İlk bebe heyecanı şeysi işte çokta şey yapmayınAllah iyiliğini versinonlari anakucaginda hazır şekilde bırak taburcu olunca koy götür fırından sıcak sıcak
Ah bu babalar2 gün oğlumun ödevleriyle babası ilgilendi ben dinleneyim diye,2 günde eksik olmuş öğretmen mesaj attı dün iyi misiniz diye ? Dedim ödev için sorduysaniz babası ilgilendi ama gözünden kaçmış galiba dedim.Doğum sonu napacam ben umarım destek olabilirim yine
Ben bunu sabah yazicaktim uykuluydum yazamadımElinde stok olan mali eski fiyattan satmak zarar ettirir tuccara cnm, firsatcilik degil bu. Cunku yenisini satin aldiginda zararina alacaktir. Her urunde fiyati hesaplarken senin ne kdra aldigin degil guncel fiyati baz alinmalli. Dusun 9.95e 10 tane kahve satti adam 995tl ciro yapti snr yeni kahve almaya gtti 1000 tl odeyecek.. ne anladm o isten adam daha kira personel odeyecek
Stokcu firsatci diye marketler yaftalandi mi sinir oluyorm acikcasi ticaret isinin icinde olunca gercekleri goruyosn;(
Ben bibs emzik aldım çoğu bebek tutuyormuş. Biberon olarak da Tomme tippe ikili olandan aldım baya övülüyor du gaz yapmiyormuş . Süt sağma makinası almam lazım daha o var. Lansinoh elektrik li takip ediyorum her gün zamlaniyorBir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.
Evet saydıklarının üçü de iyi yorum alan ürünler. Lansinoh elektrikli pompayı muhteşem cuma mıdır nedir onda alsaymışın iyiymiş şimdi çok zamlı cidden.Ben bibs emzik aldım çoğu bebek tutuyormuş. Biberon olarak da Tomme tippe ikili olandan aldım baya övülüyor du gaz yapmiyormuş . Süt sağma makinası almam lazım daha o var. Lansinoh elektrik li takip ediyorum her gün zamlaniyor
Evet canim oyle kilosu ama doktorlar durumu oyle degerlendirmiyor malesef. Zaten 38.h dan once almamaya calisiyorlar vs. Bencede 38 de dogmasinda sorun yok zaten benim korkum suni sanci almak. Oglumda direk suni ile baslandi ve acilma cok uzun surdu o sebeble korkuyorum baska bi dusuncem yok.Blntkbra şuan bile dopum kilosuna ulaşmış senin bebiş yani 38 de bile bayağı kilolu olacak aslında doğum için doğru bir zaman olmaz mı? tabi sezeryan olacaksa büyüdüğü kadar büyüsün
şaka bi yana hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun
Keşke alsaydım pişman oldum . Doğuma çok var bir sıkıntı çıkarsa iade edemem diye almadım . Doların böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimEvet saydıklarının üçü de iyi yorum alan ürünler. Lansinoh elektrikli pompayı muhteşem cuma mıdır nedir onda alsaymışın iyiymiş şimdi çok zamlı cidden.
Bebekten bebeğe değişiyor galiba. Biraz kararlı olmak lazım ama bırakma konusunda. Abim kendi bıraktırdı oğluna 1.5 yasindayken emziği konuşarak birlikte çöpe attılar emziği ilk 2 gün uyurken biraz huzursuzluk yaptı ama sonra alıştı ama .Bence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiyeBen bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
Evet canim oyle kilosu ama doktorlar durumu oyle degerlendirmiyor malesef. Zaten 38.h dan once almamaya calisiyorlar vs. Bencede 38 de dogmasinda sorun yok zaten benim korkum suni sanci almak. Oglumda direk suni ile baslandi ve acilma cok uzun surdu o sebeble korkuyorum baska bi dusuncem yok.
Off aynı sorun bizde de var, hele İngilizce babasıyla kesinlikle yapamaz2 gün oğlumun ödevleriyle babası ilgilendi ben dinleneyim diye,2 günde eksik olmuş öğretmen mesaj attı dün iyi misiniz diye ? Dedim ödev için sorduysaniz babası ilgilendi ama gözünden kaçmış galiba dedim.Doğum sonu napacam ben umarım destek olabilirim yine
O apayri bir handikapSuniyle beraber epidural istesen en azından sancıyı hissetmezsin. 4-5 cm açıklık olduktan sonra ağrı kesiciyi vermeye başlıyorlarmış.
Tabi tercih senin ama zaten 3. Çocuğun mu olacaktı yanlış mı hatırlıyorum ? Daha da çocuk istemezsin. ben öyle olsa direk sezaryen seçerim
Evet bebeğin de karakterine bağlı .Ben zaten kardeş travması yaşayacak bir de emzikten ayırmak istemedim .Beklemedeyim .Bebekten bebeğe değişiyor galiba. Biraz kararlı olmak lazım ama bırakma konusunda. Abim kendi bıraktırdı oğluna 1.5 yasindayken emziği konuşarak birlikte çöpe attılar emziği ilk 2 gün uyurken biraz huzursuzluk yaptı ama sonra alıştı ama .
Benim aldığım emzik Philips avent ultra air aradaki fark ne acaba ?
Ayy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.O apayri bir handikapbebek kanala girerse sezeryana donulemiyor ya dogacak ya dogacak diyip ustten bastiriliuor vs vakum yapiliyor ismi neydi unuttum oglumda butun bu asamalari yasadim bakalim artik yaa hayirlisi akisa biraktim vardir bir vakti zamani sekli elbet cirpinmak bosuna geecekten yoruldum yaa
O apayri bir handikapbebek kanala girerse sezeryana donulemiyor ya dogacak ya dogacak diyip ustten bastiriliuor vs vakum yapiliyor ismi neydi unuttum oglumda butun bu asamalari yasadim bakalim artik yaa hayirlisi akisa biraktim vardir bir vakti zamani sekli elbet cirpinmak bosuna geecekten yoruldum yaa
Ayy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.
Baktım da şimdi ikisininde ucu aynıymış sadece dış kisimlari farklıymışEvet bebeğin de karakterine bağlı .Ben zaten kardeş travması yaşayacak bir de emzikten ayırmak istemedim .Beklemedeyim .
Emziklerin ayrı bir özelliği oluyor aventte .Benim kullandığım soft ekstra yumuşak oluyor digerlerine göre ben bunu seçtim.Air de hava alıyordu sanırım.Oyle hatırlıyorum .
Evet bebeğin tenine değen kısmı soft da yumuşak oluyor ,Air de cildi hava alıyor .Baktım da şimdi ikisininde ucu aynıymış sadece dış kisimlari farklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?