2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bağırsaklarım rahat değil sürekli kabızım. Dikişimin üstü şişmişti doktor ödem bu bazen oluyor normal dedi. Doktora gittiğimde bu kadar yanma ağrı vs yoktu. Doktordan geldiğim gün mide bulantısı kabızlık yaşadım ondan sonra böyle oldum. Şuanda ödem dediği yer ağrıyor karnım ağrıyor elleyince bile acıyor. Yürürken zorlanıyorum. Dikişimde akıntı yok. Yanma var, kızarıklık zaten dikiş atıldığı günden beri var. Doktoruma yeniden gitmek için ulaşamadım. Randevuyu ta Mayıs ortasına veriyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yani ben geç iyileşiyorsam bunu bilir beklerim. Bi aksilik olması yada tehlikeli bişey olması düşüncesi beni korkutuyor. İç dikişlerim mi zarar gördü acaba diye düşünmekten, enfeksiyon mu acaba diye düşünmekten, artık bunları düşünmekten sütüm gidecek diye korkuyorum.

Cnm enfeksiyon falan kapmış olmasın yada dikişlerde bir sıkıntı falan olmasın gorundunmu doktoruna
Randevu bulamadım. Başka doktorda kendi doktorunuzun bakması gerek diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Enfeksiyon akıntısı vs yok. Sadece yanma ve ağrı yaşıyorum. Dikişimin üstü şişmişti orayada ödem demişti

Cnm benim gorumceminkide öyle olmuştu ödem zehirlenmesi dediler hep dikişlerinin etrafında kılcal damar gibi kanlar patlamıştı cnm dikkat et kendini çokmu zorladın acaba

Maşallah cnm cabuk toparlamışsın benimde 2.Sezeryan olacak bu insAllah bende bunda cabuk toparlanirimbaya kilo vermişsin kısa sürede masallahayy bende göğüs ağrısından korkuyorum ya

Madem yardımları olmayacak niye gelip yanında kaliyorlarki düşüncesiz insanlar işte cnm sen yinede canını sokmamaya çalış bebisin için cnm bir haftaya toparlanirsin insAllah da herkes evine gider cnm o yüzden sen kendine iyi bak çabucak toparlan

Kızlar sabah 12 de doğum yaptım 3 saate yakın sürdü oğlum 3 kilo doğdu 3 200 çıkıyordu ultrasonda dren takılı sonda yeni çıktı rahat edemiyorum ssezaryeim zor geçti ama 4 olduğu için normal
Gözün aydın cnm maşallah paşaya kilosu iyi insAllah cabuk toparlanirsin cnm

Evet o kadar gereksiz ki gelmesi Bir işe yaramıyor ama annem burda diye ısrarla gelmesi.
Bana sürekli müdahale etmesi artık çok fazla şey var da uzatmak istemiyorum ama artık bitti
Allah yardımcınız olsun kızlar gerçekten çok zor hır durumben doğum yaptigimda benim kv de gelecek ama Allah var her işimi yapar bana iyi bakar annemde gündüz gelir akşam gider zaten ikiside bacılar çok şükür bir sıkıntım yok o konuda kv demin gelmesini ben istiyorum valla ondan her zaman raziyim başkaları maydanoz olmasınlar yeter

kv yi istemiyorum

Bu kadar mı aynı olur Özellikle kapımı kapatırdım yatak odasına hapsetmiştim zaten kendimi direk girerdi dediğin gibi izliyo neyi izliyosa, emiyomu bide sütü var dimi diyodu Emdiğine göre vardır diyodum ben konuşasım gelmiyodu , o günlere gittim kaç sene geçmiş halen sinir ioluyorum ya

Ben ağzımı bile bozdum artık ona bile yarabbi şükür dedi

Gerçekten çok sıkıntılıyım ama saka falan yapıyorum keşke komik olsa.
Kv deyi görmeyi bırak sesine tahammülüm yok.
Resmen lohusa psikolojim bu oldu
Ben senin yazışından bile hissediyorum gerginliğini eşinle uygun bi dille konuşman lazım bu durumu. Söyle yani başımın üstünde yerleri var ama şu dönemde kalabalık olması sürekli sütün var mı emiyo mu konuşmaları beni çok geriyor. Baş ağrısı yaşıyorum çocukla ilgilenemiyorum vs diye anlat. Bir süre ara versinler toparlanalım en azından de.

Oda farkında işte oda çok sıkıldı ama süreç geçici diye bir şey demek istemiyor.
Birde annesi sonucunda
Ama konuşacağım çok gerildim çünkü kadının sesini adını duymak istemiyorum

Her ikisinde de riskleri var cnm evet bende dikişlerden çok çektim normal doğum olmasınarwğmen artı o doğum psikolojisini bi süre atlaramadım o yüzden bu doğumda spinal sezeryan istiyorum tekrar göze alamıyorum o sancıları vs.Sezeryan dikişleri çabuk iyileşmesi için yürümek şart sürekli yoksa iç dikişler yapışınca kötü oluyor önemli olan sık sık az da olsa yürümek birde dikişlerin bakımı da önemli enfeksiyon kapmaması açısından cnm çok geçmiş olsun doktora mutlaka görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…