2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun insallahh

Canım çok normal valla benim 3. Doğumum ama ben bile stres oluyorum sağlıkla alalım bebisleri kucagimiza

Gözün aydın artık nisan bebekleri gelmeye başlar sırayla normal dogumu yaşamana da sevindim sağlıkla büyüt kızını

Gunaydin kizlar, hayirli ramazanlar
@pink-jazz insallah bugun saglikli bi sekilde alirsin kucagina canim
@alba2009 hayirli olsun saglikla buyutun insallahh

Bende durumlar hala ayni, 1 saat sonra doktora gidicem bakalim sonuclari ne olacak.
Hayırlı haberler alırsın inşaallah

Kızlar akşamdan beri çok hareketliydi benim kız nişanım geldi korkuyorum

Bende senin gibiyim canim aynı tesadüf tuvalete gittim baktım gelmiş şimdi de ara ara kasıklarda sancı var gelip gidiyor ne yapacağımı şaşırdım
Hayırlısıyla kolay ve cabuk doğumunuz olur insAllah kızlar ne zamandan bugünleri bekliyoruz sağlıkla gelsinler minikler

Gözün aydın canım bol bol kokla op kızını bol sütlü günleriniz olsun insAllah

Sizi yormadan gelir insAllah minik cnm bu vakitten sonra kolay bir doğum olur insAllah senin için sağlıkla gelsin bebisin cnm

Maşallah prensese canım bol bol op kokla yerimizeşaka oldu gerçek cnm bende 1 nisan da şaka yapmaya korkuyorum ya yaptığım şaka gerçek olursa diye o yüzden hiç yapmam 1 nisanda saka

Ya koçlar inatcimi oluyo aman Allahimhiç sevmem inatçı insanları ikizlerimden biri çok inat sürekli tartışma halinde oluyoruz yaaa

Evet inatci olurlarmis Ama benim tanidigim koclar ailelerine cok duskunler, umarim bizimkilerde oyle olurlar
Amin cnm insAllahbenim erkek kardeşim koç inatçılığı yoktur ama aileye düşkündür benim ikizler ve ben yay bir kızımda oğlak

Ayy inşallah canım ya kaç gündür hatta iki haftadir cook stres yaptım geceleri uyuyamadım inşallah doğar Allah'ın izni ile bu mübarek Ramazan'ın yüzünü hurmetine
Amin cnm sağlıkla ve insAllah kolayca dogarbenimde 9 günüm var ama dayanamıyorum artık ya ayağa kalktıgımda sanki karnım aşağıya düşecek gibi hissediyorum 3 haftadır da hiç uyuyamiyorum

Amin cnm sağlıkla ve insAllah kolayca dogarbenimde 9 günüm var ama dayanamıyorum artık ya ayağa kalktıgımda sanki karnım aşağıya düşecek gibi hissediyorum 3 haftadır da hiç uyuyamiyorum
Ben de bugün 40 olduk gün kalmadı. Ayakaya kalkınca ben sanki geriye düşecekmisim gibi oluyor bakalım inşallah gece ye falan dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…