Sen de mi benden önce pink yaHastanedeyim kontrol etti doktorum sancilar var ama sık değildi eve gidecektim başım dönünce tekrar yatırıp nst yaptılar ve acilmama baktılar 2 cm den 5 cm çıkmış sancilar sık değil ama hızlı ilerliyor artık yatış yapıldı oğlum 1 Nisan sürprizi ki yapacak göreceğiz
Ay seninkide az kaldı cnm heycan durumları nasilSen de mi benden önce pink ya
Sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy nisanın açılışını yapıyorsun resmenHastanedeyim kontrol etti doktorum sancilar var ama sık değildi eve gidecektim başım dönünce tekrar yatırıp nst yaptılar ve acilmama baktılar 2 cm den 5 cm çıkmış sancilar sık değil ama hızlı ilerliyor artık yatış yapıldı oğlum 1 Nisan sürprizi ki yapacak göreceğiz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebislerde normal yada sezeryan fark etmiyo artık hemen hemen herkesin günü belli oldu çok heycanliBugun 37+0 olduk. Cati muayenesi yapildi. Normal doguma cok musaitsin ama hemoroidin evresinden dolayi sezeryan daha iyi olur dedi. 38+larda sezeryan olsun istedim ama doktorum 39+ lari daha uygun gordu. Tabi doktorun sozunun uzerine de soz soylemek olmaz. Ilk dogumun sende de bebekte de bi sorun yokken neden son haftayi beklemeyelim diyor. 18 nisan p.tesiyi teklif etti ama esimin islerinden dolayi 19 nisan sali gununde karar kildik. Olaki oncesinde bebis gelmek isterse acil sezeryana alinacagim.
38+ istememin sebebi annem bir an once gelirdi. Ne bilim artik manevi bi destege ihtiyacim var.
Bu arada boyu fazla uzun cikti ultrason hatasidir. Boyu 38+5le uyumlu.
Kilosu 3110gr. Doktor 3300-3500 arasi dogacagini on gordu.
Yok salı günü ne gün verdi dr 39 haftaya yakın alınmalı bebek bir sorun yoksa dediŞimdimi sezeryan ola can cnm
son zamanlardada birlikte oldunuz mu9 ayı geçtim elhamdülillah.
Korunmadım hiç.
Benimde senin gibi canim, 3.dogum 2.sezeryan olcak insallah, ilk kizim 35.haftda normal dogmustu. Sende 4 melek yaziyor, ikizin mi var ?Hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina al canim insan her turlu heycan yapiyo stres oluyo korkuyo valla benim 3. Dogum 2. Sezeryan olacak bende korkuyorum acikcasi
Gozunaydin canim tarihini almissin, genelde ilk sezeryanda 39+larda olsun istiyorlar eger erken olmasını gerektirecek bisey yoksa, bana da ilk sezeryanda 39+0 demisti ama kan tahlillerimde karaciger enzimler yuksek cikinca 38+2 ye cekti. Son gunler geçmek bilmiyor ama tabi ne kadar dursa o kadar iyidirBugun 37+0 olduk. Cati muayenesi yapildi. Normal doguma cok musaitsin ama hemoroidin evresinden dolayi sezeryan daha iyi olur dedi. 38+larda sezeryan olsun istedim ama doktorum 39+ lari daha uygun gordu. Tabi doktorun sozunun uzerine de soz soylemek olmaz. Ilk dogumun sende de bebekte de bi sorun yokken neden son haftayi beklemeyelim diyor. 18 nisan p.tesiyi teklif etti ama esimin islerinden dolayi 19 nisan sali gununde karar kildik. Olaki oncesinde bebis gelmek isterse acil sezeryana alinacagim.
38+ istememin sebebi annem bir an once gelirdi. Ne bilim artik manevi bi destege ihtiyacim var.
Bu arada boyu fazla uzun cikti ultrason hatasidir. Boyu 38+5le uyumlu.
Kilosu 3110gr. Doktor 3300-3500 arasi dogacagini on gordu.
İnşallah hızlıca kolay ilerler ve bebeğin ve sen sağlıkla atlatırsınız
Yaaaa maşallah cnm hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş cabuk ve kolay bir doğum.olsun cnm benimgüzel.haberlerini bekliyoruz bizlerede dua et cnm
Evet
Evet canım ya sancı siklasiyor 5 dk ya düştü hızlı ilerliyorSen de mi benden önce pink ya
Sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
AminnAyyy nisanın açılışını yapıyorsun resmenSağlıkla al kucağına evladını insallah her şey mükemmel ilerlesin senin için
evet.son zamanlardada birlikte oldunuz mu
tm da ilk 3 ay ve son 7ay riskli değilmi içe mi bosaldı yani.*
Aynen canim ilk bebek 39u bekleyelim dedi. Cuma 39 oluyorum o yuzden p.tesi saliya kaliyor. Haftasonuna denk gelmesin personel eksikligi olabiliyor olaki Allah korusun kan kaybinda haftaici daha hizli ilerlenir dedi. Tabi bunlar olasiliklar basima hic gelmedi ama garantiye almak isterim dedi.Gozunaydin canim tarihini almissin, genelde ilk sezeryanda 39+larda olsun istiyorlar eger erken olmasını gerektirecek bisey yoksa, bana da ilk sezeryanda 39+0 demisti ama kan tahlillerimde karaciger enzimler yuksek cikinca 38+2 ye cekti. Son gunler geçmek bilmiyor ama tabi ne kadar dursa o kadar iyidir
Hayırdır siz neden insanların yatak odaları ile bu kadar ilgilisiniz ??!!tm da ilk 3 ay ve son 7ay riskli değilmi içe mi bosaldı yani.*
Arkadaşım alakalı alakasız her konuya saçma sapan sorularınla salça olmuşsun. Kendine eğlenecek başka biryer bul.tm da ilk 3 ay ve son 7ay riskli değilmi içe mi bosaldı yani.*
Evet heyecanli canim ama daha yolum uzunHakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebislerde normal yada sezeryan fark etmiyo artık hemen hemen herkesin günü belli oldu çok heycanli
Arkadaşım alakalı alakasız her konuya saçma sapan sorularınla salça olmuşsun. Kendine eğlenecek başka biryer bul.Arkadaşım alakalı alakasız her konuya saçma sapan sorularınla salça olmuşsun. Kendine eğlenecek başka biryer bul.
Mune arkadaşın hesabını inceleyebilir misiniz rica etsek?
Bana da bi tuhaf geldi ve kendisini sikayet ettim. Moderatorler incelesinler sapik bi erkek turu olma ihtimali yuksekHayırdır siz neden insanların yatak odaları ile bu kadar ilgilisiniz ??!!
Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnmYok salı günü ne gün verdi dr 39 haftaya yakın alınmalı bebek bir sorun yoksa dedi
Evet cnm ikiz kızlarım var ilk kızım 1 ay erken doğdu normal suni sancıyla ikizlerde sezeryan olmak zorunda kaldimBenimde senin gibi canim, 3.dogum 2.sezeryan olcak insallah, ilk kizim 35.haftda normal dogmustu. Sende 4 melek yaziyor, ikizin mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?