En başta çok takılmıştım kiloya ama demek ki ben bu kadar yapabiliyorum dedim saldımHaftan iyi zaten 38+ oluyosun o zamana kadar. Kilo konusunda huzursuz olma onemli olan saglikli olmasi. Bu surecte bol bol dinlen isi gucu bosver annen de geliyormus o elinden geldigince yapar. Sen dinlen beslenmene dikkat et
Bence baska bir doktora daha gorun derim, çünkü doktor mutlaka yanma kızarıklık akinti vs olursa gelin diyor. Enfeksiyon olma riski var. Kabizlik icinde ilac istersin doktordan rahatlarsın. Bu kadar uzun surmemesi gerekirdi çünküBağırsaklarım rahat değil sürekli kabızım. Dikişimin üstü şişmişti doktor ödem bu bazen oluyor normal dedi. Doktora gittiğimde bu kadar yanma ağrı vs yoktu. Doktordan geldiğim gün mide bulantısı kabızlık yaşadım ondan sonra böyle oldum. Şuanda ödem dediği yer ağrıyor karnım ağrıyor elleyince bile acıyor. Yürürken zorlanıyorum. Dikişimde akıntı yok. Yanma var, kızarıklık zaten dikiş atıldığı günden beri var. Doktoruma yeniden gitmek için ulaşamadım. Randevuyu ta Mayıs ortasına veriyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yani ben geç iyileşiyorsam bunu bilir beklerim. Bi aksilik olması yada tehlikeli bişey olması düşüncesi beni korkutuyor. İç dikişlerim mi zarar gördü acaba diye düşünmekten, enfeksiyon mu acaba diye düşünmekten, artık bunları düşünmekten sütüm gidecek diye korkuyorum.
Olabilir, doktor zaten pandemi zamani daha bile erken cikarttiklarimiz oldu dedi. Suan pek uzatmiyorlar o yuzdenYaa bende hep 2 gece kaldım . Bundada öyle dedi zaten doğum yatış vs işlemleri için görüştüğümde. Demek hastaneden farkediyor
Allah sağlıkla kavuştursunKızlar 3 cm açılmam varmış zaten adet sancısı gibi başlamıştı yatisim yapıldı dua istiyorum
Evt insan nasil bir duygu icinde olacağını sasiriyorMerhaba kızlaaaar .. bende dr kontrolünden geliyorum sezeryan tarihim yenilendi 11 nisana çekildi .. her duyan çok heyecanlandı ama ben bi garibim ..
Saglikla kolaylikla gelsin bebisKızlar 3 cm açılmam varmış zaten adet sancısı gibi başlamıştı yatisim yapıldı dua istiyorum
Her bebegin potansiyel bi kilosu var, sagliklari yerinde oldugu muddetce takilmaya gerek yok salalim gitsin :)En başta çok takılmıştım kiloya ama demek ki ben bu kadar yapabiliyorum dedim saldım
Herkes kv den çeker ben annemden :))) temizliğe gelen yardımcım var o halleder ..
Bende geldim şimdi nst deyim bakalım ne olacakBende şimdi gidiyorum gece baya çıkacak sandım şimdi ağrılarım var zaten kontrol vardı. Su azalması olduğu için gidiyorum yoksa sancıları evde cekmek daha mantıklı .
Rabbim kolay bir doğumla sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallahKızlar 3 cm açılmam varmış zaten adet sancısı gibi başlamıştı yatisim yapıldı dua istiyorum
Ben ilk bir hafta kimseyi kabul etmiyorum kafam rahat oluyor, öncekinde de öyle yaptım çok rahattım tavsiye ederimEn başta çok takılmıştım kiloya ama demek ki ben bu kadar yapabiliyorum dedim saldım
Herkes kv den çeker ben annemden :))) temizliğe gelen yardımcım var o halleder ..
Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim. Anne diye birşey de denemiyor, bir yolunu bulursunuz umarımO zaten çok yardımcı inan elinden geleni de yapıyor ama kv deyi bir tanısan
İç dikişler nereye denk geliyor? Yapışması durumunda ne oluyor ? Ben yürüyemedim çok o yüzden mi acaba?Her ikisinde de riskleri var cnm evet bende dikişlerden çok çektim normal doğum olmasınarwğmen artı o doğum psikolojisini bi süre atlaramadım o yüzden bu doğumda spinal sezeryan istiyorum tekrar göze alamıyorum o sancıları vs.Sezeryan dikişleri çabuk iyileşmesi için yürümek şart sürekli yoksa iç dikişler yapışınca kötü oluyor önemli olan sık sık az da olsa yürümek birde dikişlerin bakımı da önemli enfeksiyon kapmaması açısından cnm çok geçmiş olsun doktora mutlaka görünün
Ne gşbş bir tedavi uyguladılar görümcene? Bende kanlanma vs yok. Sadece dikişlerşm ağrıyor karnım acıyor. Dikişimin üst kısmında şişlik var ama bu ödem dedi doktor.Cnm benim gorumceminkide öyle olmuştu ödem zehirlenmesi dediler hep dikişlerinin etrafında kılcal damar gibi kanlar patlamıştı cnm dikkat et kendini çokmu zorladın acaba
Doç dr girdi sezaryenime riskli gruptaydim ben ondan uzun sürdü tüp bağlattım süresini bilmiyorum onun da 3 cocuktata 3 saate yakındı emaliyatim zorda kalmadıkça sezaryen olmayınÖncelikle gözün aydın canım. Ama 3 saat sezeryanı ilk kez duyuyorum 3 saat sezeryan mı olur böbrek nakli gibiBi sıkıntımı yaşandı ki acaba? Dren neden taktılar hadi sonda ok'de.
Benim de birikmişligim çok. Sus sus içimize atıyoruz sonra böyle hassas dönemlerde cekilmez oluyor iste Allah sabir versinEvet o kadar gereksiz ki gelmesi Bir işe yaramıyor ama annem burda diye ısrarla gelmesi.
Bana sürekli müdahale etmesi artık çok fazla şey var da uzatmak istemiyorum ama artık bitti
Valla öyle varlıkları sinir ediyor ancak insanı başka işe yaramıyor.Allah yardımcınız olsun kızlar gerçekten çok zor hır durumben doğum yaptigimda benim kv de gelecek ama Allah var her işimi yapar bana iyi bakar annemde gündüz gelir akşam gider zaten ikiside bacılar çok şükür bir sıkıntım yok o konuda kv demin gelmesini ben istiyorum valla ondan her zaman raziyim başkaları maydanoz olmasınlar yeter
Benim de birikmişligim çok. Sus sus içimize atıyoruz sonra böyle hassas dönemlerde cekilmez oluyor iste Allah sabir versin
Valla öyle varlıkları sinir ediyor ancak insanı başka işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?