Ayyyy kismetse evet doguruyorum oglen yemek yedigim icin min 6 saat bekelecek yani mesai disina kaliyorum ameliyati yapacak doktorda ordaydi 5 veya 6 dan sonra alirim dedi
Kontrolüm çok şükür sorunsuz geçti ilk nst me girdim haftaya nst yeniden öbür hafta muayene o zaman tarih konuşacağız çok şükür gelisiminde sorun yok hala kızımın doğduğu kiloya gelmiş umarım daha da alır içim rahatladı korkularım geçti sanki
Kontrolüm çok şükür sorunsuz geçti ilk nst me girdim haftaya nst yeniden öbür hafta muayene o zaman tarih konuşacağız çok şükür gelisiminde sorun yok hala kızımın doğduğu kiloya gelmiş umarım daha da alır içim rahatladı korkularım geçti sanki
Allah analı babalı büyütsün inşallah ama böyle olmaz müsait olduğun bir zaman ayrıntılı isteriz
Sessiz sedasız doğurmuşsun. Onca yaygara koparıp doğuramayanlar utansın
Kizlar bisi sorucam ben bikac gundur feci halsizim ama oyle boyle diil. Kahvaltidan sonra uyku cokuyor 1 saat kadar gicik bir uyku uyuyorum. Iki gundur de sanki nefes alirken zorlaniyorum. Bir de bacaklarim sanki kmlerce kosmusum gibi hamlamis. Gecen hafta asi olmustum, ilk dozdu. Onun etkisi olabilir mi. Ilk basta hicbisim yoktu iki gundur boyleyim Ozellikle nefes darligi cok yorucu. Derin nefes alma istegi geliyor ama yetmiyor sanki.
Allah analı babalı büyütsün inşallah ama böyle olmaz müsait olduğun bir zaman ayrıntılı isteriz
Sessiz sedasız doğurmuşsun. Onca yaygara koparıp doğuramayanlar utansın
Kizlar bisi sorucam ben bikac gundur feci halsizim ama oyle boyle diil. Kahvaltidan sonra uyku cokuyor 1 saat kadar gicik bir uyku uyuyorum. Iki gundur de sanki nefes alirken zorlaniyorum. Bir de bacaklarim sanki kmlerce kosmusum gibi hamlamis. Gecen hafta asi olmustum, ilk dozdu. Onun etkisi olabilir mi. Ilk basta hicbisim yoktu iki gundur boyleyim Ozellikle nefes darligi cok yorucu. Derin nefes alma istegi geliyor ama yetmiyor sanki.
Bu şikayetlerin hepsi birçoğumuzda oluyor bence aşıdan değildir. Aşı bende hiç etki yapmadı ama çevremde yan etki görenler gündüz olduysa akşamına başlamıştı etkileri.
Ben soracaktım nasıl geçti diye. Ben de gittim çünkü. Günümüz de yakın merak etmiştim Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Benim nstde sancı çıktı yine. Doktor bu haftadan sonra miyadı doldu istediği zaman gelebilir dedi. Beni de bi heyecan bastı
Bu gün benimde kontrolüm vardı. Sabah kahvaltı yapmadan önce halsizlik oldu kahvaltımı zor yaptım gittim doktora nasılsın diyince bu gün halsizim dedim hemoglobin testi istedi nstye soktu .Sonucunda kanım az çıktı kan serumu yazdı . Dedim başıma iş açtım varmı kan serumu alanlar aranızda