2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gitti gene gelirim dedi
Ayyy valla zor cnm seni anliyirum ama C celiklady dedigi gibi esinle konus cnm bu donemde hamilelikteki gibi hassas oluyoruz ve biz stres sıkıntı yapinca bizim o stresli sağlıksız sütümüzü bebekler iciyo onlarda huzursuz oluyo cnm

Kötü bir şey demek istemiyorum mübarek gün ama Allah herkesin ayağına dolandirsin

Oda farkında işte oda çok sıkıldı ama süreç geçici diye bir şey demek istemiyor.
Birde annesi sonucunda
Ama konuşacağım çok gerildim çünkü kadının sesini adını duymak istemiyorum
Süre olarak geçici gelebilir ama en hassas dönem şuan. İnşallah eşin biraz olsun anlar da yardımcı olur bu konuda

Merhaba kızlaaaar .. bende dr kontrolünden geliyorum sezeryan tarihim yenilendi 11 nisana çekildi .. her duyan çok heyecanlandı ama ben bi garibim ..
Hayirlisi olsun hersey cok guzel olacak. Ozel degilse neden once cekildi ? Ben de bu cuma gidecegim tam 38 oluyorum insallah benimkininde biraz once ceker diye dua ediyorum

Bende şimdi gidiyorum gece baya çıkacak sandım şimdi ağrılarım var zaten kontrol vardı. Su azalması olduğu için gidiyorum yoksa sancıları evde cekmek daha mantıklı .
Hadi hayırlısıyla güzel haberler ver cnm insAllah

Merhaba kızlaaaar .. bende dr kontrolünden geliyorum sezeryan tarihim yenilendi 11 nisana çekildi .. her duyan çok heyecanlandı ama ben bi garibim ..
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim aynı gün doğum yapıcaz desene

Hayirlisi olsun hersey cok guzel olacak. Ozel degilse neden once cekildi ? Ben de bu cuma gidecegim tam 38 oluyorum insallah benimkininde biraz once ceker diye dua ediyorum
Bizim oğlanın kilosu düşük , kilo alıyor ama normalden düşük çıkıyor , ve kafasını aşağıya tam indirmiş geçen hafta doktor beni uyardı 2 hafta daha tut dikkat et diye .. 3 gündür sancım var ara ve bebek aşağıda müthiş baskı yapıyor .. Sga ( small gest. Age ) olduğu için alalım dedi.. ben boş boş baktım eşimin eli ayağına dolaştı :))

Kızlar sabah 12 de doğum yaptım 3 saate yakın sürdü oğlum 3 kilo doğdu 3 200 çıkıyordu ultrasonda dren takılı sonda yeni çıktı rahat edemiyorum ssezaryeim zor geçti ama 4 olduğu için normal
Öncelikle gözün aydın canım. Ama 3 saat sezeryanı ilk kez duyuyorum 3 saat sezeryan mı olur böbrek nakli gibiBi sıkıntımı yaşandı ki acaba? Dren neden taktılar hadi sonda ok'de.

Ayyy allah yardımcın olsun .. ben sinir oldum burda .. azıcık anlayış ya bebek için susar istenmediğini anlar .. neyin inadı bu ? Sen sakin ol görmezden gel , gerekirse konuşma ..

Geçen aldım kızımı yatak odasına gittim geldim oraya kapıyı çalmadan girdi emiyor mu diyor.
Kaçamıyorum evde başka odam da yok

Haftan iyi zaten 38+ oluyosun o zamana kadar. Kilo konusunda huzursuz olma onemli olan saglikli olmasi. Bu surecte bol bol dinlen isi gucu bosver annen de geliyormus o elinden geldigince yapar. Sen dinlen beslenmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…