Uykusuz her geceeee yorgun olesiyeeee ya bu saate kadar 3678 kere kalktim tam ohh rahatim azcik uyuyim dedim yarim saat dalmisim gene ciş biraz sonra alarm calacak uyuduğuma degmez kontrol icin 8.5 ta hastanede olacagim
Olabilir evet ama benim doktorum dan sıkıntım yok çok memnunum, benim stresim evde karantina var, eşim oğlum pozitif, birazda yoruldum sanırım onların etkisi,
Erken kalkmanın avantajları nevresim takımlarını değiştirdim çamaşır attım makinaya oğlumu hazırladım okula kocam olacak adamı kaldırdım şimdi kahvaltı haZirlicim sonrasında zaten enerjim kalmaz yatar uyurum
Gunaydın canlarım, kızımın atesi dusmuyor dunden bu yana gece hıc uyuyamadım cocugumun hastalıgına uzulmenın yanısıra bana bulastırmasın dıye strese girdim bir debogazı kotu oksurugu de var baya ama kovıd testı falan yapmadılar hastanede. Vıcdan azabı duyuyorum bır yandan kendımı de duusndugum ıcın. Okula giden cocuk varken kış bebegını hastalıklardan korumak cok zor olacak bellı ki
Canım sen sancıları hissetmişmiydin nstde görünenleri, benim doktorda tam tersi, diyorum evde çocuk var ben yatamam, benim yatış vermem gerekir senin kararın dedi, benim geceleri yatınca çok oluyor kasılma, bakalım çarşamba yine kontrol var,
E okuyoruz zaten
Not: Şubat annesi@cimbomlukiz
Hepinize hayırlı zamanında ve güzel doğumlar diliyorum. Siz doğum yapmaya başlayınca bende heyecanlanıyorum
Gunaydın canlarım, kızımın atesi dusmuyor dunden bu yana gece hıc uyuyamadım cocugumun hastalıgına uzulmenın yanısıra bana bulastırmasın dıye strese girdim bir debogazı kotu oksurugu de var baya ama kovıd testı falan yapmadılar hastanede. Vıcdan azabı duyuyorum bır yandan kendımı de duusndugum ıcın. Okula giden cocuk varken kış bebegını hastalıklardan korumak cok zor olacak bellı ki
Kizlar selam
Ciktim hastaneden. Nst de sanci cikti dogumhaneye yonlendirildim tabi ben agla agla gittim acikliga bakildi aciklik yok. Suyuna bakmadilar bebegin bugun. Sali gunu tekrar gelecegim kontrole.
Yanliz dogumhaneye bi acil dogum geldi kadin cikti catala yemin ediyorum sadece 2 ikinma yaklasik 1 veya max 1.5 dk da dogurdu soka girdim birde aglama krizine orda girdim
Suan sancilar hala var az az artarsa gelecegim yeniden
Kızlar hastaneye ziyaret yok normalde de hastanede yemelik icmelik bir şey hazırlayacak misiniz? Teyzem lohusa şerbeti yapayım diyor ama öyle sunumlu filan değil bana sadece .Bilemedim ben de annem kalacak annemin de benim de yiyebileceğimiz şeyler yapsak mi ki ?
Kizlar selam
Ciktim hastaneden. Nst de sanci cikti dogumhaneye yonlendirildim tabi ben agla agla gittim acikliga bakildi aciklik yok. Suyuna bakmadilar bebegin bugun. Sali gunu tekrar gelecegim kontrole.
Yanliz dogumhaneye bi acil dogum geldi kadin cikti catala yemin ediyorum sadece 2 ikinma yaklasik 1 veya max 1.5 dk da dogurdu soka girdim birde aglama krizine orda girdim
Suan sancilar hala var az az artarsa gelecegim yeniden
Aboow Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Senin hormonlar nirvanaya ulaşmış tabi hakkında hayırlısı olsun canım sen bu sancilari hissediyor musun peki ?
Senin hormonlar nirvanaya ulaşmış tabi hakkında hayırlısı olsun canım sen bu sancilari hissediyor musun peki ?
Doktora dedim o nasi guzel bir dogumdu neden dedi dedim 2 dk surmedi asla guzel bisi degil dedi 10 dk gec kalsa sokakta dogururdu kadin sagliklisi bu degil dedi dedim olsun guzeldi bencede herkese boyle guzel dogumlar nasib etsin allah cart die