2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nişan gelmeden doğum başlıyor olabilir gelmesi şart değilmiş kişiden kişiye değişiyor. Kendini çok riske atma istersen kasilman cok ise hastaneye git

Benim 4 cm açıklığım vardı ne nişanım geldi ne suyum.
Suyumu patlattılar doğum hızlansın diye ondan önce de defalarca muayene ettikleri zaman nisanim geldi.
Ona rağmen doğurmadim

Yok canım dün gittigimde söyledi doktor bugün çağırdı suni sancı veririz destekleriz dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum ama nişan falan gelmedi zaten
Ayy şimdi gördüm bunu. Herkesin farklı işte ya ne kadar enteresan. Ben sabah işe gittim hiç bişey yoktu, akşam aniden sancı geldi birden de açılma oldu doğum yapmıştım.

Doktorunu dinle bence de günlerce sürebilir demek ki

Herkese merhabalar :) doğum yapmışlara hayırlı olsun bekleyen herkes de sağlıkla kucağına alır bebeklerini inşallah ben de yarın sabah sezaryen ile doğum yapacağım Biraz korkuyorum açıkçası… gerginim heyecanlıyım karmakarışığım anlayacağınız dualarınızı bekliyorum

Sağlıkla kucağına alırsın evladını inşallah Her şey çok güzel ilerlesin , dualarım seninle

Rabbim sağlıcakla kavuştursun canim

Doktorum hafif hafif kanaman başlıyor dedi sabaha gel bizde destekleriz sancı veririz doğar inşallah dedi ama sabaha bende sancı falan yoktu. O yüzden gitmedim

Benim 4 cm açıklığım vardı ne nişanım geldi ne suyum.
Suyumu patlattılar doğum hızlansın diye ondan önce de defalarca muayene ettikleri zaman nisanim geldi.
Ona rağmen doğurmadim
Bazen ne yazık ki vucud açılmadığı için normal.dogum olmuyor. Ben ilkinde 5 saatte suni ile doğum yapmıştım ama bunda bile ne olur bilmiyorum
Kasılma ara ara oluyr bebek toplanıyor bir yere sonra geçiyor
Sancı siklasinca doğum yaklaşmış oluyor, sıklık ne alemde

Dualarimiz seninle Dunyadaki en guzel ozel varliginla karsilasacaksin yarin iyi hissettiginde bize senin ve minik yavrunun iyi oldugunun haberini de ver

İyiyiz canım şimdi kucağımda uyuyor fındık burunlum
Sen nasılsın her şey yolunda mı
Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Annemde hastanede iyileşmeye çalışıyor işte aynı durumlar fiziksel olarak iyiyim ama ruhen karmakarışık hissediyorum :)

İşte yoğun bı sancı yok şuan gitti mesela yok bana göre yalancı sancılar bunlar

Hoşgeldin canım. Sorunlarını çözüp aramıza dönmene sevindim. Bu arada seninle aynı gün doğum yapicakmisiz, benim sezeryan da 11 Nisan da olcak nasipse. Rabbim ikimize de güzel doğumlar nasip etsin inşallah ve tabiki hala doğumunu bekleyen diğer arkadaşlara da... Evlatlarımızın mis kokusunu içimize çekelim bir an önce

Kızlar bende dogum yaptım. Çok sükür iyiyiz. Genel anestesiyle oldu. Bu ikinci sezeryanim. Ilkine gore cok iyiyim. Ilki cok agir yasamistim. Ayaga kalktim dolastim. En son Ultrasonda 3200 demisti doktor. 3100 kg dogdu. Emmesi filan iyi az daolsa süt geliyor. En son yeme icmemi keserken humman anne cayi icmistim. Simdi yine iciyorum. Bol bol icecek tuketmek lazim. Herkese iyi sanslar.

İşte yoğun bı sancı yok şuan gitti mesela yok bana göre yalancı sancılar bunlar
Bende sancı başladı. . Son 4 saattir hafifvagri ile baslamisti şimdi daha yoğun kasik ağrısı var. Sabah randevum var bakalım ne çıkacak. Yalanci sanci mi? Gerçek mi? Ya gelip giden bir sancı da değil süre tutamıyorum. Düzenli olarak kasiklarimda geçmeyen yoğun ağrı var.

Ayyy ne güzel kuzum ya inşallah sabaha da doğum olur rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına verir.
Bende valla biraz önce duş aldım alttan parmak yaptım 3 parmak oluyor ama sancı yok yok yok kasılmada yok ama pazartesi gününe kadar bekleyeceğim o zamana kadar dogmazsa bakalım neler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…