2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ooo oldu da bitti maşallah olmuş tam süreç, acı falan oldu mu doğum sırasında? Sağlıkla büyütün bebişinizi
Sizin ilk gebelikmi bilmiyorum ama acımda sancımda bol oldu..sadece süreç kısaydı herşey 2,3 saat içnde oldu bittti .sancılar dayanılmazdı çünkü son evredeydim çatalda geçirmem gereken sürede arabada hoplaya hoplaya hastaneye yetişmeye çalışıyordum trajikomikti gülüyorum ama zordu gerçekten yorucuydu..dikim kısmı uzun sürdü estetik olduğu için birde benim amniyon zar ayrılmış öncesinde vs .hemşireler panik içinde sağda solda koşturuyordu onları panik görünce dedim tamam geliyor benimki çünkü bebeğin kendini ittiğini hissettim

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Ay hayalim
Kaçıncı bebiş doğdu bu kadar çabuk

Ay odalarına girip duygulanıp çıkmak da analığa dahil mi son günlerde iyice sulugöz oldum ben kedi yavrusu görsem ağlıyorum
Çok güzel olmuş odaları bir hafta sonra miss kokularıyla dolduracaklar inşallah. Stickerlar güzel gözüküyor nereden aldın canım

Evet benim ilk, sanırım sizinki kadar kolay olmıycak

Neresi uzun oldu canim benim ben boyle dogursam 8 sayfa yazardim, neler neler artik Gilgamis Destani`na dondururdum, dogumdan daha uzun surerdi yazmam heralde:))) Sancin fazla hissetmedin mi nasil oyle hizli ilerledi de farketmedin acaba farkedilmiyo mu? Yuzlerce soruyla bizi basbasa birakip gitme:)) Yada bir musaitliginde yazarsin bebis seni bekliyodur simdi:) Maasallah ayetin ismini yazar misin ben okuyamam da Anneme okutayim baslarsa dogum. Allah hepimize boyle rahat guzel dogumlar nasib etsin tekrar tebrik ederim:)

Allahım hepiciğimize böyle güzel doğum nasip etsin ☺ bacım ne ayeti okudun paylaş bizimledir sebeplenelim
İnşikak süresi okudum..Rabbiyesir ve özellikle sancı sırasında abese süresiydi sanırım "sümmesebila yesserahu".(...ve Allah ona yolu kolaylaştırdı)bunu sık sık tekrarlayın ..

Devamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldi

Kızlar bebek hareket ettikçe belime çatı kemiğime ağrı giriyor, sizde de oluyor mu bebek hareketiyle ağrı?
benim de belim ağrıyor sanırım bebeğin ağırlığından o
maşallah darısı bize kaç kilo dığdu bebeğin kız mı erkek mi? bu sabah mı doğdu

Nts dede sancı cikiyormuydu ?

Allah'ım Nasip etsin nolur böyle doğum. Ne güzel olmuş okurken duygulandım Peki böyle açılma için yürüyüş ya da merdiven inip çıkma yaptinmi ya da tamamen şans işimi oldu

Devamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldi
Olur mu canım benim 25.haftadan beri nst de sancım çıkıyor en son 34..de çıktı bir gece hastanede yatırdılar ama yalancı sancı doğym sancının yanında soldasıfır yani herkesin acı eşiği farklıdır bilmiyorum ama ben korkunç acılar çektim hatta bir arada beni öldürün bile demişim yatakları çarşafları yoldum o derece hiç bilmeyen arkadaşlar için aynı büyük abdestiniz geliyor ve poponyzdan dev bir kaka çıkıyor gibi his oluşuyor açık yazdım kusura bakmayın ama gerçek bu..ve ıkınırkende aynı bu şekilde ıkının daha çabuk olacak..

Kızlaarrrrr ben doğurdum darısı size..çok mutluyum muhteşem bir duygu Allah'ım sizide tez kolay kurtarsın..

Oy oy maşallah Allah analı babalı büyütsün, anam bugün topic coştu gerçekten, hadi bakalım size de bol emzirmeli, güzel uykulu gazsız huzurlu günler dilerim.

Allah'ım Nasip etsin nolur böyle doğum. Ne güzel olmuş okurken duygulandım Peki böyle açılma için yürüyüş ya da merdiven inip çıkma yaptinmi ya da tamamen şans işimi oldu
İlk doğumda paso yürüdüm dünyanın en zor doğumuydı mübarek .22 saat sürdü suni sancı ile doğurdum..onda suyum gelmişti bu tamamen farklıydı kendi sancımla doğdu sadece çömelme egzerzizi yaptım o da ara sıra..iknci doğum geçerken hızlı oluyormuş onu gördüm.

Napsam acaba senin bacak arandanmi geçsem nasip olsun diye Allah işte yardım ediyor sanırım. İnşallah burdeki bütün hamişlerede böyle kolay doğum versin Allah'ım

Kız öyle güzel anlattın ki şuracıkta doğurasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…