2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben sirf lousa olurum yada dogurmak uzere olurum die kaydimi yenilemedim bu sene seneye ola hayir ola
Bende yenilemeyecektim de gaza geldim vize sorunsuz geçti çok şükür polislere de malzeme çıktı gobusumle oynayıp durdular kaçak yolcu var diye dalga geçtiler boyuna ah kızım neler çekiyor anan bir bilsen

Bende neler neler yedim ya şu anda bir sıkıntı gözükmüyor turp gibi ultrasonda . Sakatat ,sucuk , ciğer yedim bunları her zaman olmasada arada bir . Yiyecekleri abartmadigin sürece bişey olucagini düşünmüyorum

Yeme içme konusundan bahsetmişken özel olarak her gün tükettiğiniz şeyler neler kızlar bebeğin beslenmesi için?
Özel olarak bir şey tüketiyorum geebeligim en başında 6 aya kadar çiğ ceviz , fındık,badem ,kuru kayısı bunları yedim . Bide her sabah kahvaltıda tereyağlı yumurta yiyorum abartmadan 1 dilim kaşarla kilo . Özellikle başka birşey yapmıyorum ama canım ne çekse yapıp yiyorum ya da sipariş veriyoruz

Selam kızlar ben çok şükür çantamı hazırladım daha doğrusu içine konacaklari beşiğin içine koydum çantaya yerleştirmek kaldı kızımı dün sinemaya götürdük bütün gün AVM deydim öyle yoruldum ki akşam eve gelince doguruyorum sandım uyumuşum dinlendim kendime geldim.
Benim eşimde 10 Ocak doğumlu aynı zaman olsun istiyoruz ama bu tempo ile bebisi zor zamanında dogururum ben yakında kendini içimden dışarı atacak gibi yeter anne dur dercesine

Tüketmiyorum olucakti

Hadi bakalim hayirlisi. Kilitli poset aldin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…