2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sezaryen olursak hastane çıkışında tayt mı yoksa elbise giymek mi daha iyi olur? Aynı şekilde normal doğum olursa çıkarken ne giymek lazım ona göre bir kıyafet alacağım.
Resmen ilk dogumda ne giydigimi hatirlamiyorum. Fotolar da nerde kim bilir. Ama sanirim esofman takim giymistim, yuksek bel. Elbise de tayt da tercih etmem heralde bu sefer de

Alt muayenede zorlanmak normal doguma engel mi gercekten, daha dogrusu bir gosterge mi? ben de pek rahat edemem. Hatta az derecede vajinismus oldugumu bile dusunuyorm, kendim teshis koydum

Bize de spyle kimmis bakalim ya da buraya kopyala yapistir hayrina
Aralik annelerine yazmistim dun sezeryanla ilgili neyse bir kac kisi bilgi vermis sagolsun ama biri demis benim eski msjlarima bak ben anlattim dogumumu... ( Jijikalp ) simdi oturup arattim msjlari ama oyle anlattığı bir hikaye yok sadece sezeryandan korkuyordum hic korkulucak bisi degil sadece ilk ayaga kalkarken zorlandim o kadar vs demis

Cok az uyuyorum 4 saat uyku yetiyor kahvalti etmiyorum cok çalışıyorum modu cok yakin ona gore

İşsizlik beni bozdu
Öğün de çok atlıyorum ya bugün 2 öğün yedim. Akşam 5 de bir de gece 12 de yedim. Canım yemek istemiyor akşam eşimin gelmesini bekledim o gelene kadar 1 yumurta haşladım onu yedim. Arada kayısı falan atıştırdım o kadar.
Gece yediğim için gündüz acıkmıyorum.

Ogun atlamayı bende yapiyorum yaaa. Sonrada vicdan azabi acikmiyorum ama ne yapayim

Stres de çok önemli bir faktör. Benim ilk hamileliğmde doktorum her gittiğimde negatif konusurdu, her randevudan bir gün önce sancı başlardı. Doktoru değiltirdim sancılar kesildi :)
Olabilir evet ama benim doktorum dan sıkıntım yok çok memnunum, benim stresim evde karantina var, eşim oğlum pozitif, birazda yoruldum sanırım onların etkisi,

Ya kızlar uykum kaçtı niye böyle oldu ya herkes burda maşallah
Uykusuz her geceeee yorgun olesiyeeee ya bu saate kadar 3678 kere kalktim tam ohh rahatim azcik uyuyim dedim yarim saat dalmisim gene ciş biraz sonra alarm calacak uyuduğuma degmez kontrol icin 8.5 ta hastanede olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…