Bu eş için sabretmek kısmı bu süreçte geçerli değil ama. Yani kalp kır demiyorum ama boşuna sen geriliyosun. Senin önce kendini sonra bebeğini düşünmen lazım, sen iyi hissedeceksin ki bebeğine de güzel bakasın. Biraz iş yaptır sen onlara, evi kırklattır gerekirse. Muhtemelen kaçarlarArtık ramak kaldı patlayacağım ama eşim için sabır diyorum.
Annem geliyor ya derdi o bir de görsen sanki o doğurmuş.
Sürekli ayağına terlik giy, sırtına yelek giy evin içi suan 32 derece artık kavruluyoruz
Her şeyi geç ben kimseyi istemiyorum annem kalıyor ama iş yapıyor diğerleri anca keyif peşinde
Bu eş için sabretmek kısmı bu süreçte geçerli değil ama. Yani kalp kır demiyorum ama boşuna sen geriliyosun. Senin önce kendini sonra bebeğini düşünmen lazım, sen iyi hissedeceksin ki bebeğine de güzel bakasın. Biraz iş yaptır sen onlara, evi kırklattır gerekirse. Muhtemelen kaçarlar
Evet canım 3.olucak. Dediğin gibi çömelmek sıkıntı değilde ordan kalkmak işte ıhlaya tıslaya kalkıyorumSenin ilk değildi diye hatırlıyorum? Activating labor egzersizleri var başladın mı onlara? Yarın randevum var ondan sonra başlamayı düşünüyorum ben, erken mi bilemedim. dün iki çöktüm kalktım ama pek yapamadım. Yer çekimi çok güzel inerken sıkıntı yok ama kalkarken zor oluyor
Benim bebeğimde de sarılık var. Dün kandan ölctuler 11 cikti. Persembe tekrar bakilcak. Cok uyuyor aciktigi zaman emerken cok cabuk yorulup uyuyor hep uyandirmaya calisiyorum. Sizinkide bi kadar uyuyor mu. Iyi emmedigi icin memeler doluyo sağmak zorunda kaldim bi kac defa.kilo alimi iyi onda sıkıntı yok aslında ama ben zorladığım icin yoksa uyur giderÇok şükür sarılık azalmış ışıkla kulaktan bakıldı biri 7 biri 10 çıktı doktor kan almaya gerek yok dedi, kiloda almış 3 gün önce vermişti 3535 dogdu 5. Gün 3350çıktı sarılık 12,8di, bugün 8.gün 3650 çıktı
Doktora her memede büyüğünü yapıyor Agzından gaz cıkarmıyor dedim iyi çok güzel sarılıgı öyle atıyor dedi. Poposu pişik oldu ama bugün zeytin yag krem basladım erkeklerde takım takla at cokmuş temizlemesi zor bide her memede yapıyorgece alt açmıyorum ama sanırım acıcam yoksa canı acıcak
Bi sorun olmazsa 45.gün kalça utrasonuna cagırdı, 1aylıkta saglık ocagına gidilecek ası ve kilo boy için
O emzirirken gelip bakılması benide çok darlıyodu öncekinden bilirim.. niye bilmiyorum ama sinirimi bozuyodu , o sebeble ikincide kimseyi istemedim eşimden başka o ilk hafta özellikle. Çünkü hassas oluyor insan , aç kalmadık herşey halloluyor bi şekilde enazından kafanda rahat oluyor bence.Bende çekiyorum dikişlerden
Aslında dışarıdan bakınca az şişlik var ama içerisinde sanki bıçak saplanıyor gibi acı yapıyor.
Bende hiç yatamadım tabi onun da etkisi var ama hala düzelemedim.
Annem Bende kalıyor doğumdan beri kv de nispet olsun diye kalıyor anneme gram yardımı yok.
Anca yesin içsin yatsın kalksın gelsin benim mememe göz diksin, sürekli sorsun emiyor mu diye.
Sinirden çatlayacağım cidden evden kovmamak için resmen direniyorum.
O gitti görümce geldi kalmaya.
Benim evimde oda yok 1 oda var orası da hem salon hem de annem yatıyor.
Bunlar gelseler yatacak yer yok var ya inanın hasta olacağım artık.
Bebeğimin gram eziyeti yok ama bu gelen giden davası beni daha çok yordu.
Bugün de annem temizlik yapacaktı teyzem geldi gitti, yine görümce geldi
Dinlenemiyorum gerçekten herkes evine gitsin istiyorum
İşte belki kaçar diye demiştim ama sen daha iyi tanırsın tabi bacımKadın kendi evinde yapmıyor benim evimde mi yapacak
Gelmese keşke ben ondan iş bile istemiyorum
İşte belki kaçar diye demiştim ama sen daha iyi tanırsın tabi bacımBir an önce kurtulursun inşallah
O emzirirken gelip bakılması benide çok darlıyodu öncekinden bilirim.. niye bilmiyorum ama sinirimi bozuyodu , o sebeble ikincide kimseyi istemedim eşimden başka o ilk hafta özellikle. Çünkü hassas oluyor insan , aç kalmadık herşey halloluyor bi şekilde enazından kafanda rahat oluyor bence.
Yaa kıyamam ben sana , neler yaşıyorsun böyleHastane de doguracagim diye bekledi başımı eve gelince de emziriyorum diye.
Kalkıp yatak odama gidiyorum kapımı çalmadan odaya giriyor öldüreceğim.
Sırf eşim için dayanmaya çalışıyorum ama sabrım taşmak üzere gerçekten
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar sabah 12 de doğum yaptım 3 saate yakın sürdü oğlum 3 kilo doğdu 3 200 çıkıyordu ultrasonda dren takılı sonda yeni çıktı rahat edemiyorum ssezaryeim zor geçti ama 4 olduğu için normal
Yaa kıyamam ben sana , neler yaşıyorsun böyleBu kaynana-görümce milleti niye böyle düşüncesiz akıl alır gibi değil. Biz mi acaba bu kadar özgüven sahibi yaptık sessiz kalarak bilmiyorum. Gösterdiğimiz saygıyı çok yanlış anladılar heralde ..
Off seni okurken içim daraldı çünkü doğurduğumda basıma aynısının geleceğini biliyorum. Benim annemler sehir dışında kayınvalidemle iki sokak arayla oturuyoruz. 7 ay kustum bir tabak corba yapip getirmedi. Annem bana bakmaya geldiğinde ise bizden çıkmayıp annemin yaptığı yemekleri tatlıları her akşam yiyip oturmaya geldi. Ne zaman annem gitti puff o da kayboldu. Torununa henüz bir çorap bile almadı. Sorsan çok heyecanla bekliyor içi içine sığmıyormuş. Şimdi doğumumda annem gelecek en az kırkım çıkana kadar kalacak o da firsat bilip her gün bana taşınacak ve hic bir şey yapmayacak. Şimdiden sinir basıyor. Sen resmen benim yaşayacaklarımı önden yaşıyorsunHastane de doguracagim diye bekledi başımı eve gelince de emziriyorum diye.
Kalkıp yatak odama gidiyorum kapımı çalmadan odaya giriyor öldüreceğim.
Sırf eşim için dayanmaya çalışıyorum ama sabrım taşmak üzere gerçekten
Off seni okurken içim daraldı çünkü doğurduğumda basıma aynısının geleceğini biliyorum. Benim annemler sehir dışında kayınvalidemle iki sokak arayla oturuyoruz. 7 ay kustum bir tabak corba yapip getirmedi. Annem bana bakmaya geldiğinde ise bizden çıkmayıp annemin yaptığı yemekleri tatlıları her akşam yiyip oturmaya geldi. Ne zaman annem gitti puff o da kayboldu. Torununa henüz bir çorap bile almadı. Sorsan çok heyecanla bekliyor içi içine sığmıyormuş. Şimdi doğumumda annem gelecek en az kırkım çıkana kadar kalacak o da firsat bilip her gün bana taşınacak ve hic bir şey yapmayacak. Şimdiden sinir basıyor. Sen resmen benim yaşayacaklarımı önden yaşıyorsun
Aslinda her belirti var :) insallah zorlamadan gelir bebisinGünaydın herkeseİshal, çok agır olmayan adet sancıları we gcmeyen bel kalca kemik agrısı.. Yetmez mi dogurmak ıcın? biri beni kandrsn da buqn dogurursn falan desin zira hala dogurmadn mı içinde mi büyütcn sözlerinden skldım
Yaa ilk gibi yazmışsın da o yüzden dedim. Hepsi ayrı heyecan ayrı macera demek kiEvet canım 3.olucak. Dediğin gibi çömelmek sıkıntı değilde ordan kalkmak işte ıhlaya tıslaya kalkıyorumÇömelmişken bi hapşursam allah korusun herşey yerlere saçılabilir
Kapıyı açmayınYarın gelecekmiş dedi eşim şimdiden modum düştü
Anladım ama tehlikeleri de var göze almak lazım demekki. Siz normal doğumu bildiğiniz için bişey diyemem. Bende normal doğum yapmayı çok istemiştim. Sizin sezeryan dikişleriniz 1 ay sonra hergün hala sızlıyor muydu yürümekte zorlanıyor muydunuz? Kanamanız var mıydı? Okadar kötüyüm ki 25 26. Günüm yoluma yürüyemiyorum bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorumCanim ilki normal dogumdu sancilar tam rezillik dayanilmazdi arti dikis de atildi bana normal dogum Bence herkesin haric degil inan psikolojik olarak da insan mahvoluo o yuzden ikinci hamileligimde tekrar Normal dogum asla olmak istemiyorum aklin olan da bos yere eziyet cekip normal yapmayin cevremde ilk dogumunu normal yapip ikinci sezeryan yapanlar cok memnun ne kadar agrirsa agrisin sezeryan dikis yerleri o Normal dogum sancisi yaninda bi de alttan atilan dikis yaninda hic diyorlar acikcasi Benimde gozum tekrar normal dogumu kesmiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?