2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Aaa ben o kisimlari bilmiyodum erken baslamis yani ben de bir anda oldu bitti gibi anladim. Beni oldurun fenaymis :)) Bendogum baslicak anlamicam diye korkuyorum ondan sordum ilkinde hic dogum sancisi cekmedim hic bilmiyorum da o yuzden.Ikinma konusu evet cok onemliymis, insallah biz de dogru sekilde yapabiliriz.
Sag salim dogmus bebisin cok mutlu oldum, bundan sonrasi dedigin gibi guzel bi ruya:) tekrar tebrikler.

Bu şikayetlerin hepsi birçoğumuzda oluyor bence aşıdan değildir. Aşı bende hiç etki yapmadı ama çevremde yan etki görenler gündüz olduysa akşamına başlamıştı etkileri.

Insallah dedigin gibi asidan degildir, yoksa cok fena bilenicem zaten zorla oldum:) Agirlastik tabi artik bacaklar vucut dayanmiyo..

Burasi cok hareketliydi dogumlar baslayinca kontroller dikkatten kacmistir canim :) Cok sukur her sey yolundaymis sevindim. NSTde bisi cikmadi mi?
Hayir canım çıkmadı haftalık nst ye bağlayacağım söyledi doktor artk
Oy maşallah, insan doktordan güzel şeyler duyunca rahatlıyor
Kesinlikle cnm korku dolu gece geçiriyorum her kontrol öncesi ama çok şükür sorun yok
Canım ben hiç asi olmadım ama şu aralar bnde aynı durumdayim doktor bugün muayene sırasında koşturarak mi geldin nefes nefesesin dedi ama yok dinlenmistim muayene öncesi halbuki normal yani
Ayy ne güzel az kalmis bn artk agirlastikca zorlanmaya başladım kemikleri batıyor rahatsız etmeye başladı bni oturamiyorum yatamıyorum. Sende her hafta nst ye bağlanacak misin

Ya bende istiyorum tüplerimi bağlatmayı ama önceki iki doğum da normal olduğu için sezeryan yapmıyor doktorlar ben çok hazırlamıştım kendimi

Aslinda ben biraz zorluyorum sanırım .Aslında bebek gelişimini tamamladı artık .Bu hafta içi alinabilirdi ama biz gelmediği sürece bekleyelim diyoruz .Şu an bir doğum belirtisi de yok.Benim kızım da 41. Haftada doğmuştu .Bakalim belkide suyum falan gelir acilen gideriz.

32 den beri her hafta nst yaptırıyorum doktor istiyor. Benim bebeğimin göbek bağında bi damar eksik ondan dolayı istiyordur bence. Ben de çok ağırlaştım bacaklarım taşımıyor gibi geliyor artık. :/ senin bebeğin haftasıyla uyumlu mu? dr kaç kg ölçtü?

Ay kızlar ağırlıktan yürüyemiyorum artık pazartesine randevu aldım dr a beni doğurt salı günü diyeceğim. O da kabul ederse suni sancıyla başlatalım niyetindeyim. 38+5 oluyor bence yeterli
Yaaa bencede çok yeterli artık .Benim de cuma 38+5 oluyor .Valla artık bir doğum belirtisi olsun istiyorum .Eşim tutturdu Ocak da Ocak diye.Ne çektiğimi kimse bilmiyor ,yuruyemiyorum ,uyuyamıyorum ,yatmak bile zor geliyor ,

Yaaa bencede çok yeterli artık .Benim de cuma 38+5 oluyor .Valla artık bir doğum belirtisi olsun istiyorum .Eşim tutturdu Ocak da Ocak diye.Ne çektiğimi kimse bilmiyor ,yuruyemiyorum ,uyuyamıyorum ,yatmak bile zor geliyor ,
Aynen canım 2 gün var aramızda ve benim dr um 29 la 2 ocak arası burada değil. Olmaması beni strese sokar o nedenle buradayken başlasın istiyorum.

Aynen canım 2 gün var aramızda ve benim dr um 29 la 2 ocak arası burada değil. Olmaması beni strese sokar o nedenle buradayken başlasın istiyorum.
Ayy benimki de yarın gidiyor .Ayın 30 una kadar yok.Bana bir şans verdi ,bugün alayım dedi .Ben istemedim .Dün soyleseydi ama kabul ederdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…