- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Tamam canim saliyorum ozaman artik kiloya bakmaya devammSen kendine keyfine bak bebeğin büyük olsun diye çok aşırı beslenme bebek ne kadar büyüyecekse o kadar senden alıyor ama kilolar sana kalıyor. Allahin izniyle yoluna girer yahu sağlıklı olsunlar yeter. Benim o doktorun minik dediği kızım 8 yaşında 11 yas kıyafet giyiyorhep iri bebek oldu, simdi de uzun bir kız oldu
Cok guzel
Duvarlara dekoratif birseyler bulmak lazım.
Eşim tasarım bir uçak avize yapacakmış daha önce bir müşteri için yapmıştı. Nostaljik metal uçak çok güzel olmuştu.
Kare olması çok iyi bizim odanın eni 2 metre 10 cm uzunluk 3.5 m neredeyse. Dar uzun olunca pek alan yok dolap, beşik ve tek kişilik bir yatak koyacağım. Tek kişilik yatak hem gelen olursa yatar . 2 yaşından sonra da oğlan kullanır diye düşünüyorum. 1 duvar boşta kalacak oraya da dekoratif süs istiyorum
 Oy masallah bidiga bak seen 11 yas giyiyor hee :))) Op yerimize bidigii
 Oy masallah bidiga bak seen 11 yas giyiyor hee :))) Op yerimize bidigii 
Aa canim ne guzel hemen incelicem sayfayi guvenilir tanidik bi yerden almak daha guzelSoft odaları çok severim naturel seyler tercihim aa bu kristal balon avizeye de bayılmistim çok sevmiştim ama erkek çocuk odasında olur mu ? Olmaz diye düşünüyorum. Kızım olsaydı bundan olacaktı kesin. Sizce nasil?
konsept aydınlatma, Instagram: "#cocukodasiavizesi #cocukodasiaydinlatmasi #cocukodasidekorasyon #bebekodasiavize #gençkızodası #gencodasiavizesi #gençodasıdekorasyonu #avize #aydinlatma #abajur #lambader #aplik #sarkıtavize #dışcepheaydınlatma #masa
23 likes, 0 comments - konseptaydinlatma, December 1, 2021: "#cocukodasiavizesi #cocukodasiaydinlatmasi #cocukodasidekorasyon #bebekodasiavize #gençkızodası #gencodasiavizesi #gençodasıdekorasyonu #avize #aydinlatma #abajur #lambader #aplik #sarkıtavize #dışcepheaydınlatma #masalambası...www.instagram.com
Bu da eşimin yaptığı ürün sayfamıza bakabilirsiniz. Şehir dışına gönderim yapıyor
 Avizeler cok guzel ama erkek odasina olmaz gibime geldi
 Avizeler cok guzel ama erkek odasina olmaz gibime geldi 

Az mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta  bitecek, +3 kilo.  Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak
  Az mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta  bitecek, +3 kilo.  Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak 

. Birde her hafta tavuk et ve balik oluyor ama mesela azar azar. Oturup yarim kilo yiyemiyorum yani. 150gram falan max her hafta her birindenyiyebiliyorum. Hayir gobegim nereden baksan +5 gibi duruyor yani. Benim doktor da uzun boylu olacak dediydi ama beni mi kandiriyo acaba ben bi baska doktora da goruneyim ya icime bi suphe dustu.
. Birde her hafta tavuk et ve balik oluyor ama mesela azar azar. Oturup yarim kilo yiyemiyorum yani. 150gram falan max her hafta her birindenyiyebiliyorum. Hayir gobegim nereden baksan +5 gibi duruyor yani. Benim doktor da uzun boylu olacak dediydi ama beni mi kandiriyo acaba ben bi baska doktora da goruneyim ya icime bi suphe dustu. 

100 u görmem dimi dimi...
 100 u görmem dimi dimi... 
 Ben 7 kilo aldim ama bizim bidik haftasina gore kucuk yani kiloya bakmiyor canim hic endiselenme
 Ben 7 kilo aldim ama bizim bidik haftasina gore kucuk yani kiloya bakmiyor canim hic endiselenme Insallah olmicaz aminnnnnnn
 Insallah olmicaz aminnnnnnn