Öyle alışmış canım doğru diyorsun. Normal zaman olsa hiç umrumda değil valla yapmış yapmamış. Yaptırmam zaten ama yani riskli bir gebeliğim var yatmam gereken zamanda nelerle uğraştım. Herşeyi geçtim eşime en çok üzüldüm valla içim paralandı. Resmen evi çekip çevirdi.
Kötü niyet değil belki hani yapmim gelin yapsın bu haliyle dememiştir ama şu kız da yatsın riskli de demedi yani.
66 yaşında 2 gün önce kar yağdı eşimi aldı kartopu oynamaya gitti öyle diim sana

ne kulağı ağrıdı ona giderken ne başka yeri

insan ister istemez kendi annesiyle kıyaslıyor işte. O zaman da işin içinden çıkamıyor. Sonuçta bana bakmaya geldi sözde ve o gelmese annem gelecekti. Ama gezmeye gelmiş benimki belli oldu. Bana da doğum öncesi güzel bir tatbikat oldu
Ben de ıspanak yaptım. Az önce yedim azcık ama akşama hamburger söylicem sanırım bugün

Bak giderken bu kız da 2 gün yalnız kalacak yemek yapayım bile demedi yani. Sormadı bile istediğin birşey varsa yapayım bırakayım diye.
Eşimle beraber kendim yaptım akşam bir kaç çeşit
Bana herşey onu hatırlatıyor

Allah kolaylık versin canım. Kızın destek olur sana yine elinden geldiğince. O da az biraz birşey yaparken bebeği oyalasa bile yeter inşallah