2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sen de mi benden önce pink ya

Sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy nisanın açılışını yapıyorsun resmen Sağlıkla al kucağına evladını insallah her şey mükemmel ilerlesin senin için

Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebislerde normal yada sezeryan fark etmiyo artık hemen hemen herkesin günü belli oldu çok heycanli

Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina al canim insan her turlu heycan yapiyo stres oluyo korkuyo valla benim 3. Dogum 2. Sezeryan olacak bende korkuyorum acikcasi
Benimde senin gibi canim, 3.dogum 2.sezeryan olcak insallah, ilk kizim 35.haftda normal dogmustu. Sende 4 melek yaziyor, ikizin mi var ?

Gozunaydin canim tarihini almissin, genelde ilk sezeryanda 39+larda olsun istiyorlar eger erken olmasını gerektirecek bisey yoksa, bana da ilk sezeryanda 39+0 demisti ama kan tahlillerimde karaciger enzimler yuksek cikinca 38+2 ye cekti. Son gunler geçmek bilmiyor ama tabi ne kadar dursa o kadar iyidir

İnşallah hızlıca kolay ilerler ve bebeğin ve sen sağlıkla atlatırsınız
Amin
Yaaaa maşallah cnm hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş cabuk ve kolay bir doğum.olsun cnm benimgüzel.haberlerini bekliyoruz bizlerede dua et cnm
Amin
P pink-jazz ikimizde 1 nisan şakası yapicaz
Evet 1 nisan şakası yapıyoruz
gece eşime ben bugün dogurcam dedim inanmadı akşama baba olacaksın dedim.
Sen de mi benden önce pink ya

Sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım ya sancı siklasiyor 5 dk ya düştü hızlı ilerliyor
Ayyy nisanın açılışını yapıyorsun resmen Sağlıkla al kucağına evladını insallah her şey mükemmel ilerlesin senin için
Aminn

Aynen canim ilk bebek 39u bekleyelim dedi. Cuma 39 oluyorum o yuzden p.tesi saliya kaliyor. Haftasonuna denk gelmesin personel eksikligi olabiliyor olaki Allah korusun kan kaybinda haftaici daha hizli ilerlenir dedi. Tabi bunlar olasiliklar basima hic gelmedi ama garantiye almak isterim dedi.

tm da ilk 3 ay ve son 7ay riskli değilmi içe mi bosaldı yani.*
Arkadaşım alakalı alakasız her konuya saçma sapan sorularınla salça olmuşsun. Kendine eğlenecek başka biryer bul.
Mune arkadaşın hesabını inceleyebilir misiniz rica etsek?

tamamda kafalarım karıstı doktorum ilk 3 ay ve son 6 ay riskli dedi ama arkadaşımız olmus endişeliyim

Arkadaşım alakalı alakasız her konuya saçma sapan sorularınla salça olmuşsun. Kendine eğlenecek başka biryer bul.

Benimde senin gibi canim, 3.dogum 2.sezeryan olcak insallah, ilk kizim 35.haftda normal dogmustu. Sende 4 melek yaziyor, ikizin mi var ?
Evet cnm ikiz kızlarım var ilk kızım 1 ay erken doğdu normal suni sancıyla ikizlerde sezeryan olmak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…