2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy yok ya o kadar dogurursam pazartesiyi beklerim ben Gonlumden 3 Ocak geçiyor
Ya benden 1 hafta ondesn ama nerdeyse ayni gun dogurcaz senin 3 ocak olursa, bana dr 4 ocak dedi daha durur bence bu bebis dedm ama daha zorlamayalm dedi heralde kan sulandirici kullandigim icin beklemedigimiz anda gelmesin diye mi dedi bilemiorm zaten benim de sezeryan

Henüz o aşamada olmasamda benim de son testte kan değerlerim düşük çıktı ilacı düzenli içmem lazım ama hep unutuyorum sezrryandan önce benimde almam gerekecek bu gidişle bence almak iyi olur nolur nolmaz önemli kan değerleri

Aaaa gözün aydın canım. Ay başladı doğumlar heyecanlandım. Nasıl oldu normalmi ? Sezeryan mi?
Buradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptal ama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz

Allahım hepiciğimize böyle güzel doğum nasip etsin ☺ bacım ne ayeti okudun paylaş bizimledir sebeplenelim

Ooo oldu da bitti maşallah olmuş tam süreç, acı falan oldu mu doğum sırasında? Sağlıkla büyütün bebişinizi

Deniz_balkes M mathsss kizlar gozunuz aydin allah anali babali buyutsn gunledir bekledgmiz kimseden ses cikmadi siz sessiz sedasiz dogurdunuz valla
Sabaha karşı olunca öyle oldu apartopar geliyorym dedi bebiş ama gündüzden sinyalleri verdi belime vurunca hissettim gece yada sabah doğuracağmı çünkü bu kez farklı bir sancıydı insan anlıyor..hissedince sıcak duşa girdim dualarımı okudum .arabaya çantayı attık yakın olan hastanenin yolunu tuttuk.ister yatın ister süreci evde geçirin açıkmayok dediler bende eve geldim..ama 1 saat içinde açılma olmuş zor yetiştim hastaneye neticede meleğime kavuştum acılar unutuldu geriye rüya dolu bir gece kaldı kabus bitti Rüya başladı diyelim .bu arada 37+1 haftada geldi 25.den beri sancım vardı 2.gebeliğim..ilki 22 saat zor bir doğumdu bu maksimum 6 saat sürdü..

Masallah Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun

Kızlaarrrrr ben doğurdum darısı size..çok mutluyum muhteşem bir duygu Allah'ım sizide tez kolay kurtarsın..
Oyy maasallah. Hadi gozunuz aydin saglikla buyusun bebeginiz! Sessiz uyelere sessizce dogurup geldiler:)) Biz burda ciglik cigligayiz tik yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…