Evet bende o mümkün olmaz doğru .Farkedilir öyle hemen kanala girip çıkmaz çocuk , öyle olsaydı ilk doğumu hemen yapardınız . 4-5 cm dem sonra falan artık kafası görünmeye başlıyormuş o yüzden geri dönmüyorlarmış. Sizde öyle bir şey olmaz.
Eee sezeryan mi oldu. Yok yahu oyle degil benimki acildi bebek kanalda ama olerlemedi tam aciklikla benim durum bambaskaydi yani korkma acilma olmadan direk bastirmayla acilma olmaz ki kizzAyy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.
bir link paylaştım ebebekte indirim olacam oradaki mamajıo da çok övülüyor makine olarakBen bibs emzik aldım çoğu bebek tutuyormuş. Biberon olarak da Tomme tippe ikili olandan aldım baya övülüyor du gaz yapmiyormuş . Süt sağma makinası almam lazım daha o var. Lansinoh elektrik li takip ediyorum her gün zamlaniyor
benim de kızım hiç almadı maalesef emzik bir sürü emzik denedik çok zor uyur 10 dk sonra uyanırdı uyanmasın diye kucağımda pışpışlar durur yatağına koyamazdımBence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiyeBen bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
Bana bastirdilar flan dedim ama tam acilma vardi son dklar yani hem ben beceremedim ikinmayi hem bebe ilerlemedi kanalda bi turlu asil sorun bendeydi yaniAyy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.
Oyle gorunuyor ama boyle diyip ben 42 de flan dogururmusumHayırlısı olsun , bizimkiler erkenci davranmazsa ilk sen doğuruyorsun o zaman
Sağlıkla gelsin kuzu
Herkeste degisen sekilde olabiliyor deniliyor dk tutmaya calis bakalim siklasarak agri sureside uzuyorsa doktoruna bilgi ver yok geçiyorsa yalanci sancilarda olabilirNormal sancı nasıl bir şey nerden başlıyor nasıl oluyoriki defadır belimden sırtima doğru ağrı oluyor geziyor sanki sonra geçiyor.Baska eşlik eden bir şey yok
Hayirlisi olsun insallah zaten haftan geldi ufaktan. Doktorun tavsiyesini dinlemek en guzeli merak etme her sey kolayca olacak insallahKizlar doktordan ciktim. 3380 gr olmus 39h ile uyumlu karin cevresi. Ama bas vs diger olculer haftasiyla uyumlu. Devletin dedigi ayni seyleri soyledi. 1. Dogumun normal oldugundan sekeri kontrol altina alamazsak 38. H doldurdugunda suni sanci ile normali zorlicam dedidedim suni istemiyorum hayir dedi sagliklisi bu direk sezeryana almam iyi dedim yy apcak bisi yok. Haftaya tekrar cagirdi ama bu sartlarda bu hastanede suni almam gibime geliyor
Yok ya benim arkadasimin baya acilmasi da oldu suni ile ama dogurmadi sezeryana aldilar rahatlikla dogdu merak etme doktor o riskleri hesaplar. Zaten denicez demis olmazsa sezeryan demek oluyo.Ahhh suni verip evet ama kanala girerse suni ile sezeryana donemiyorlar bir suru dava nie bole oldu anlamadimhayirlisi insallah
İnsallah cok saolHayirlisi olsun insallah zaten haftan geldi ufaktan. Doktorun tavsiyesini dinlemek en guzeli merak etme her sey kolayca olacak insallah
Yani tehlikeli bir durum varmış ortada bence doktorunuzu dinleyin risk almaya değer mi doğum şekli içinKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum
Acaba diyorum sırf sezeryan yapmak için mi diyor bunuYani tehlikeli bir durum varmış ortada bence doktorunuzu dinleyin risk almaya değer mi doğum şekli için
Başka doktora danışın o zaman emin olmak için yani tek doktorla kalmayın En iyisiAcaba diyorum sırf sezeryan yapmak için mi diyor bunu
Acaba diyorum sırf sezeryan yapmak için mi diyor bunu
Bence risk almaya gerek yok. Doktorunuza güveninKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum
17. Ayda 2 günde bıraktı emziği benim oğlum. Meme almamasına rağmen. Bebekten bebeğe değişiyor işte. Benim kurtarıcım olmuştu. Yine devamBence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiyeBen bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
Bence risk alma doktorunu dinle he icine sinmiyorsa farkli bir doktor gorusu al icin rahat eder ama bu sefer oda hayir yapabilirsin ders kafan hepten corba olur bence hangisine guvenecegini sasirirsinKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?