Isallah dogururum canim sagol. Ağrılarım devam ediyor ama sürekli bir ağrı gidip gelen sancı değil uyku uyutmuyor bana sürekli tuvalete gidiyorum.Ayyy ne güzel kuzum ya inşallah sabaha da doğum olur rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına verir.
Bende valla biraz önce duş aldım alttan parmak yaptım 3 parmak oluyor ama sancı yok yok yokkasılmada yok ama pazartesi gününe kadar bekleyeceğim o zamana kadar dogmazsa bakalım neler olur.
Annesini zorlamadan sağlıkla gelsin kuzucukKızlar kizlar suyum sancim ve nişan geldi hastaneye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin
Ay sağlıkla gelsin bebiş :)) ilk Nisan annesi sen mi oldun :))Kızlar kizlar suyum sancim ve nişan geldi hastaneye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin
Biraz eşimle sıkıntı yaşadım canım burada yazılanlarla ilgili ama çok şükür atlattın sayılırbebiş iyi çok şükür bugün kontrolümüz vardı 2800 kg 49cm olmuş 11 nisan doğum tarihimiz cnm herşey yolunda çok şükür
Belden uyuşmalı sezeryanın 8. Gününden yazıyorum. Bugün daha iyiyim çok şükür çamaşır astım, katladım, yemeğe yardım ettim, banyomu yıkadım. Oğlumu tek başıma alıp bakabiliyorum. Oturup kalkarken destek almıyorum ve sırtüstü oturarak yatmaktan yorulmuştum bugün sağıma yatabildim elhamdülillah.
Sezeryan olacaklara bir şeyler söylemek istiyorum. Tabi herkesin acı eşiği farklı benim canım tatlıdır mesela. İlk 5 gün özellikle de ilk yürümeye çalıştığım zamanlarda ve hastaneden çıktığım gece dedim ki Allahım ben nasıl iyileşicem. Bu ağrılar hiç geçmeyecek mi? Dikiş yerim yanıyo, bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı, öksürük geliyor öksüremiyorum acıdan, gaz sancısı en yüksek levelde. Birde üstüne oğlumun şekeri sınırda diye mamaya başladık bu sefer memeyi almamaya başladı. Kaç gündür emsin diye neler yaptığımı anlatamam. Sütümü sağıp içiriyorum ama çoğunlukla mamayla besleniyor. Diyorum hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Doğum kendi başlasın istiyordum yatış verildi. Normal olsun istedim sezeryana dönüldü. Emzirmek istiyorum oğlum memeyle kavga ediyor. Mama vermek istemiyordum mama olmasa doymayacak. Birde üstüne sarılıktan bir gece yattık. Herkesin ağzında emmiyor lafları. Kime neyse sanki ben yeterince üzülmüyormuşum gibi. Annem geldi rahatsızlandı 2 gece durdu yanımda kalamadı eve geri götürdük. Şimdi görümcem yanımda sağolsun yardımcı oluyor ama çocuğu yok sonuçta bilgisi yok sadece ev işlerinde yardımcı olabiliyor. Bazen oğlum ağlarken ne yapacağımı şaşırıyorum. Sürekli bir ağlama isteği var üstümde. Bu seferde sütüm zaten az hepten gidecek diye korkuyorum. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama işe başladı yormak istemiyorum fazla. Maddi açıdan bunalıyor o da sürekli hesap yapıyor nasıl yettiririz diye. Ona da üzülüyorum. Bazen gece uykusundan uyanıp geliyor yanıma bebek ağlayınca. Odamda yatmıyorum yatağa in çık zor geldiği için toparlanana kadar oturma odasını lohusa odası yaptım görümcem yatıyo yanımda. Eşim izinliyken o yatıyordu. Hayırlısıyla 40ımız çıksa diye dua ediyorum. Nasipse bayramda çıkıyor. İçimi döktüm biraz uzun oldu ama yazmam lazımdı rahatlamak için. Herşeye rağmen onun bir gülüşü, kokusu insanı mutlu etmeye yetiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin❤
Merhaba kizlar az cok cogumuz ayni seyleri yasiyoruz. Benim bugun 1 hafta oldu dogum yapali. Sadece kesik agrisi yasasaydim keske
Goguslerim sisti yara oldu oturarak yattim agladim. Gaz sancisi sirtima omuzuma girdi nefes alamadim. Birde oglum o surecte memeyi tutamadigi icin biberonla verdik ve oyle alistiki memeyi istemedi.
Annem sagolsun meme ucu aldi onunla tekrar alistirdik.
Bugunde asiri odem vardi tansiyonumu olctum 17 hemen acile gittim simdi ilaca basladim.
Bugun dikis agrim yok gibi goguslerim acimiyor alt tarafi 1 hafta ama yasarken zordu
Herkesin bir olmasada dogum lohusalik maalesef kolay degil hepimiz en kisa surede atlatiriz insallah
Herkese merhabalar :) doğum yapmışlara hayırlı olsunbekleyen herkes de sağlıkla kucağına alır bebeklerini inşallah ben de yarın sabah sezaryen ile doğum yapacağım Biraz korkuyorum açıkçası… gerginim heyecanlıyım karmakarışığım anlayacağınız dualarınızı bekliyorum
Kızlar bende dogum yaptım. Çok sükür iyiyiz. Genel anestesiyle oldu. Bu ikinci sezeryanim. Ilkine gore cok iyiyim. Ilki cok agir yasamistim. Ayaga kalktim dolastim. En son Ultrasonda 3200 demisti doktor. 3100 kg dogdu. Emmesi filan iyi az daolsa süt geliyor. En son yeme icmemi keserken humman anne cayi icmistim. Simdi yine iciyorum. Bol bol icecek tuketmek lazim. Herkese iyi sanslar.
Kızlar kizlar suyum sancim ve nişan geldi hastaneye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın. Hamilelikte herhangi bir risk yoksa normal ilerliyosa doktor bile öneriyor. Açılmaya faydalıymıs.günaydın kızlar bizlerde beklemedeyiz ama sunda cok teredütteyim hamilelik son zamanlar ilişki girmek riskli midir
sizlerde hamilelikte durum nedir birliktelik oldu mu endişeliiymGünaydın. Hamilelikte herhangi bir risk yoksa normal ilerliyosa doktor bile öneriyor. Açılmaya faydalıymıs.
İlk hamile olduqum zamandan suana kadar oldu ve devam ediyo hiç bi skntı olmadı. Dediğim gibi risk yoksa önerilen bsy doğumun kolaylasması açılma olması için.sizlerde hamilelikte durum nedir birliktelik oldu mu endişeliiym
Ramazan ayında doğum yapıcak olmk da ayrı güzel dimi :)Ve heycanla beklediğimiz o mübarek aya giriş yaptık çok şükürEn son doğum ben yapıcam en minik biz olcaz heralde patır patır doğumlar geliyo:)) günümüz belli 18 nisan , ama normali bekliyor olsam nisan sonunu görürdüm sanırım.
Enfeksiyon gibi bir sorun yoksa normal devam ediyor ben sezaryen olacağım son 3 günüm kaldı o yüzden bu hafta bıraktık birlikte olmayısizlerde hamilelikte durum nedir birliktelik oldu mu endişeliiym
Kesinlikle yaRamazan ayında doğum yapıcak olmk da ayrı güzel dimi :)
Hayırlısı olsun bir sorun yoksa beklemekten birşey olmazKızlar günaydın biz yine beklemediyiz
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunKızlar bende dogum yaptım. Çok sükür iyiyiz. Genel anestesiyle oldu. Bu ikinci sezeryanim. Ilkine gore cok iyiyim. Ilki cok agir yasamistim. Ayaga kalktim dolastim. En son Ultrasonda 3200 demisti doktor. 3100 kg dogdu. Emmesi filan iyi az daolsa süt geliyor. En son yeme icmemi keserken humman anne cayi icmistim. Simdi yine iciyorum. Bol bol icecek tuketmek lazim. Herkese iyi sanslar.
suanda kaç aylıksınız ki oldu dediniz korundunuz mu pekiİlk hamile olduqum zamandan suana kadar oldu ve devam ediyo hiç bi skntı olmadı. Dediğim gibi risk yoksa önerilen bsy doğumun kolaylasması açılma olması için.
siz son 3 hafta kala bıraktını zyani öle midirEnfeksiyon gibi bir sorun yoksa normal devam ediyor ben sezaryen olacağım son 3 günüm kaldı o yüzden bu hafta bıraktık birlikte olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?