Sizin ilk gebelikmi bilmiyorum ama acımda sancımda bol oldu..sadece süreç kısaydı herşey 2,3 saat içnde oldu bittti .sancılar dayanılmazdı çünkü son evredeydim çatalda geçirmem gereken sürede arabada hoplaya hoplaya hastaneye yetişmeye çalışıyordumOoo oldu da bitti maşallah olmuş tam süreç, acı falan oldu mu doğum sırasında? Sağlıkla büyütün bebişinizi
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.Buradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptalama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz
Çok güzel olmuş odalarıAy odalarına girip duygulanıp çıkmak da analığa dahil mison günlerde iyice sulugöz oldum ben kedi yavrusu görsem ağlıyorum
Evet benim ilk, sanırım sizinki kadar kolay olmıycakSizin ilk gebelikmi bilmiyorum ama acımda sancımda bol oldu..sadece süreç kısaydı herşey 2,3 saat içnde oldu bittti .sancılar dayanılmazdı çünkü son evredeydim çatalda geçirmem gereken sürede arabada hoplaya hoplaya hastaneye yetişmeye çalışıyordumtrajikomikti gülüyorum ama zordu gerçekten yorucuydu..dikim kısmı uzun sürdü estetik olduğu için birde benim amniyon zar ayrılmış öncesinde vs .hemşireler panik içinde sağda solda koşturuyordu onları panik görünce dedim tamam geliyor benimki çünkü bebeğin kendini ittiğini hissettim
Neresi uzun oldu canim benim ben boyle dogursam 8 sayfa yazardim, neler neler artik Gilgamis Destani`na dondururdum, dogumdan daha uzun surerdi yazmam heralde:))) Sancin fazla hissetmedin mi nasil oyle hizli ilerledi de farketmedin acaba farkedilmiyo mu? Yuzlerce soruyla bizi basbasa birakip gitme:)) Yada bir musaitliginde yazarsin bebis seni bekliyodur simdi:) Maasallah ayetin ismini yazar misin ben okuyamam da Anneme okutayim baslarsa dogum. Allah hepimize boyle rahat guzel dogumlar nasib etsin tekrar tebrik ederim:)Buradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptalama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz
İnşikak süresi okudum..Rabbiyesir ve özellikle sancı sırasında abese süresiydi sanırım "sümmesebila yesserahu".(...ve Allah ona yolu kolaylaştırdı)bunu sık sık tekrarlayın ..Allahım hepiciğimize böyle güzel doğum nasip etsin ☺ bacım ne ayeti okudun paylaş bizimledir sebeplenelim
Devamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldiNeresi uzun oldu canim benim ben boyle dogursam 8 sayfa yazardim, neler neler artik Gilgamis Destani`na dondururdum, dogumdan daha uzun surerdi yazmam heralde:))) Sancin fazla hissetmedin mi nasil oyle hizli ilerledi de farketmedin acaba farkedilmiyo mu? Yuzlerce soruyla bizi basbasa birakip gitme:)) Yada bir musaitliginde yazarsin bebis seni bekliyodur simdi:) Maasallah ayetin ismini yazar misin ben okuyamam da Anneme okutayim baslarsa dogum. Allah hepimize boyle rahat guzel dogumlar nasib etsin tekrar tebrik ederim:)
benim de belim ağrıyor sanırım bebeğin ağırlığından oKızlar bebek hareket ettikçe belime çatı kemiğime ağrı giriyor, sizde de oluyor mu bebek hareketiyle ağrı?
maşallah darısı bizeBuradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptalama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz
Nts dede sancı cikiyormuydu ?Sabaha karşı olunca öyle oldu apartopar geliyorym dedi bebiş ama gündüzden sinyalleri verdi belime vurunca hissettim gece yada sabah doğuracağmı çünkü bu kez farklı bir sancıydı insan anlıyor..hissedince sıcak duşa girdim dualarımı okudum .arabaya çantayı attık yakın olan hastanenin yolunu tuttuk.ister yatın ister süreci evde geçirin açıkmayok dediler bende eve geldim..ama 1 saat içinde açılma olmuş zor yetiştim hastaneyeneticede meleğime kavuştum acılar unutuldu geriye rüya dolu bir gece kaldı kabus bitti Rüya başladı diyelim .bu arada 37+1 haftada geldi 25.den beri sancım vardı 2.gebeliğim..ilki 22 saat zor bir doğumdu bu maksimum 6 saat sürdü..
Allah'ım Nasip etsin nolur böyle doğum. Ne güzel olmuş okurken duygulandımBuradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptalama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz
Devamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldiNeresi uzun oldu canim benim ben boyle dogursam 8 sayfa yazardim, neler neler artik Gilgamis Destani`na dondururdum, dogumdan daha uzun surerdi yazmam heralde:))) Sancin fazla hissetmedin mi nasil oyle hizli ilerledi de farketmedin acaba farkedilmiyo mu? Yuzlerce soruyla bizi basbasa birakip gitme:)) Yada bir musaitliginde yazarsin bebis seni bekliyodur simdi:) Maasallah ayetin ismini yazar misin ben okuyamam da Anneme okutayim baslarsa dogum. Allah hepimize boyle rahat guzel dogumlar nasib etsin tekrar tebrik ederim:)
Olur mu canım benim 25.haftadan beri nst de sancım çıkıyor en son 34..de çıktı bir gece hastanede yatırdılar ama yalancı sancı doğym sancının yanında soldasıfır yani herkesin acı eşiği farklıdır bilmiyorum ama ben korkunç acılar çektim hatta bir arada beni öldürün bile demişimNeresi uzun oldu canim benim ben boyle dogursam 8 sayfa yazardim, neler neler artik Gilgamis Destani`na dondururdum, dogumdan daha uzun surerdi yazmam heralde:))) Sancin fazla hissetmedin mi nasil oyle hizli ilerledi de farketmedin acaba farkedilmiyo mu? Yuzlerce soruyla bizi basbasa birakip gitme:)) Yada bir musaitliginde yazarsin bebis seni bekliyodur simdi:) Maasallah ayetin ismini yazar misin ben okuyamam da Anneme okutayim baslarsa dogum. Allah hepimize boyle rahat guzel dogumlar nasib etsin tekrar tebrik ederim:)
Kızlaarrrrr ben doğurdumdarısı size..çok mutluyum muhteşem bir duygu Allah'ım sizide tez kolay kurtarsın..
Buradan okuyacak diğer arkadaşlar için yazayım normal doğum yaptım özel hastanede evim yakın diye biraz rahattım ama az daha geç kalsaydım evde doğuruyormuşum çocuğun kafası resmen elime geliyodu acil çıktık korkunç sancılara dayanamayıp sezeryan teklif ettim hiç istemediğim halde planım nornal doğumdu tam ameliyathane için ekip toplanıyorken doğumhaneyi hazırlayın bebeğin başı göründü çığlıklarıyla ben şok ben iptalama zaten isteğim normaldi.. doğum haneye 3 cm açıklıkla gittim 15 dakika içinde 9 cm olmuş..kısacası açılmam kısa sürdü .ayakta doğum yapcaktım nerdeyse bu arada ayet okudum hızlanması için o mu etkili oldu bilmiyorum hızlandı sanki süreç...ve çatalda geçen 10 dakika sonunda doğdu bebişim . tabi ben pert, ağlak ve uykusuzdum.. sabah 5 de doğurdum darısı size .uzun oldu biraz
Teşekkür ederim inşallahÇok güzel olmuş odalarıbir hafta sonra miss kokularıyla dolduracaklar inşallah. Stickerlar güzel gözüküyor nereden aldın canım
Bogazim dugum dugum oldu. Allah herkesi saglikla evladina kavustursun, ne guzel bir duygu. Isteyen ve hakeden her kadina bu duyguyu tattirsin insallahDevamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldi
İlk doğumda paso yürüdüm dünyanın en zor doğumuydı mübarek .22 saat sürdü suni sancı ile doğurdum..onda suyum gelmişti bu tamamen farklıydı kendi sancımla doğdu sadece çömelme egzerzizi yaptım o da ara sıra..iknci doğum geçerken hızlı oluyormuş onu gördüm.Allah'ım Nasip etsin nolur böyle doğum. Ne güzel olmuş okurken duygulandımPeki böyle açılma için yürüyüş ya da merdiven inip çıkma yaptinmi ya da tamamen şans işimi oldu
2.bebiş 6 saat kadar sürdüAllah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Ay hayalim
Kaçıncı bebiş doğdu bu kadar çabuk
Napsam acaba senin bacak arandanmi geçsem nasip olsun diyeİlk doğumda paso yürüdüm dünyanın en zor doğumuydı mübarek .22 saat sürdü suni sancı ile doğurdum..onda suyum gelmişti bu tamamen farklıydı kendi sancımla doğdu sadece çömelme egzerzizi yaptım o da ara sıra..iknci doğum geçerken hızlı oluyormuş onu gördüm.
Kız öyle güzel anlattın ki şuracıkta doğurasım geldiDevamı var tabiki ama hatırlamak bira acı verici acılar yerini tatlı bir rüyaya bıraktı minnakım geldi
Olur mu canım benim 25.haftadan beri nst de sancım çıkıyor en son 34..de çıktı bir gece hastanede yatırdılar ama yalancı sancı doğym sancının yanında soldasıfır yani herkesin acı eşiği farklıdır bilmiyorum ama ben korkunç acılar çektim hatta bir arada beni öldürün bile demişimyatakları çarşafları yoldum o derece hiç bilmeyen arkadaşlar için aynı büyük abdestiniz geliyor ve poponyzdan dev bir kaka çıkıyor gibi his oluşuyor açık yazdım kusura bakmayın ama gerçek bu.. ve ıkınırkende aynı bu şekilde ıkının daha çabuk olacak..
Ben artık tuvalet sorunu nedeni ile yürüyemiyorum45 dk yürüdüm pert oldum
İlkinde 4 saat nasıl yürüyormuşum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?