- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Dualarımız seninle hayırlısı ile al oğlunu kucağına5 cm den yukarı çıkmadı acilmam bir qnda sancı sıklığı azaldı ondan suni sancı verilmeye başlandı. Bu aksam Kıvanç oğlum gelecek isallah. Dua edin bana kızlar hızlı açılsın doğsun oğlum
Bence en güveniliri adeti 1 hafta geçince test yapmak. O kadar süre geçince gebelik varsa eğer her testte çıkıyor zaten . Ben de vaktini epey geçince yapmıştım anında çift çizgi belirmişti , adetten önce yapılan erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor maalesef . En hayırlı zamanda çift çizgiyi görmenizi dilerimKızlar ben şubatın 5inde düşük yaptim. Martta regl oldum yarin da regl olmam lazım. Bu ay mide bulantisi ve koku hassasiyeti oldu göğüslerim büyüdü. Normalde regl olacagim zaman hic büyümez degisiklik olmaz prodictor erken gebelik testi yaptim negatif çıktı ama sanki hamile gibi hissediyorum. Yarin testi tekrarlicam. Siz bu testi yaptınız mı ne kadar guvenilir.
Bütün dualarım seninle5 cm den yukarı çıkmadı acilmam bir qnda sancı sıklığı azaldı ondan suni sancı verilmeye başlandı. Bu aksam Kıvanç oğlum gelecek isallah. Dua edin bana kızlar hızlı açılsın doğsun oğlum
Valla bir garipAy seninkide az kaldı cnm heycan durumları nasil
İnşallah suni sancı ile kolayca gelir oğluşun canım5 cm den yukarı çıkmadı acilmam bir qnda sancı sıklığı azaldı ondan suni sancı verilmeye başlandı. Bu aksam Kıvanç oğlum gelecek isallah. Dua edin bana kızlar hızlı açılsın doğsun oğlum
Aslinda iyi birsey ama evde bekleyen coluk cocuk olunca zor oluyor, annem Almanya'daki dogum yapmisti, 1 hafta civari kaliyorlarmis o zaman, beslenmesinden yıkamasina herseyi öğretip, kendini toparlayinca cikariyorlarmis, ozellikle ilk bebekleri olacak kişiler için güzel bi uygulamaBaya farklı gerçekten . Ben de uzun süre kalmak istemiyorum hastanede, doktora da dedim siz beni erken bırakamaz mısınız diye pazarlık bile yaptımama her şeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyorlarmış, anne gaz yaptı mı bebek yaptı mı bağırsaklar çalışıyor mu, bebek emebiliyor mu annenin ağrıları dindi mi, eve gittiğinde bebeğine bakabilecek duruma geldi mi diye her şeyden emin olup öyle gönderiyorlarmış
Evt canim yurtdisi oyle ama burda sistem farkli, pandemi cok şeyi değiştirdi, suan cogu sezeryan eger erken saatlerde olmuşsa 1 gece yetiyorSezeryanda 2 gece diye biliyodum senin hizli olmus :) hatta yurtdisinda neredeyse 1 hafta kaliniyor. Kuzenimin esi 1 hafta kaldi.
Oncelikle cok gecmis olsun, bu gibi belirtiler bazen psikolojikte olabiliyor, bende yaşamıştım benzerini, hatta gunum 1 hafta gecmisti ama bisey cikmamisti, o yuzden cok acele etmemek gerekir, bir de ben ne kadar erken test yaptıysam cikmadi, internetten uyguna aldigim testlerde cikti yumurtlamadan 11 gun sonra. Yani regle 3-4 gun kala. Diger testlerden yapmanı tavsiye ederimKızlar ben şubatın 5inde düşük yaptim. Martta regl oldum yarin da regl olmam lazım. Bu ay mide bulantisi ve koku hassasiyeti oldu göğüslerim büyüdü. Normalde regl olacagim zaman hic büyümez degisiklik olmaz prodictor erken gebelik testi yaptim negatif çıktı ama sanki hamile gibi hissediyorum. Yarin testi tekrarlicam. Siz bu testi yaptınız mı ne kadar guvenilir.
Allah kolaylaştırsın inşallah canm bu güzel günlerin hatrına5 cm den yukarı çıkmadı acilmam bir qnda sancı sıklığı azaldı ondan suni sancı verilmeye başlandı. Bu aksam Kıvanç oğlum gelecek isallah. Dua edin bana kızlar hızlı açılsın doğsun oğlum
Bütün oğlanların adını ramazan koyuyoruzRamazan ayında doğum yapıcak olmk da ayrı güzel dimi :)
Normal doğumda 1gece sezeryanda 2gece kalınıyor canım. Ama istisna yerler varmıdır bilmem. Ben ikisinde de 1 gece kaldım normal doğum olduğu için. Ama bakacak kimsesi ve tevrübesi olmayanlar için bence çok güzel fazladan kalabilmek. Şahsen ilk günler çocuğa onlar bakacaksa ben kalmak isterdim yani1 gün çok kısa değil mi yaburda 5 gece 6 gün eğer problem yoksa 4 gece yatırıyorlar 5.gün çıkarıyorlar hastaneden
İlk kizimda yaptığımda erkenden çift çizgi çıkmıştı ama 2.de hamileymisim ve negatif çıktı. Reglim gecikince normal testte çıktı gebelik. Hakkinizda hayırlısı olsun.Kızlar ben şubatın 5inde düşük yaptim. Martta regl oldum yarin da regl olmam lazım. Bu ay mide bulantisi ve koku hassasiyeti oldu göğüslerim büyüdü. Normalde regl olacagim zaman hic büyümez degisiklik olmaz prodictor erken gebelik testi yaptim negatif çıktı ama sanki hamile gibi hissediyorum. Yarin testi tekrarlicam. Siz bu testi yaptınız mı ne kadar guvenilir.
Bende senin gibiyim canim aynı tesadüf tuvalete gittim baktım gelmiş şimdi de ara ara kasıklarda sancı var gelip gidiyor ne yapacağımı şaşırdımKızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldikorkuyorum
Peki sende akıntı kanama falan var mı canimKızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldikorkuyorum
Akıntı artmıştı son zamanlarda kanama olmadı .Peki sende akıntı kanama falan var mı canim
Akşam aşırı hareketlendi az önce nişan geldi şimdi belimde ağrı var. Oğlumda bir gün sonra başlamıştı ağrı bunda hemen basladiBende senin gibiyim canim aynı tesadüf tuvalete gittim baktım gelmiş şimdi de ara ara kasıklarda sancı var gelip gidiyor ne yapacağımı şaşırdım
Aynen canım benim kizimda da öyle oldu sabaha doğru ağrı vardı öğlen nişan geldi gece dogdi.pAkşam aşırı hareketlendi az önce nişan geldi şimdi belimde ağrı var. Oğlumda bir gün sonra başlamıştı ağrı bunda hemen basladi
Şimdi de uyuyup uyumama da kararsızım ne yapacağım bilmiyorum vallaAkşam aşırı hareketlendi az önce nişan geldi şimdi belimde ağrı var. Oğlumda bir gün sonra başlamıştı ağrı bunda hemen basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?