2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Amin

Amin

Evet 1 nisan şakası yapıyoruz
gece eşime ben bugün dogurcam dedim inanmadı akşama baba olacaksın dedim.

Evet canım ya sancı siklasiyor 5 dk ya düştü hızlı ilerliyor

Aminn
Maşallah cnm ya 5 dk ya düştüyse 1 saate doğar insAllah

Evet heyecanli canim ama daha yolum uzun belki kendisi onve gelmek ister bilemeyiz
Valla ben artık son zamanlarda dayanamıyorum cnm oturup kalkmada çok zorlaniyorum büyük kızımı okula götürüp getiriyorum zorlanıyorum geceleri uyuyamiyorum doktorum 11 ile 18 arası dedi belirlediğiniz tarih varmı diye sordu bende 11 i olsun dedim.hem.okullarda 1 haftalık tatil oluyo 1 haftaya kendimi toparlarım.bari

Ben cuma olup ctesi cikmistim, çoğunlukla 1 gun kalınıyor, eger bir problem yoksa, ama doktor oyle dediyse yine de beklemek gerekir :)

Ben cuma olup ctesi cikmistim, çoğunlukla 1 gun kalınıyor, eger bir problem yoksa, ama doktor oyle dediyse yine de beklemek gerekir :)
1 gün çok kısa değil mi ya burda 5 gece 6 gün eğer problem yoksa 4 gece yatırıyorlar 5.gün çıkarıyorlar hastaneden

1 gün çok kısa değil mi ya burda 5 gece 6 gün eğer problem yoksa 4 gece yatırıyorlar 5.gün çıkarıyorlar hastaneden
Avrupa'da sistem daha farklı oluyor. Ozellikle pandemide cok kısalttilar sureleri, hem evin konforu daha iyi oluyor. Sezeryanda gaz cikisi önemli, o varsa cok sorun olmuyor genelde, genel durumda iyiyse cikariliyor, 3-4 gun sonra kontrole cagriyorlar bi daha ama şuan yeni dogum yapanlara da sormak lazım ne kadar kalmışlar

Anne ile bebekte bir sorun yoksa 2gün 1 gece normal sezaryen fark etmiyor

Baya farklı gerçekten . Ben de uzun süre kalmak istemiyorum hastanede, doktora da dedim siz beni erken bırakamaz mısınız diye pazarlık bile yaptım ama her şeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyorlarmış, anne gaz yaptı mı bebek yaptı mı bağırsaklar çalışıyor mu, bebek emebiliyor mu annenin ağrıları dindi mi, eve gittiğinde bebeğine bakabilecek duruma geldi mi diye her şeyden emin olup öyle gönderiyorlarmış

Ayy nisan annelerim gözümüz aydın şimdiden sağlıkla gelsin ilk nisan bebeleri

Zaten son zamanda hiç adını daha önce görmediğim kişiler geliyor sanki topiğe. Bana mı öyle geliyor kızlar? Bu da dengesizin biri herhalde git doktoruna sor zaten söylüyor ilişki tehlikeli mi değil mi hayret bir şey

Ben bayadır yoktum buralarda ama ara ara okuyodum. O kişi de sürekli yazan biri sandım her zaman olmayınca çıkaramadım, neyse ben karışmayım dedim sonra yoksa ikinci mesajdan sonra sinirlenmeye başlamıştım soruları da saçmaydı zaten

Canım nasılsın bebiş doğdu mh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…