- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Sen günleri bitirmişsin cnmBen de bugün 40 olduk gün kalmadı. Ayakaya kalkınca ben sanki geriye düşecekmisim gibi oluyorbakalım inşallah gece ye falan dogar
Ya kıyamam 36+4 deyim ayaga kalkmak yürümek falan hep eziyet 40. Haftayi hayal edemiyorum canim Allah yardımcın olsunBen de bugün 40 olduk gün kalmadı. Ayakaya kalkınca ben sanki geriye düşecekmisim gibi oluyorbakalım inşallah gece ye falan dogar
Canim dualarim seninle insallah normal yoldan gelir bir an once annecigini daha fazla yormadan gelmezse de sezeryan olsun yeterki ikiniz de sağlıklı olun üzme kendiniMalesef hala doğum yapamadım
Oğlum aşağı inmişti bugün çıktı yukarı açılma 7. Buçuk cm olarak kaldı. Yarına kadar hastanede yatmaya devam. Yarına kadar açılmazsa içmezsem sezeryana dönecek sanırımçok yoruldum. Ağrı hissetmiyorum ama yapacak başka birsey yol diyorlar kafam bulandı.
Cnm insikak suresinin birinci ayetini okusunlar sana. Hatta yazıp karnına koysunlar. Secde pozisyonunda durmakta etkili.Malesef hala doğum yapamadım
Oğlum aşağı inmişti bugün çıktı yukarı açılma 7. Buçuk cm olarak kaldı. Yarına kadar hastanede yatmaya devam. Yarına kadar açılmazsa içmezsem sezeryana dönecek sanırımçok yoruldum. Ağrı hissetmiyorum ama yapacak başka birsey yol diyorlar kafam bulandı.
Al bendende o kadar cnm valla Allah 40. Haftada olanların yardımcısı olsun benimki 2. Sezeryan diye 38 de alınacak o yüzden rahatım.birazYa kıyamam 36+4 deyim ayaga kalkmak yürümek falan hep eziyet 40. Haftayi hayal edemiyorum canim Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım ama bazen doğumda öyle olabiliyormuş bebek aşağıdayım yukarıya çıkabiliyormuş veya ters dönebiliyormuş niye bugün sezeryan düşünmüyorsunuz cnm sende takat kalmadiMalesef hala doğum yapamadım
Canım gözün aydınKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
YaaKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
Çınarımız hoşgeldi sefalar getirdiKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Neden cnm noldu .Kızlar ben şu an hastanedeyim ama inanır mısınız doktora doktor demeye sahit ister insanı sinir ediyorlar
Inanmanin pea etmemenin en buyuk ornegisiniz canim. Gozun aydin, hos geldi Cinar Bey. Allah bi omur boyu sizi ayirmasin.Kızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Ya sarhoş gibi ben ona bakıyorum o bana anlatıyorum derdimi kadın açılma var mı yok mu diye bakmıyor bile ultrason ile baktı nst ye yolladı inşallah sancı falan yoktur ve ben kendi doktoruma gorunurum pazartesi günüNeden cnm noldu .
Benim de carsamba randevum var çatı muayenesi, iri bebek mevzusu falan sanırım her şey netliğe kavuşacak bakalım normal doğum yapabilecek miyim meraktayım.Al bendende o kadar cnm valla Allah 40. Haftada olanların yardımcısı olsun benimki 2. Sezeryan diye 38 de alınacak o yüzden rahatım.biraz
Hoş geldin Çınar! Çok kere yüreğimizi hoplattın ama tam zamanında misler gibi geldin. Adınla yaşaKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Ay çıldırıyorum halden anlamayan insanlara hangi meslekten olursa olsunYa sarhoş gibi ben ona bakıyorum o bana anlatıyorum derdimi kadın açılma var mı yok mu diye bakmıyor bile ultrason ile baktı nst ye yolladı inşallah sancı falan yoktur ve ben kendi doktoruma gorunurum pazartesi günü
Yaaa maşallah çok sevindimKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?