2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay bende pandemiden beri doğru düzgün filme gitmemiştim, doğumdan önce bugün kardeşimle gideceğiz. En boş olabilecek avm’nin salonunu seçtik, inşallah kalabalık olmaz

Ay bende pandemiden beri doğru düzgün filme gitmemiştim, doğumdan önce bugün kardeşimle gideceğiz. En boş olabilecek avm’nin salonunu seçtik, inşallah kalabalık olmaz
Hafta sonu avm ler girilcek gibi degil berbat kalabalik pandemiden dolayi cok sik gitmiyordum uzun zamandirda adim atmiyordum kalabaligin beni bogdugunu asiri rahatsiz ettiginin farkina vardim resmen alismisim kimsesizlige

Hadi bakalim hayirlisi. Kilitli poset aldin insallah
Aldım aldım çok şükür buldum sonunda ama tertemiz oldu kim akıl etti ise harika bir fikir oldu
Bizde ilk defa gittik kızımın ilk deneyimiydi bayağı eğlendik bugün burnu akıyor hanfendinin hasta ettim çocuğu birde sırf sinema ile kalmadik oyun parkı falan derken insallah kötü olmaz kardeş gelince zor gideriz die hepsini bir güne sığdırmaya çalıştık .

Günaydın herkese bu arada yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım korkuyorum da gene her kontrolde bunu hissediyorum inşallah sorunsuz gecer kontrol

Bugün doktorun ecopirin biraktirdi oksapar yazdı bana da. ilk defa kullanicam bakalım ben nasıl yapicam bu işi.

Sinema degil ama oyun alani oyuncakci vs vs bizde gezdirip durduk hep ayni dusunce kardes dogunca bir kac ay cikaramayiz die cocuga yukleme yaptik resmen ama cocuk iste yrn gene istiyor bizim gibi depolanan enerji bi sure idareli kullanamiyor

Bugün doktorun ecopirin biraktirdi oksapar yazdı bana da. ilk defa kullanicam bakalım ben nasıl yapicam bu işi.

ben baştan beri eşime vurduruyorum. o olmadığında bir iki defa kendim vurdum. ben ilkini hemşireye vurdurmuştum. ama atla deve değilmiş:)) göbek deliğinden 4 parmak sonrası demişlerdi. ama şimdi göbek çok gerildiğinden ben yumuşak olan kısımlara denk getiriyorum. etimi biraz sıktırıyorum sonra eşim vuruyor. normalde akşam vuruyordum doktorum sabaha aldırdı. oda ani su gelmesi falan daha çok gece oluyor dedi. akşam iğne yaparsam ve gece suyum gelip sezaryena alınırsam genel anestesi olur dedi. bende epidural istiyorum o yüzden iğne zamanını gündüz alalım dedik. tabi kısmet ne zaman olacağı.

Hangi gun dogacagini bilmekte ayri heyecandir hee hele bir gece oncesinde ki duygular

Evet oğlanda böyle olmuştu 24 Haziran gecesi uyuyamadım hiç 25 Haziran gecesi başıma gelecek varmış uyusaydim iyiydi zira dana oğlum o gece hiç gözünü kapatmadı benim de gözümü kapattırmadi bunda atarax alıp uyuyacam gece inşallah

off aynısını bana da dedi ben de gece yapıyorum nası aldın sabaha, 12 saatte bir mi yaptın birini

alışıyo insan cnm ilk başta biraz yakıyo ilacı ama 2 3 dk yanıyo sadece endişelenme, ben genelde iğnenin ucunu değdirdiğimde acı hissedersem iki mm daha kaydıra kaydıra sağa sola en sonunda değdirince acımayan bi yer bulunca sokuyorum iğneyi. Hem tüp bebek için hem oksapar okdr çok iğne yaptım ki kendime baya alıştm artık. Kimi eşine daha rahat yaptırıyo ama bende tersi oldu kendim acımayan yeri daha rahat bulurum gibi gelio eşime versem sanki bodozlama bi yere sokucak daha çok acıyacak gibi geliyo=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…