlar daha fazla alabiliyor, seninde öyle mi37+1 23 kilo aldım ben
Baslangic kilosu zayif olanlar daha fazla alabiliyor, seninde öyle mi
Bende 1.de 12 kg 2.de 15 kg almistim, bakalim bunda da yine o civarlarda olucak herhlde :)Ben maalesef hep çok alıyorum . Birinci ve ikinci de 28-30 almıştım, şuan bunda 17-18 kg dayım diye seviniyorumama daha 4 haftam var bakalım ne kadar daha alıcam
Yinede cok sayılmaz aslında:) geldigi gibi gider insallah66 kiloyla hamile kaldım ben boyum da 1.70.
Yani çok zayıf değildim ama çok kilo aldım
Yinede cok sayılmaz aslında:) geldigi gibi gider insallah
36+5 15 kg aldım. Doktorum herhangi birşey söyleniyor, odemim olmadığı icin cok şiş durmuyorumKizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Bu hafta göbeğimi çok büyüdüğünü hissediyorum. Diyarbakır karpuzundan bir tane de bende var. Haftaya cuma kontrole içince kac kg çıkar acabaBugun itibariyle +14kg dayim. Ac tok gidince 1 kg fark oluyor haklisin. Ben de 2 haftada 2kg almisimNormal kiloda hamile kaldigim icin kizmiyor ama kilo baya almissin dedi. Odem siskinlik var, kendi vucudumu taniyamiyorum. Ust kismimi ozellikle.. Karnim tam bi diyarbakir karpuzu. Cok zorlaniyorum. Insallah dogumdan sonra hizlica veririz. Ilk dogum olacagi icin dikkat edersem verirmisim, etmezsem kalirmis diyolar.
Son kontrole kadar iyiydi ama iste bi anda 3 kg farkedince biraz sorun oldubaşlangıç kilosu az olanlar daha fazla alabiliyor seninki ondandır belki canim
Sancıyı daha net hissediyordum, sanci ve kasilma varken hareketler baya azalmıştıKızlar eğer sancımız gelirse bebek hareket ediyor mu o sıralar yoksa hareketsiz mi kalıyor
Çatı muayenesi yapacaktır kuzumBirde haftaya Alttan muayene edeceğim dedi acaba doğumu ordan anlıyor mu??
38+3 üm toplam 13 kilo aldim, dogurana kadar 15 olur heralde diyorum çünkü odem olmaya başladım. Uygulamanın dünkü bilgilerinde rahim ağırlığı, amniyon suyu, bebek ağırlığı, plasenta toplamda 7 kilo civarı ağırlık var vucudunda yaziyordu. İnşallah öyledir gerçektenKizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Kizlar, ben 35+0 dayim 10 kilo civari aldim, doktora gittiğimde son 2 haftada 3 kg almis gibi çıktım, aslinda o kadar alamdim tabi, bir öncekinde ac gitmistim ve bu sefer çok odemim vardi, biraz kizdidikkat et dedi sizin kilolar ne alemde, doktorunuz bisey diyor mu
Evet canim emzirme doneminde istah daha cok artiyormus ve sut yapsin diye cok yemekten kilo alinabiliyormus. Ayni zamanda emzirerek kilo atan da cokmus.ozellikle emzirenler cok iyi verebiliyor ama hepsi degil tabi, bence metabolizması hızlı çalışanlar kisa surede veriyor. Kucuk ablam oyleydi, hic bir yemeğini kismadi, acayipte tatli yerdi, sutude cok olurdu ve cok besleyiciydi, ama anlamadan kilo verdi. Ben ilk gebeligimde 12 kg almistim, hastaneden geldiğimde 6 kg kalmıştı, sütumde pek yoktu, olsun diye neler yedim, gebelikten fazla kilo aldım ama yine de süte pek etki etmedi ve bosuna kilo almış aldimtabi yinede dikkat etmek gerekir ama insan sut olsun diye herseyi yiyebiliyor ama sonrasinda emzirme bitince diyet yaptim ve gebelik öncesi kilodan daha altına düştüm yani hic birseyin kesin bir sonucu yok, genelleme yapmak zor, hersey cok kişisel, hatta her bebekte bile durum farklı olabiliyor
Canim aramizda 11 gun var, o zaman benim gobek daha da buyuyecek deseneQBu hafta göbeğimi çok büyüdüğünü hissediyorum. Diyarbakır karpuzundan bir tane de bende var. Haftaya cuma kontrole içince kac kg çıkar acaba
Emzirdikce insan çok acıkıyor birde bebekten dolayı yiyemedigimiz herseyi artık bulantı yok sıkıntı yok yiyoruz çok güzel oluyor. Ben kızımda 24 kilo aldım ama 30 kilo verdim yavaş yavaş oldu ama hepsi gitti hatta fazlası gitti 34 bedene geri düştüm. Ama yemekten kesmedim kendimi sütüm oldukça kızımda sağlıklı gelişti karnı dogdu isallah bunda da sütüm bol olur bebeğim beslendikce bizler onların peşinde koşarken kilo veririz zaten.ozellikle emzirenler cok iyi verebiliyor ama hepsi degil tabi, bence metabolizması hızlı çalışanlar kisa surede veriyor. Kucuk ablam oyleydi, hic bir yemeğini kismadi, acayipte tatli yerdi, sutude cok olurdu ve cok besleyiciydi, ama anlamadan kilo verdi. Ben ilk gebeligimde 12 kg almistim, hastaneden geldiğimde 6 kg kalmıştı, sütumde pek yoktu, olsun diye neler yedim, gebelikten fazla kilo aldım ama yine de süte pek etki etmedi ve bosuna kilo almış aldimtabi yinede dikkat etmek gerekir ama insan sut olsun diye herseyi yiyebiliyor ama sonrasinda emzirme bitince diyet yaptim ve gebelik öncesi kilodan daha altına düştüm yani hic birseyin kesin bir sonucu yok, genelleme yapmak zor, hersey cok kişisel, hatta her bebekte bile durum farklı olabiliyor
Şu son bir haftada karnım çok büyüdü ve inanılmaz kaşınıyor Rum gün evde karnim açıkta krem yag ne varsa sürüyorum isallah catlamaz aman dikkat edin şimdi bol bol krem yag sürün kasinmasa bile sürün ben son günlerde az sürdüm şimdi karnımı kapatamıyorum kiyafetler canımı acıtıyor. Kilo alımlar artmaya devam ettikçe bebislerimiz de tombik oluyormuş yağları artiyormus bizlerde şişiyoruzEvet canim emzirme doneminde istah daha cok artiyormus ve sut yapsin diye cok yemekten kilo alinabiliyormus. Ayni zamanda emzirerek kilo atan da cokmus.
55kg ile hamile kaldigim icin, hani hepsini vermesem bile 60kgda kalirim diyip kendimi teselli ediyorum.
Yaz donemine girecegiz cok agir seyler yenmiyor zaten ve bol yuruyus yapabiliriz. Kilo vermede bizler icin buyuk avantaj
Canim aramizda 11 gun var, o zaman benim gobek daha da buyuyecek deseneAllah yardimcimiz olsun hareket etmek zorlasti. Uzerimi giyip evden cikana dek yoruluyorum ve cikmaktan vazgeciyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz.Beni de artik her hafta cagirdi, cuma randevum var. Nst normal cikiyor ama artik riske atamayiz 1 saat 1 saati tutmaz en ufak suphede geleceksin dedi.
Ben genelde sut olsun diye cok yiyip daha fazla kilo aldım ama sonra hepsi gidiyor, onemli olan motivasyon, kendine uygun bir diyet ve sporGitmesi için fazlasıyla uğraşacağım
Benim bacaklarımda biraz var, onlar da normal dedi, 2 haftada 3 kg almis gibi gözüktüm ona takti biraz aslinda36+5 15 kg aldım. Doktorum herhangi birşey söyleniyor, odemim olmadığı icin cok şiş durmuyorum
Bu hafta göbeğimi çok büyüdüğünü hissediyorum. Diyarbakır karpuzundan bir tane de bende var. Haftaya cuma kontrole içince kac kg çıkar acaba
Ben artık kisiyorum biraz kendimi, canim cok tatli seyler cekiyor ama korktumBn yemek olsun abur cubur olsun yiyorum cnm
Bence kolay verirsin canim, az kilo ile başlayanlar, önceki kilosunun altına bile dusebiliyor, en önemlisi emzirebilmek. Ben 2-3 ay ancak emzirebildigim icin Ve o arada cok yedigim icin hep daha fazlasıyla çıktım bu dönemdenEvet canim emzirme doneminde istah daha cok artiyormus ve sut yapsin diye cok yemekten kilo alinabiliyormus. Ayni zamanda emzirerek kilo atan da cokmus.
55kg ile hamile kaldigim icin, hani hepsini vermesem bile 60kgda kalirim diyip kendimi teselli ediyorum.
Yaz donemine girecegiz cok agir seyler yenmiyor zaten ve bol yuruyus yapabiliriz. Kilo vermede bizler icin buyuk avantaj
Canim aramizda 11 gun var, o zaman benim gobek daha da buyuyecek deseneAllah yardimcimiz olsun hareket etmek zorlasti. Uzerimi giyip evden cikana dek yoruluyorum ve cikmaktan vazgeciyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz.Beni de artik her hafta cagirdi, cuma randevum var. Nst normal cikiyor ama artik riske atamayiz 1 saat 1 saati tutmaz en ufak suphede geleceksin dedi.
Evet çok kişi de aynisi oluyor ama kilit nokta emzirebilmek, ben 2-3 ay civari ancak emzirebildim 2 kizimida, cok sey denedim, sut yapıcı ne kadar sey varsa kullandim, profesyonel makina kiraladim vs, ama olmayınca olmuyor, bakalim bu sefer nasıl olcakEmzirdikce insan çok acıkıyor birde bebekten dolayı yiyemedigimiz herseyi artık bulantı yok sıkıntı yok yiyoruz çok güzel oluyor. Ben kızımda 24 kilo aldım ama 30 kilo verdim yavaş yavaş oldu ama hepsi gitti hatta fazlası gitti 34 bedene geri düştüm. Ama yemekten kesmedim kendimi sütüm oldukça kızımda sağlıklı gelişti karnı dogdu isallah bunda da sütüm bol olur bebeğim beslendikce bizler onların peşinde koşarken kilo veririz zaten.
Şu son bir haftada karnım çok büyüdü ve inanılmaz kaşınıyor Rum gün evde karnim açıkta krem yag ne varsa sürüyorum isallah catlamaz aman dikkat edin şimdi bol bol krem yag sürün kasinmasa bile sürün ben son günlerde az sürdüm şimdi karnımı kapatamıyorum kiyafetler canımı acıtıyor. Kilo alımlar artmaya devam ettikçe bebislerimiz de tombik oluyormuş yağları artiyormus bizlerde şişiyoruz
Aynen beni tarif etmişsin canm. İki hamilelikte de 13 kilo aldm. Birazı gitti doğumda ama sütüm azdı artsın diye bol bol yedim. Sonra çok şükür verdim dikkat ederk. Şimdi de 10 kilo civarı aldm bakalım. Doktor tartmıyor bayadırozellikle emzirenler cok iyi verebiliyor ama hepsi degil tabi, bence metabolizması hızlı çalışanlar kisa surede veriyor. Kucuk ablam oyleydi, hic bir yemeğini kismadi, acayipte tatli yerdi, sutude cok olurdu ve cok besleyiciydi, ama anlamadan kilo verdi. Ben ilk gebeligimde 12 kg almistim, hastaneden geldiğimde 6 kg kalmıştı, sütumde pek yoktu, olsun diye neler yedim, gebelikten fazla kilo aldım ama yine de süte pek etki etmedi ve bosuna kilo almış aldimtabi yinede dikkat etmek gerekir ama insan sut olsun diye herseyi yiyebiliyor ama sonrasinda emzirme bitince diyet yaptim ve gebelik öncesi kilodan daha altına düştüm yani hic birseyin kesin bir sonucu yok, genelleme yapmak zor, hersey cok kişisel, hatta her bebekte bile durum farklı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?