2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de bugün 40 olduk gün kalmadı. Ayakaya kalkınca ben sanki geriye düşecekmisim gibi oluyor bakalım inşallah gece ye falan dogar
Sen günleri bitirmişsin cnm insAllah seni yormadan bugün sağlıkla doğar bebiş cnm ben 36+ da boyleysem seni düşünemiyorum valla

Kizlar ramazan nasil gecuyo ilk defa gun icinde 1 saat uyudum ya vucudum dinlenmis gibi hissettim

Ben de bugün 40 olduk gün kalmadı. Ayakaya kalkınca ben sanki geriye düşecekmisim gibi oluyor bakalım inşallah gece ye falan dogar
Ya kıyamam 36+4 deyim ayaga kalkmak yürümek falan hep eziyet 40. Haftayi hayal edemiyorum canim Allah yardımcın olsun

Malesef hala doğum yapamadım
Oğlum aşağı inmişti bugün çıktı yukarı açılma 7. Buçuk cm olarak kaldı. Yarına kadar hastanede yatmaya devam. Yarına kadar açılmazsa içmezsem sezeryana dönecek sanırım çok yoruldum. Ağrı hissetmiyorum ama yapacak başka birsey yol diyorlar kafam bulandı.

Canim dualarim seninle insallah normal yoldan gelir bir an once annecigini daha fazla yormadan gelmezse de sezeryan olsun yeterki ikiniz de sağlıklı olun üzme kendini

Cnm insikak suresinin birinci ayetini okusunlar sana. Hatta yazıp karnına koysunlar. Secde pozisyonunda durmakta etkili.

Ya kıyamam 36+4 deyim ayaga kalkmak yürümek falan hep eziyet 40. Haftayi hayal edemiyorum canim Allah yardımcın olsun
Al bendende o kadar cnm valla Allah 40. Haftada olanların yardımcısı olsun benimki 2. Sezeryan diye 38 de alınacak o yüzden rahatım.biraz

Allah yardımcın olsun canım ama bazen doğumda öyle olabiliyormuş bebek aşağıdayım yukarıya çıkabiliyormuş veya ters dönebiliyormuş niye bugün sezeryan düşünmüyorsunuz cnm sende takat kalmadi

Kızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah, bol sütün olsn bebeğin de severek emsin.

Yaa bu koç burçları çok sürprizli çıktı. Dün aklımdan geçmiştin erken doğum riski olanlar olarak sona kalıcaz herhalde diye içimden geçirmiştim gözün aydın sağlıkla kucağına almışsın ne guzel

Çınarımız hoşgeldi sefalar getirdi Ne yollardan geçtin riskli haftaları arkada bıraktın, oğluşuna kavuştun canımm.. Allah sizi hiç ayırmasın , sağlıklı uzun ömrünüz olsun gözünüz aydın

Kızlar ben şu an hastanedeyim ama inanır mısınız doktora doktor demeye sahit ister insanı sinir ediyorlar

Inanmanin pea etmemenin en buyuk ornegisiniz canim. Gozun aydin, hos geldi Cinar Bey. Allah bi omur boyu sizi ayirmasin.

Al bendende o kadar cnm valla Allah 40. Haftada olanların yardımcısı olsun benimki 2. Sezeryan diye 38 de alınacak o yüzden rahatım.biraz
Benim de carsamba randevum var çatı muayenesi, iri bebek mevzusu falan sanırım her şey netliğe kavuşacak bakalım normal doğum yapabilecek miyim meraktayım.
Hoş geldin Çınar! Çok kere yüreğimizi hoplattın ama tam zamanında misler gibi geldin. Adınla yaşa

Ay çıldırıyorum halden anlamayan insanlara hangi meslekten olursa olsun nst normal gelir de kendi doktoruna kadar bekleyebilirsin umarım

Dogumdan sonra bir turlu gaz cikartamadim. Yurumem filan rahatti sık sık kalktım yürüdüm. Kayısı kayısı suyu ne varsa içtim yemekte yiyemedim gaz cıkarmadığım icin. Artık cigerlerim sırtım omuzum filan ağrımaya başlayınca lavman verdiler. Onuda yeni ögrendim gazı çıkartamadığımdan olmuş ağrılar. Ondan sonra rahatladım cok sükür.
Bu sabah evimize geldik. dikiş ağrılarım var ama dayanılmayacak kadar degıl. Ben gaz cıkarabilmek adına ağrılarım yokken cok hareketler yaptım. Aman siz yapmayın sonrasinda agrılar baslayınca pisman oldum. Bir lavma yetermis halbuki

Yaaa maşallah çok sevindim Minnoş yeterince dayandı annesi demek ki artık kavuşmak istedi. Sağlıkla büyüsün bir an önce ikinizde toparlanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…