2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar defactoda çok güzel indirimler var, daha önce hiç bebiş kıyafetlerine bakmamıştım ama desenleri modelleri çok tatlı, alanlarda güzel yorumlar yapmış, ben kızlara baktım erkeklerde neler var bilmiyorum şaşırdım valla önceden böyle güzel şeyler olmuyordu sanki bana çokta uygun geldi yazlık, sonbaharlıkaldım bişiler, fırsat olabilir

Ne mutlu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben defactodan aldım bebek kıyafetleri yumuşacık çok güzel çıktı al tavsiye ederim

Benim böbrekler sıkıntılı olduğu için doktorlarda bende hep sezeryan konuştuk normal doğum hiç konuşmadık
Hadi hayırlısı insallah. En azından sizinki belirli. Benim ki simdi pozisyondan ötürü tamamen belirsiz. Sanki bugun daha da yan donmus iyice karnimda enine duruyor gibi hissediyorum. Ayaklariyla karnimin kenarlarını ittiriyor canim yanıyor

Kızlar ben bugün doktpra artık sezeryan istediğimi söyledim ve normalde 31 ocak tarih doktor 24 ocak dedi sizce sezertan için geç bi tarih mi bu genelde duyduklarım 2 hafta önce oluyor

Genelde 39. Haftaya veriyorlar gelişimi tamamlansın diye. Bana da 39+5 e verdi tarih.

Benim baş geliş dümdüz duruyor ayaklarıyla da yukarıya baskı kuruyor nefesimi kesiyor resmen bide şimdi vajinada baskı çoğaldı hakkımızda hayırlısı son zamanlar öyle yada böyle geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…