2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende hep kendim yaptım hamileligimi öğrenir öğrenmez sanki kendim daha rahat acısız oluyor o igneri biriktirseydim oooooo hala da vuruyorum gobegimde delinmedik yer kalmadj

Nevossss yolu açarsa gelecek bebişler. Sıra onda biz sıramıza sadık kalıyoruz
38+5 bugünde dogurmadım kızlar hani erken gelirdi yahuuuu gerci ben hamileligimde hep erkek belirtileri yaşadım tatlı delisi oldum mide bulantım hiç olmadı hatta cinsiyetini öğrendiğimde kız değildir o ya diye tepki vermiştim hahaha erken gelmesini beklemem saçmalık

Benim ilk kizimda da herkes erken gelir erken gelir dedi 40+2 de geldi .İkinci bebekler erken gelir dediler 38+1 oldu tık yok .

Canim Bana sabahları omzUndan vurun dedi doktorum.

Aynen alışıyor insan canim. Progestana alisamam diyordum ama ona bile alistiysam iğne ye de alışırım insalalh. Doktorum özellikle sabahları yap dedim hatta geceden bir ağrı hissedersen sabahına oksapari yapmadan direk gel dedi.

Ben 32 de başladım oksapara. Her akşam 7 buçukta eşim vuruyor ama su gelmesi falan yazmışsınız bende sabaha mı alsam acaba
Eşim hayatta cesaretini toplayip da bana yapamaz doktorum sabah yap dedi bana. Özellikle geceden bir ağrı sızı hissedersen sabahına oksapari kullanmadan gel dedi.

Kizlar ya bisi sorucam akintisi artan var mi ? Su gibi kokusuz saydam... Gunluk ped olmasina karsin dunden beri baya camasirim islaniyor kenarlardan evham yapmiyim bekliyim diorum ama basiyor yavastan var mi yasayan ?

Pıhtılaşma yok ama benden bebeğe giden kan akışında sıkıntı var bu sebeple ecopirini bıraktım oksapar kullanicam. Oksapar kan sivilastirici mi hiç kullanmadım bilgim de yok
Kan sıvılaştırıcı aynen. Etkisi 12 saat sürdüğü için son haftalarda ona geçiyolar sanırım.
Eşim hayatta cesaretini toplayip da bana yapamaz doktorum sabah yap dedi bana. Özellikle geceden bir ağrı sızı hissedersen sabahına oksapari kullanmadan gel dedi.
Bende bi doktoruma sorayım öyle geçeyim mi diye bakalım ne diycek

Kizlar ya bisi sorucam akintisi artan var mi ? Su gibi kokusuz saydam... Gunluk ped olmasina karsin dunden beri baya camasirim islaniyor kenarlardan evham yapmiyim bekliyim diorum ama basiyor yavastan var mi yasayan ?
Benm çamaşırım ıslanıyor canım ped koymuyorum zararlı diye koysam olacak aslında. Akıntı kokusuzsa sıkıntı yok demişti doktorum.

Benm çamaşırım ıslanıyor canım ped koymuyorum zararlı diye koysam olacak aslında. Akıntı kokusuzsa sıkıntı yok demişti doktorum.
Simdi ulastim doktoruma. Su sizinti yapmaz fost die bosalir bi anda dedi panik yapma akintidir dedi ama bugunde takip et eger devam ederse gel bakalim dedi.

Bende de dün oldu canım .Aynı benimki de öyle kenarlardan ıslanıyor .Beyaz akıntım vardı zaten.Su bu bildiğin şeffaf.Neden acaba??

Artık dogursam da kurtulsam valla .Bu gidisle sinirden doguracagim .İki günde bir doktora gidiyorum .Nişan gelmiş olabilir dedi ebe.Yuruyemedim dün çocuk iyice aşağıya inmiş .Kayinvalideme gittim söylene söylene hazır dolaptan bir şey çıkardı kizartti.Butun bulasiklari bana yıktı .Bir de yarın misafirliğe gelicek.Hicbir şey de hazırlamadan gelicek.Esim dışardan yemek yaptırır .Bu da yanına bir pilav yapar.Sonra kendini koltuğa atar oldum bittim diye tüm bulaşıklar bana kalir.Annem de sen de işini bilmiyorsun.Cok kötüyüm de sen de.Birak bulaşıkları yıkama yikamazsa kendi utansin.Gidince sen yıkarsın diyor .Çok doğru bugün iyice sinirim tavan yapti.Agrim da var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…