2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı sabahlar kızlar, 39. Haftadan selamlarr
37+6 dan da sana selamlar var mı belirti? belim kasıklarım bazen ağrıyor ama rahimde kasılma yok
Günaydın kızlarrr , uzun bir süre sonra öyle bir uyku uyumuşum ki sormayın , nasıl tatlı nasıl güzel
son 39 uyu bol bol
Günaydın kızlar inşallah çoook güzel bir hafta geçiririz hep birlikte
aminnnn doğurmak isteyenlerin doğurduğu, beklemek isteyenlerin ağrısız sızısız durduğu bir hafta olsun

benimde okuduğum kadarı ile biraz eğimli olmalı. ama benim eşim devamlı dik yapıyor. bazen morarıyor bazen morarmıyor. bazen acıyor bazen acımıyor :) bana da yapılan yerle alakalı gibi geldi. bazı yapılan yere iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum. bazende çok acıyor.

Olabilir canım valla bilemedim bende en az eğimli de canım yandı diye o şekilde yapıyorum

Olabilir canım valla bilemedim bende en az eğimli de canım yandı diye o şekilde yapıyorum
Canım ben youtube dan bır hemsıre ın videosunu izle ustum subkutan uygulama dıye artarak. Cok guzel anlatmıs eskıden morariyordu feci sımdı cok cok az morarma oluyor. Kolonya ile bır kez bolgeyı silip sıktığım etıme dik batırıyorum battıktan sonra serbest bırakıp iğneyı yapıyorum. Puf noktası bence ıgne den sonra o bölgeye kuru pamukla bastırmak, ovalama hareketi yapmıyorum ve gercekten morarma yok denecek kadar az oluyor

Kontrolden çıktım 36+2 günlük ultrason 1 hafta ileride . Kilo 3058 Gr .Nst ye bağladı sorun çıkmadı çok şükür .Yine gidince tansiyon 13 çıktı idrar verdim temiz cok şükür .Aşı içinde ateş yapma ihtimaline karşı doğum sonuna bıraktı .Benim kız hala dönmemiş makat geliş şu an kafa sağ yanda gözünü açtı yine bir de emme hareketi yapıyordu bizi doğum sonu renkli günler bekliyor sanırsam bu uşak anasının gözü

Ve 7 Ocak olarak sıramı alıyorum efenim.

Teşekkür ederim canım izleyim hemen

Maşallah kuzucuğa 7 ocak sezeryan mı kararlaştırdınız,

maşallah kilosu çok güzel hanımefendinin doğum günü çok güzel
Ben hemen zencefil çayı yapıyorum limonlu ballı geciyor
evet sabahtan beri ballı zencefil içiyorum iyi geldi

Maşallah günü belli olması ne güzel ya sağlıkla gelsin minik

Olmaz mı bi kaç gündür her akşam doğuruyorum herhalde diyorum ama en son dün akşam dedim artık bu moda alıştım gerçek doğum sancısı kendini belli eder herhalde. Benim ayakta iken vuran sancılar oturup derin nefes alınca geçiyor.

Bir de çarşamba günü 1 cm açılman var demişti doktor alttan muayene sonrası biraz pembe mukuslu akıntı gelmişti ben acaba nişan mı demiştim ama vajinal muayene sonrası oluyormuş neticesinde bizim hanımın gelmeye niyeti yok gibi bekliyoruz.

Herkese hayırla sağlıkla istedikleri zaman bebelerini kucağına almayı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…