2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Haftan iyi zaten 38+ oluyosun o zamana kadar. Kilo konusunda huzursuz olma onemli olan saglikli olmasi. Bu surecte bol bol dinlen isi gucu bosver annen de geliyormus o elinden geldigince yapar. Sen dinlen beslenmene dikkat et
En başta çok takılmıştım kiloya ama demek ki ben bu kadar yapabiliyorum dedim saldım
Herkes kv den çeker ben annemden :))) temizliğe gelen yardımcım var o halleder ..

Bence baska bir doktora daha gorun derim, çünkü doktor mutlaka yanma kızarıklık akinti vs olursa gelin diyor. Enfeksiyon olma riski var. Kabizlik icinde ilac istersin doktordan rahatlarsın. Bu kadar uzun surmemesi gerekirdi çünkü

En başta çok takılmıştım kiloya ama demek ki ben bu kadar yapabiliyorum dedim saldım
Herkes kv den çeker ben annemden :))) temizliğe gelen yardımcım var o halleder ..
Her bebegin potansiyel bi kilosu var, sagliklari yerinde oldugu muddetce takilmaya gerek yok salalim gitsin :)
Benim annem hasta, yatalak degil eli ayagi sukur tutuyor ama yine de bi beklentim yok. Evlenirken de herseyimi kendim yaptim. O yuzden annesi yardimci olanlari gorunce cok ozeniyorum. Annemle ne zaman konussam soyle hastayim boyle yorgunum diyip duruyor. Esim ve ben dogumdan biraz once gelsin haftasonu gezdiririz degisiklik olur dedik. Gezmeye gelince dinc masallah :) Neyse canlari sagolsun da :)

Ben ilk bir hafta kimseyi kabul etmiyorum kafam rahat oluyor, öncekinde de öyle yaptım çok rahattım tavsiye ederim tabi uzaktan gelcekler için belki ayarlamak zor ama bilemiyorum tercih meselesi yinede.

Süt masaji

İç dikişler nereye denk geliyor? Yapışması durumunda ne oluyor ? Ben yürüyemedim çok o yüzden mi acaba?

Cnm benim gorumceminkide öyle olmuştu ödem zehirlenmesi dediler hep dikişlerinin etrafında kılcal damar gibi kanlar patlamıştı cnm dikkat et kendini çokmu zorladın acaba
Ne gşbş bir tedavi uyguladılar görümcene? Bende kanlanma vs yok. Sadece dikişlerşm ağrıyor karnım acıyor. Dikişimin üst kısmında şişlik var ama bu ödem dedi doktor.

Öncelikle gözün aydın canım. Ama 3 saat sezeryanı ilk kez duyuyorum 3 saat sezeryan mı olur böbrek nakli gibiBi sıkıntımı yaşandı ki acaba? Dren neden taktılar hadi sonda ok'de.
Doç dr girdi sezaryenime riskli gruptaydim ben ondan uzun sürdü tüp bağlattım süresini bilmiyorum onun da 3 cocuktata 3 saate yakındı emaliyatim zorda kalmadıkça sezaryen olmayın

Merhaba canım kızlar öncelikle doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı hayırlı evlat olarak büyütsün. Sıkıntıda olanlara rabbim gönül ferahlığı versin fesatçıların şerrinden de korusun. Bugün kontrol vardı bizimde bizim oğlan minnak olcakmış öyle dedi doktor 3 kilo dedi şuan 3.200 doğar dedi bakalım nasıl olcak, 5 gün geriden geliyoruz küçük olduğu için kontroller sıklaştı en fazla 15 gün dedi şuan için normal doğum olarak görünüyor

Evet o kadar gereksiz ki gelmesi Bir işe yaramıyor ama annem burda diye ısrarla gelmesi.
Bana sürekli müdahale etmesi artık çok fazla şey var da uzatmak istemiyorum ama artık bitti
Benim de birikmişligim çok. Sus sus içimize atıyoruz sonra böyle hassas dönemlerde cekilmez oluyor iste Allah sabir versin
Valla öyle varlıkları sinir ediyor ancak insanı başka işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…