2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir anda olmadı elbet gündüzden sinyalleri vardı hatta bikaç gün öncesinden hissettim bu beklemez ben hissediyorum dedim..eşimde hazırlığını yaptı kendimizi alştırdık..hızlı olan doğumdu yoksa sancı süresi kabus tabiki hastane feryat figan ben bile inanamadım tuhaf çığlıklar atıyordum ilk doğumda suni sancı farklıydı ondan nefesim kesiliyordu bağıramamıştım bunda çok feryat ettim ya Allah'ım yardım et öldüm ben öldürün beni diye saçmaladığımı hatırlıyorum ama gerçekten zordu sancı denen olay ama kısa sürdü işte en azından 20 saat bu sancı çekilmezdi hastanede geçen toplam süre 3 saatti hastaneye geç kalmak kadar erken gitmek de iyi değil stres oluyor insan açılma zorlaşıyor

Bende aynı hissediyorum kendimi yoruluyorum hemen evin işini zor yapar oldum kemikleri bebeğin batıyor sanki her yerime kizimda hiç durmuyor akşam olsun yatalım diyorum hergun akşam oluyor ağrıdan uyuyamiyorum bu sefer de Allah yardımcımız olsun herbirimizin inşallah. Bebek haftası ile uyumlu dedi doktor kilosu da 2660gr olmuş çok şükür kızımda 2650gr doğmuştu çok şükür artık korkularım hafifler diye düşünüyorum

Kızlar ben bugün doktpra artık sezeryan istediğimi söyledim ve normalde 31 ocak tarih doktor 24 ocak dedi sizce sezertan için geç bi tarih mi bu genelde duyduklarım 2 hafta önce oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…