Bende aynı durumdayımŞimdi de uyuyup uyumama da kararsızım ne yapacağım bilmiyorum valla
Ben o şeye bakmadım bile hemen sigonu çektim ama sonradan peçete ile bakınca kanliydiBende aynı durumdayımhep gece buluyor benimkiler sabah olmuyor sonra. Senin kanlı mi . Kanaman varmı. Bende yoğun ve açık sarı geldi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almışsınKızlar selam
Gece 02.40 da nişanım geldi, sabah7 ye kadar evde sancı çektim 930 da 4 cm ile yatisim yapıldı. 13.30 da suyum geldi ve 15 civari 7 cm e ulaştık. Ancak sancıların sıklığına kızımın kalp atışları yavaslayinca acil sezeryan ile 16.da dunyaya geldi minik kuşum.
Herşey bi anda oldu gerçekten inanılmazdı.
Yürüyorum ayaga kalktim sadece bi gaz kaldı cikartmadim henüz iki gun hastanedeyiz bakalım.
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Ay hadi inşallah bir avazda kucağında olsun canım inşallah.Kızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldikorkuyorum
Sancı için dakika tut canım doktorunla haberleşmen lazım o seni yönlendirir. Sende en kısa zamanda en kolayından al kuzunu kollarına inşallah.Bende senin gibiyim canim aynı tesadüf tuvalete gittim baktım gelmiş şimdi de ara ara kasıklarda sancı var gelip gidiyor ne yapacağımı şaşırdım
Nihayet bacım çok şükür. Çocuk içerde kamp kurduydu senin resmen :) Gözünaydın olsun darısı bize inşallah. Boyu kilosu nasıl beklenen gibi oldu mu?Kızlar selam
Gece 02.40 da nişanım geldi, sabah7 ye kadar evde sancı çektim 930 da 4 cm ile yatisim yapıldı. 13.30 da suyum geldi ve 15 civari 7 cm e ulaştık. Ancak sancıların sıklığına kızımın kalp atışları yavaslayinca acil sezeryan ile 16.da dunyaya geldi minik kuşum.
Yürüyorum ayaga kalktim sadece bi gaz kaldı cikartmadim henüz iki gun hastanedeyiz bakalım.
Hayırlısıyla sağlıkla seni yormadan gelsin oğlusun canım5 cm den yukarı çıkmadı acilmam bir qnda sancı sıklığı azaldı ondan suni sancı verilmeye başlandı. Bu aksam Kıvanç oğlum gelecek isallah. Dua edin bana kızlar hızlı açılsın doğsun oğlum
Ne uyuması dr gitmissindir inşaallah 2 doğum daha hızlı ilerlerŞimdi de uyuyup uyumama da kararsızım ne yapacağım bilmiyorum valla
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunKızlar selam
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle sağlıkla büyüsün kuzucukKızlar selam
Kızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldikorkuyorum
Ooo bugün bebişler arka arkaya geliyorBen o şeye bakmadım bile hemen sigonu çektim ama sonradan peçete ile bakınca kanliydi
Maşallah o zaman bebişeBugün kontrolden geldik bizde. Kızlar önemli bir dipnot düşeyim bilmeyenler için 36.haftadan sonra magnezyumu kesinlikle içmeyecekmişiz doğumu geciktirirniş bende hemen bugün itibari ile bırakıyorum. Bebişin yağı suyu yakıtı iyiymiş şükürNstde sancı da yok günümüzü beklemeye devam yani.
Sağlıkla, bir avazda gelsin inşallah canımKızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldikorkuyorum
Oyy çok şükürKızlar selam
Ayy inşallah bol bol dua edin ne olurOoo bugün bebişler arka arkaya geliyorsağlıkla kucağınıza alın, güzel haberlerinizi bekliyoruz❤
Gözün aydın , Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımKızlar selam
Annesini de kendisini de yormadan gelsin bebişin inşallahGünaydın kızlar,
Ben hala doğum yapamadım
gece suni sanciyi kestiler sabaha kadarda sancı falan olmadı ama bedenim yoruldu artık sanırım sabah tekrar suni sancı başlanacak. Hastanede dün akşam 3 bebek dogdu doğanlar ve yatan bebekler hepsi erkekkız bebek yol bu sene .
Allahim artık doğsun diye dua ediyorum beklemek çok zor. Hepinizden ALLAH razı olsun. Nişanı gelenler kolay güzel doğumlar olsun.
Biraz uzun sürmüş ama prenses gelmiş sonunda31mart gecesi adet sancisiyla uyandım wc ye gittim saat 3 te geri yattığımda birden şu geldi geri wc ye gittiğimde nişanda gelmişti ve sancılar 5 dk 1 di ebemi aradim ssvd olduğu için ve şu geldiği için hastaneye gecin dedi 6.30 hastendeydik ama acilmam 1 cm di ssvd olduğu için hoc bir müdahale yapılmadı dışarıdan 10 gibj pik yapıyordu sancılar ama nst de çıkmıyordu garip bir şekilde akşam 6.30 7 cm açılma oldu ama bebek inmiyordu aşağı ve kombine spinal anestezi ile 20.38 de 3.100 gr 37+6 pembesi bir kiz dogdu şükür cok şükür emiyor normal dogumuda yaşadığımız için aktif bir bebek gece 2 de ilk yuruyusumu yaptim toplamda 3 . Kez kalktim ayağa daha iyi olucam inşallah ... darısı bekleyenlerin başına 1 Nisan da bir ben doğurdum galiba hatda buraya doğurmaya yazacaktım 1 nisana giriş yaptık herkes sıraya girsin diye ama ben kendimi başa yazmışım haberim yokbu arada aktif doğum evresine geçince lansinoh sut sagma makinesinin gogus uyarma modu sancıları düzene sokmaya kullandık baya bir işe yaradı aklınızda olsun
Nadiren muhabbete katılıyorum katıldıgım kişi de sapık mı cktı yani tvbe estKadın da değil o bence. Şikayet ettik neyseki hesabı pasif olmuş şimdi
Gozun aydin tebrik ederim canim. Asya bebegi bizim yerimize de koklaKızlar selam
Senin de hayoirli olsun canim Bebislerimiz nisan ayina hizli bi giris yaptilar31mart gecesi adet sancisiyla uyandım wc ye gittim saat 3 te geri yattığımda birden şu geldi geri wc ye gittiğimde nişanda gelmişti ve sancılar 5 dk 1 di ebemi aradim ssvd olduğu için ve şu geldiği için hastaneye gecin dedi 6.30 hastendeydik ama acilmam 1 cm di ssvd olduğu için hoc bir müdahale yapılmadı dışarıdan 10 gibj pik yapıyordu sancılar ama nst de çıkmıyordu garip bir şekilde akşam 6.30 7 cm açılma oldu ama bebek inmiyordu aşağı ve kombine spinal anestezi ile 20.38 de 3.100 gr 37+6 pembesi bir kiz dogdu şükür cok şükür emiyor normal dogumuda yaşadığımız için aktif bir bebek gece 2 de ilk yuruyusumu yaptim toplamda 3 . Kez kalktim ayağa daha iyi olucam inşallah ... darısı bekleyenlerin başına 1 Nisan da bir ben doğurdum galiba hatda buraya doğurmaya yazacaktım 1 nisana giriş yaptık herkes sıraya girsin diye ama ben kendimi başa yazmışım haberim yokbu arada aktif doğum evresine geçince lansinoh sut sagma makinesinin gogus uyarma modu sancıları düzene sokmaya kullandık baya bir işe yaradı aklınızda olsun
Nazli Kivanc Bey dunden beri aklimdasin girip bakiyorum dogurdum demeni bekliyorum ama yok senin oglan tam koc erkegi inatciGünaydın kızlar,
Ben hala doğum yapamadım
gece suni sanciyi kestiler sabaha kadarda sancı falan olmadı ama bedenim yoruldu artık sanırım sabah tekrar suni sancı başlanacak. Hastanede dün akşam 3 bebek dogdu doğanlar ve yatan bebekler hepsi erkekkız bebek yol bu sene .
Allahim artık doğsun diye dua ediyorum beklemek çok zor. Hepinizden ALLAH razı olsun. Nişanı gelenler kolay güzel doğumlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?